Καλομοίρα: Ταξίδι του μέλιτος στην Χαβάη!

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος αναχώρησαν την Δευτέρα για το ταξίδι του γάμου τους! Το ζευγάρι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του αφού μετά τον ρομαντικό και παραδοσιακό γάμο τους μετακόμισαν σε δικό τους διαμέρισμα στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Arlington, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η Καλομοίρα βρίσκεται 4 ώρες μακριά από την οικογένειά της, όμως έχει την στήριξη των γονιών της. Η μητέρα της που την υπεραγαπά είχε δηλώσει στο TLIFE, πως μπορεί η κόρη της να είναι μακριά, όμως πάνω απ΄ όλα θέλει να είναι καλά και ευτυχισμένη! “Τη λατρεύουμε, όπως όλος ο κόσμος το παιδί του. Να έχουν υγεία και αγάπη και τα δυο μου παιδιά!”

Αυτή τη στιγμή η Καλομοίρα και ο Γιώργος ωστόσο βρίσκονται στην εξωτική Χαβάη στην Kauai και απολαμβάνουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές ως παντρεμένο ζευγάρι! Παρόλο που χθες έβρεξε και είχε συννεφιά για αρκετές ώρες, η Καλομοίρα δεν έχασε την αισιοδοξία της καθώς περνάει καταπληκτικά. Άλλωστε περίμενε αρκετά, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, για να πραγμτοποιήσει αυτό το ταξίδι και θα το χαρεί όσο περισσότερο μπορεί!

Δες φωτογραφίες από το μέρος που βρίσκεται η αγαπημένη σου star:

Read More

And More