7 προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν τον Μάρτιο (και πρέπει να αποκτήσεις)!

It’s official! Έχουμε μπει στην Άνοιξη! Που σημαίνει ότι έχουμε διάθεση για ανανέωση! Να δείξουμε πιο όμορφες, να μακιγιαριστούμε λίγο αλλιώς, και οι πιο… προκομμένες από εμάς να ξεκινήσουν να φοράνε ένα προϊόν σύσφιξης- κατά της κυτταρίτιδας- whatever γιατί ο καιρός που θα βγάλουμε τα πόδια μας σε κοινή θέα δεν αργεί! Αν δεν πρόλαβες να επενδύσεις στα συλλεκτικά προϊόντα της ΄Ανοιξης (εμείς σε είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτά τα προϊόντα θα εξαφανιστούν από τα ράφια!), έχεις μια δεύτερη ευκαιρία: Ορίστε επτά προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν μέσα στον Μάρτιο (και που πρέπει να αποκτήσεις!).

1. Το συλλεκτικό Spring/ Summer make up της Elizabeth Arden βγαίνει αυτό τον μήνα στα καταστήματα κι έχει πολύ, πολύ ενδιαφέρον packaging και συνθέσεις. Η σειρά είναι ολοκληρωμένη περιλαμβάνει τα πάντα, αλλά εγώ αγάπησα την Limited Edition τριπλή σκιά στην απόχρωση Viridian Bloom with Carton. Έχει τέλεια χρώματα για να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και το απόλυτα ανοιξιάτικο packaging!

2.
Ο Giorgio Armani φροντίζει να έχουμε όλα τα χρώματα της Άνοιξης στο νεσεσέρ μας, χάρη στην παλέτα Coral Bliss. Περιέχει Sheer Blush στην απόχρωση Coral και σκιές ματιών στις αποχρώσεις Opal, Shimmer Greige και Swimming Pool Turquoise (€72.00). Tip: Χρησιμοποίησε την έντονη σκιά σαν eyeliner κατά μήκος του κινητού ή του κάτω βλεφάρου.

3. Τα Chubby Stick της Clinique είναι εκείνα τα ενυδατικά balms με χρώμα που ενυδατώνουν τα χείλη και που όσες τα έχουν δοκιμάσει δεν μπορούν να αποχωριστούν! Το νέο είναι πως τον μήνα αυτό κυκλοφορούν τα Chubby Stick Intense που έχουν δυνατότερο χρώμα. Η ενδεικτική λιανική τιμή τους είναι €21.90 και το δικό μου αγαπημένο χρώμα είναι το 03 Mightiest Maraschino το οποίο είναι αρκετά έντονο. Αν δεν νιώθεις άνετα με τις έντονες αποχρώσεις, σίγουρα θα βγεις κάποια που σου ταιριάζει!

4. Αν είσαι συλλέκτρια Daisy αρωμάτων σημείωσε κι αυτό: από μέρα σε μέρα βγαίνει το ολοκαίνουριο Marc Jacobs Daisy Sunshine. Για το super ανοιξιάτικο packaging δεν έχω να σου πω πολλά, το βλέπεις και μόνη σου, αλλά κράτησε στο μυαλό σου ότι στην συλλεκτική αυτή έκδοση η μυρωδιά των φρούτων υπερισχύει.

5. Αυτό τον μήνα φρόντισε να περάσεις μια βόλτα από το φαρμακείο. Γιατί εδώ θα βρεις τα ολοκαίνουρια και συλλεκτικά κουτιά της Vichy που περιέχουν μέσα τους τις αγαπημένες σου κρέμες για κάθε ηλικία. Αν είσαι εκεί γύρω στα 20 και οι ανάγκες σου είναι οι βασικές δοκίμασε το τη συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal (λευκό μεταλλικό κουτί). Επίσης, μπαίνεις σε διαγωνισμό για να διεκδικήσεις ένα από τα 100 συλλεκτικά κοσμήματα που σχεδίασε η ΄Ελενα Σύρακα γι’ αυτή την ενέργεια!

6. Όταν ο Dominique Papadopoulos, international make up artist της Chanel, ήρθε στο στούντιο του TLIFE, μας αποκάλυψε το μυστικό: τον Μάρτιο λανσάρεται το Le Volume de Chanel, μια μάσκαρα που εξσαφαλίζει συναρπαστικό όγκο στις βλεφαρίδες μας! Κι επιτέλους, έφτασε η ώρα να την αποκτήσουμε!Για να δεις τα αποτελέσματά της στην πράξη, πώς πρέπει να φοράς σωστά τη μάσκαρα αλλά και ένα ανοιξιάτικο make up που μπορείς να κάνεις όλη την ημέρα, κάνε κλικ εδώ!

7. Όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο η διάθεσή μας να φροντίζουμε περισσότερο το σώμα μας αυξάνεται. Και φυσικά, ο νούμερο ένα εφιάλτης για κάθε γυναίκα είναι η κυτταρίτιδα! Αυτό τον μήνα η Clarins λανσάρει το Clarins Body Lift Cellulite Control (€55.90) που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και αποτρέπει την δημιουργία νέας.

Read More

And More