H δίαιτα του Δημήτρη Γρηγοράκη για να κάψεις το λίπος από την κοιλιά…

Ποιο είναι το σημείο εκείνο που ταλαιπωρεί περισσότερο τις γυναίκες; Ναι, καλά το μάντεψες. Είναι η κοιλίτσα! Στέλνεις ανελλιπώς ερωτήσεις στον Δημήτρη Γρηγοράκη και την ομάδα του, ψάχνεις τρόπους να μειώσεις το λίπος στην κοιλιά και… συχνά απογοητεύεσε. Η δίαιτα αυτή υπόσχεται να σε βοηθήσει να τα βάλεις για τα καλά με το… πλαδαρό στομάχι, ενώ ο διαιτολόγος σου δίνει περισσότερες πληροφορίες για να γνωρίζεις πως θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης ετοίμασε για σένα ένα πρόγραμμα διατροφής για να πετύχεις τον στόχο σου.

Κάνε κλικ στο πρόγραμμα διατροφής του Δημήτρη Γρηγοράκη για να δεις πιο αναλυτικά τι περιλαμβάνει…


Κατέβασε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου κάνοντας κλικ εδώ


ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ
Το ξέρεις πως χρειάζεται σωστή διατροφή και γυμναστική για να δεις αποτελέσματα. Στην προσπάθειά σου αυτή υπάρχουν τροφές που θα συμβάλουν στην «καύση» λίπους στην κοιλιά. Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει τη λίστα:

Όπως όμως υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην πολυπόθητη επίπεδη κοιλιά, αντίστοιχα καλό θα ήταν να αποφύγεις άλλες που έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ …Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΣΟΥ

Και επιστρέφουμε και πάλι στην αιώνια συζήτηση! Ποιος είναι ο σωματότυπός σου; Και τι σχέση έχει με το λίπος στην κοιλιά; Ο σωματότυπος μήλο είναι εκείνος ακριβώς που υποδηλώνει πως το λίπος συγκεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην κοιλιά. Αν θέλεις να εξακριβώσεις αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κάνε κλικ εδώ.

Αν ανήκεις στο σωματότυπο μήλο, καλό είναι να ακολουθήσεις κάποιες βασικές διατροφικές οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος γύρω από την κοιλιά και χάνοντας κιλά να προστατεύσεις την υγεία σου. Βρες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι εδώ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΛΙΑ
Η γυμναστική είναι ο τρόπος να τελειοποιήσεις ό, τι κατάφερες με τη σωστή διατροφή! Με τις κατάλληλες ασκήσεις θα ξυπνήσεις τους κοιλιακούς σου. Και γυμνασμένοι κοιλιακοί σημαίνει εκτός φυσικά από σέξι σώμα και πιο γρήγορη καύση θερμίδων!

20′ λεπτά τη μέρα, 3 φορές την εβδομάδα αρκούν για να δεις γρήγορα διαφορά στην κοιλιά, αλλά και σε όλον τον κορμό συνολικά. Ο personal trainer Μιχάλης Μυλωνάκης θα σου δείξει πως θα εκτελέσεις αποτελεσματικά κάθε άσκηση βήμα-βήμα! Κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις που θα σου χαρίσουν γυμνασμένη flat κοιλιά.

Read More

And More