Κική: “Χρειάζομαι απελπισμένα βοήθεια…”

Χρειάζομαι απελπισμένα βοήθεια…

Έχει δύο βδομάδες που χώρισα γιατί μου είπε πως “βαριέται να μιλάει μαζί μου, να βγαίνει μαζί μου” και γενικά ότι με έχει βαρεθεί (μετά από τρία χρόνια σχέσης).

Εγώ τις τελευταίες δύο βδομάδες δεν έχω σταματήσει να προσπαθώ για αυτόν… Μηνύματα, τηλέφωνα, μέχρι και στο σπίτι του πήγα (δύο φορές).

Στις δύο εβδομάδες βρεθήκαμε δύο φορές και κοιμηθήκαμε μαζί, αλλά ως εκεί. Μου λέει ότι δεν θέλει γιατί δεν πιστεύει πως μπορώ να αλλάξω… Να σταματήσω να τον πρήζω στα τηλέφωνα και γενικά να του φορτώνω τα προβλήματα της ζωής μου…

Δεν ξέρω τι να κάνω… Να σταματήσω να προσπαθώ; Και πώς θα προχωρήσω στη ζωή μου; Νιώθω πως δεν έχω σκοπό πλέον. Μου λείπει αφάνταστα κάθε μέρα… Βοήθεια!!

Κική

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο ΄Αντρες απο τον Αρη, Γυναίκες απο την Αφροδίτη΄το οποίο υποστηρίζει το εξής: όταν μιλάμε στους άντρες για τα θέματά μας, εμείς λέμε απλά ότι μας συμβαίνει χωρίς να ζητάμε απο τον ακροατή κάτι, παρά μόνο την προσοχή του. Αντίθετα, οι άντρες το λαμβάνουν όλο αυτό σαν κατηγορία εναντίον τους. Σαν να τους λέμε ότι εσύ φταις για όλα αυτά και προσπαθούν να βρουν μια λύση στα ΄προβλήματά΄μας. Επίσης, μοιάζει σαν να κρέμεσαι απο πάνω του…αυτό δεν είναι ζωή για κανέναν απο τους δυο.Κ η αυτοεκτίμησή σου; Φαίνεσαι μικρή. Αφού έχεις προβλήματα , τί θα έλεγες σε πρώτη φάση να ψάξεις έναν καλό ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή; Υπάρχουν κ αρκετά βιβλία αυτοβελτίωσης. Ψάξε κ βρες αυτό που νιώθεις ότι ταιριάζει στην περίπτωσή σου. Προσωπικές ασχολίες ; Εργασία,γυμναστική, διάβασμα, φίλες…κάτι δικό σου. Βρες τον εαυτό σου και χτίσε την προσωπικότητά σου και σκέψου ποιά θέλεις να είσαι.Μια δυνατή γυναίκα ή μια αδύναμη κ εξαρτημένη.Αφού χωρίσατε μετά απο 3 χρόνια είναι λογικό να πονάς κ να σου λείπει, ιδιαίτερα εαν είχες εναποθέσει όλη σου την ύπαρξη επάνω του. Οπότε άλλαξε

  2. kopela mou an autos se vrisikei vareth ekei exw tha uparxoun alloi pou se vriskoun endiaferwn….min meneis se autoo kai skepsou ligo mhpws autos den sou kentrize to endiaferwn gia kati parapanw……

  3. Κικη μου δεν αξιζει να στενοχωριεσαι γι αυτο το ρεμαλι (συγγνωμη, σχεση σου ηταν αλλα ειναι μεγαλο ρεμαλι). Γιατι? Γιατι δε χωριζεις μια γυναικα και μετα οταν αυτη παει να σε δει με την ελπιδα να τα ξαναβρειτε εσυ την πηδας αλλα εμμενεις οτι δεν θες να ειστε μαζι! Αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα. Συγγνωμη αλλα φαινεται οτι απλα τον βολευες τοσο καιρο και οτι δε σε ειχε και σε ιδιαιτερη εκτιμηση. Ουτε για φοβερος χαρακτηρας μου κανει. Οταν χωριζεις, το τελειωνεις δεν κανεις και λιγο σεξ επειδη εχεις την ευκαιρια και η αλλη ειναι απελπισμενη! Και μη σκεφτεις ουτε λεπτο οτι κοιμηθηκατε μαζι επειδη θελει να σιγουρευτει αν θα το ληξει κι αλλα τετοια…Δε σε εκτιμησε ποτε. Να θυμωσεις πρεπει και μαλιστα παρα πολυ και να μην ξανασχοληθεις μαζι του. Σιγα το κελεπουρι που θα καθεσαι να κλαις κιολας και να τον κυνηγας! Αστον να τον φορτωθει καμια αλλη και βρες κανενα σωστο ανθρωπο που δε θα κοιταει πως να βολευεται και θα εννοει αυτα που λεει χωρις να εκμεταλλευεται τους αλλους.

  4. Κατ’ αρχάς, δεν μας δίνεις επαρκή στοιχεία (ηλικίες, πώς ήταν η σχέση σας πριν). Δεύτερον: λέει πως βαριέται να μιλάει και να βγαίνει μαζί σου. Σεξ όμως δεν βαριέται να κάνει μαζί σου, ε; Επομένως, σου έχει δείξει ξεκάθαρα τι θέλει: σεξ χωρίς σχέση. Μην εκπλαγείς αν σου πει κάποια στιγμή ότι ακόμα κι αυτό μαζί σου το βαρέθηκε. Και μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι έχει βρει ήδη κάποια άλλη (γι’ αυτό σε σούταρε). Η συμβουλή μου: κόψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Ακόμα κι αν αυτός κάποια στιγμή προσπαθήσει να σε προσεγγίσει (και πάλι θα θέλει μόνο σεξ και όχι επανασύνδεση), σε καμία περίπτωση μην υποκύψεις και απαντήσεις. Θα του αποδείξεις πως μπορεί να σε θεωρεί δεδομένη και πως θα είσαι πάντα εκεί και όπως θέλει εκείνος. Είναι ακόμη νωρίς και ο χωρισμός σού φαίνεται επώδυνος, το ξέρω, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Ασχολήσου με άλλα πράγματα, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και μην τον σκέφτεσαι. Δεν θα σου πω το γνωστό κλισέ “θα βρεθεί κάποιος άλλος να σε εκτιμήσει και να σε ερωτευτεί”, γιατί είναι λάθος στη δεδομένη στιγμή. θα σου δημιουργήσει υπέρμετρες προσδοκίες για μια μελλοντική σχέση και μπορεί να πέσεις με τα μούτρα στον πρώτο που θα βρεθεί και θα σου δώσει λίγη σημασία. Αξίζεις γι’ αυτό που είσαι, κι όχι για τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Καλή τύχη!!

  5. Να εχει χρονο να σε ακουει δεν εχει,αλλα για να κανει σεξ μαζι σου εχει?Καλος μ@λ@κ…ς ειναι.Αφου το βλεπεις βρε γλυκεια μου οτι ειναι γουρουνι τι καθεσαι και κλαις την μοιρα σου?Σχεση ζωης δεν κανεις με καποιον μονο με το σεξ,αλλα μενοντας μαζι και στα καλα και στα δυσκολα.Γι”αυτο παρατησε τον τον αρχιμαλ@κ… και προχωρησε με την ζωη σου και μαθε να σεβεσαι τον εαυτο σου και να εχεις αυτοπεποιθηση κουκλα μου γιατι μονο ετσι θα πας μπροστα και θα βρεις καποιον που θα σε αγαπαει για αυτο που εισαι και θα ειναι διπλα σου σε ΟΛΑ!Και μην λες βλακειες οτι δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτον και τετοιες μπουρδες γιατι απο αυτα που περιγραφεις ειναι καθικι τελειως.Θα εισαι καλυτερα μακρια του παρτο χαμπαρι.Φιλακια πολλα και μην στενοχωριεσαι για αυτον γιατι δεν το αξιζει.Ενας φευγει δεκα ερχονται!!!

  6. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. ..Η είσαι όντως εσύ το πρόβλημα ….Η αυτός. ..Αν είσαι εσύ. Είναι γιατί έχεις αφοσιωθεί σε μια σχέση και σε έναν άνθρωπο …και έχεις ξεχάσει τον εαυτο σου. Ποια είναι τα δικά σου όνειρα, ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι; Σκέψου του και κάνε πράξη τα δικά σου όνειρα. .. Όταν ξεχνάς εσύ τον εαυτο σου
    ..δεν θα σου δώσει αξία ούτε κάποιος άλλος. ..Γι αυτό αγάπησε τον εαυτο σου.

  7. Φίλη μου το να παίρνεις τηλέφωνα και να τον αναζητάς διαρκώς όταν ο ίδιος έχει αναγκη απο αποστασιοποίηση αυτή τη στιγμή μόνο εναντίον σου στρέφεται. Το ξέρω ότι πονάει αλλά αυτή τη στιγμή θέλει χώρο να αναπνεύσει να σκεφτεί και εσύ έχεις προσκολληθεί απο φόβο ακόμη περισσότερο και τον πνίγεις. Αυτό που ίσως έχει βαρεθεί είναι ότι έχεις αφεθεί τόσο που έχεις χάσει τελείως τον εαυτό σου την ανεξαρτησία σου. Κουράστηκε να είσαι εξαρτημένη πάνω του και να έχει το πάνω χέρι. Καμια σχεση δεν μπορεί να συνεχιστεί και να εξελιχθεί αν εσύ δεν είσαι ο εαυτός σου, ανεξαρτητη δυνατή που έχει στόχο την αυτοπραγμάτωσή της. Γι αυτό σφίξε τα δόντα και κοιτα πρώτα τον εαυτό σου και άσε τις βλακείες ότι δεν έχεις πια νόημα στη ζωή, υπήρχες και πριν αυτό μια χαρά και θα υπάρξεις ότι κι αν αποφασίσετε!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More