Σόνια: “Πιστεύετε ότι βιάστηκα να τη θεωρήσω φίλη μου;”

Καλησπέρα!

Το δικό μου θέμα δεν είναι ακριβώς ερωτικό. Πρόκειται για ένα κορίτσι με το οποίο κάνω παρέα τους τελευταίους μήνες. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο και σιγά σιγά αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια φιλία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και να περνάμε πολύ καλά. Καμία από τις δυο μας δεν έχει σχέση.

Ένα βράδυ που βγήκαμε, γνωρίσαμε κάποιον που εμένα μου άρεσε πολύ. Κι εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον σε μένα και όχι σε εκείνη. Γίναμε λοιπόν φίλοι στο facebook εκείνο το βράδυ και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εννοείται πως η φίλη μου τα ξέρει όλα με κάθε λεπτομέρεια.

Κάποια στιγμή όμως είδα ότι έχει γίνει φίλος στο fb και με τη φίλη μου, χωρίς κανένας από τους δύο να μου το πει. Πιστεύω βέβαια ότι εκείνη έπρεπε να μου πει κάτι. Ότι του έστειλε friend request ή ότι της έστειλε αυτός… Δεν μου έχει πει τίποτα.

Κι ενώ της μιλάω συνέχεια για εκείνον, είχε δηλαδή την ευκαιρία, δεν έχει αναφερθεί καν στο γεγονός. Και αυτό με έχει ενοχλήσει πολύ. Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι για το χαρακτήρα της. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το κρατάει κρυφό.

Πιστεύετε ότι βιάστηκα να τη θεωρήσω φίλη μου ή είμαι υπερβολική; Να τη ρωτήσω ή να κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα; Κι αν έχουν και οι δυο τους επικοινωνία κι εγώ κοιμάμαι όρθια; Με τον τύπο έχουμε ήδη κανονίσει να βρεθούμε τις επόμενες μέρες, αλλά έχω μπερδευτεί… Πείτε μου… Τι πιστεύετε;

Σόνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μου εχει τυχει κ μενα κατι παρομοιο…Νομιζω πως οντως βιαστηκες να τη θεωρησεις φιλη σου,επρεπε να μην της μιλησεις μεχρι να βεβαιωθεις για το ποιον της… Κ επισης η ”φιλη” σου μου κανει λιγο αντροτραγανιστρα,δηλαδη θελει για τη παρτη της ολους τους αντρες,σε ζηλευει κατα βαθος που βρηκες εσυ πρωτη καποιον,για αυτο κ δε σου ειπε τιποτα αφου ετσι ανεβαζει λιγο την αυτοπεποιθηση της. Λεω να τη διωξεις με συνοπτικες διαδικασιες για να ηρεμησεις,αν ομως θες να της δωσεις αλλη μια ευκαιρια αρχισε να της τα μασας οταν παει η κουβεντα προς τα εκει. Δε χρειαζεται να ξερει πολλα,μια σχεση αφορα δυο ατομα. Προσεχε παντως!

  2. Απορώ γιατί δεν την εχεις ρωτήσει ακόμα!! Τί φοβάσαι; Μη ‘χαλάσετε’ τη ‘φιλία’ σας;; Μα δεν υπάρχουν φίλες το έχουμε ξαναπεί! Αλλά μερικές είστε πολύ ρομαντικές και την πατάτε! Πονηρέψου λίγο… Τον θέλει και αυτή… Και ίσως αυτός παίζει και με τις δυο σας! Ρώτα την ευθέως και ζήτα εξηγήσεις…

  3. Νομίζω οτι είναι πολύ νωρις να την πεις φίλη ζωής. Ο χρόνος θα δείξει. Κράτα μια πισινή και ρωτα την ήρεμα πως προέκυψε η ΄΄φιλία΄΄ της με το αγόρι που σ΄άρέσει στο f/b. Κανονικά έπρεπε να στο πει. Aν της έστειλε αίτημα αυτός, επειδή μάλλον τη γουστάρει,έπρεπε αυτή να στο πει. Αν του΄στειλε εκείνη, τότε τον κρυφογουστάρει. Να είσαι πονηρεμένη γιατι μπορεί και να μην παραδεχτεί οτι του στειλε. Στη θέση σου θα το ξεκαθάριζα εντελώς μαζί της και κυρίως αν αυτοί οι 2 έχουν επικοινωνία.Και μη σκεφτεις αν στραβώσει που της το πες. Μεταξυ φίλων – αληθινών- λέγονται ΟΛΑ. Καλύτερα τώρα, παρά να βρεθείς προ – ενδεχόμενων- εκπλήξεων.Όσον αφορά το παλλικάρι, να είσαι επιφυλακτική κι, αν μπορείς, ψάρεψε τον στο χαλαρό για τη ΄΄φιλία του΄΄ με την φίλη σου. Και το ένστικτο σου θα σου πει πολλά.

  4. Ας διαφοροποιήσουμε την πραγματική φιλία απο την λυκοφιλία. Υπάρχουν και τα δυο. Αλλά αν δεν δώσει κανείς ευκαιρία και κλείνεται σκεπτόμενος αρνητικά και πιστεύοντας τα χειρότερα (π.χ. δεν υπάρχει φιλία), πώς θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τί συμβαίνει. Είναι μια σχέση κ αυτή… Δεν λέω με το καλημέρα να εκμυστηρευόμαστε τα πάντα …αλλά στην τελική δεν της είπε κάτι φοβερό και ενδόμυχο. Μια γνωριμία , η οποία συνέβη και μπροστά στην ΄φίλη΄. Ας το δουμε διαφορετικά! Η Σονια ανοίχτηκε άμμεσα θεωρώντας την κοπελιά σύμμαχο. Είδε πώς εκείνη ανταποκρίθηκε κ έτσι έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα απο νωρίς.Η πρότασή μου είναι να μιλήσεις μαζί της και μαζί του γι αυτό που σε τρώει και θα αποφασίσεις, χωρίς να χρονοτριβείς και να ερωτεύεσαι μάταια, εαν επιθυμείς να διατηρήσεις επαφή με κάποιον απο τους δύο ή και με τους δύο και σε ποιό επίπεδο.

  5. Σόνια, σε αυτό που ρωτάς, αν βιάστηκες να τη θεωρήσεις φίλη σου, υποθέτω ότι εννοείς να τη θεωρήσεις πολύ στενή φίλη, φίλη με την οποία δεν υπάρχουν μυστικά. Τέτοιες φιλίες θέλουν χρόνια για να αναπτυχθούν, η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε κάποιον τον μαθαίνεις μεσα σε λίγους μήνες. Ο καθένας φαίνεται τι είναι στις δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις, στα εύκολα και στο “περνάμε καλά” όλοι καλοί είναι. Από αυτή την άποψη λοιπόν, ναι, βιάστηκες να τη θεωρήσεις φίλη σου. Όσο για το φβ, δε γνωρίζω βέβαια πώς ακριβώς λειτουργεί γιατί δεν έχω λογαριασμό, αλλά δε μου φαίνεται να έκαναν τίποτα κρυφά εφόσον όλοι μπορούν να δουν ότι έγιναν “φίλοι” όπως κι εσύ. Αν ήθελαν να κρυφτούν θα αντάλλαζαν τηλέφωνα και θα μιλούσαν πίσω από την πλάτη σου. Όχι ότι αυτό αποκλείεται να συμβαίνει. Αλλά να βασιστείς στο ό,τι έγιναν φίλοι στο φβ για να φτιάξεις όλο αυτό το σενάριο; Έχεις άλλα στοιχεία; Μου φαίνεται ότι τρέχεις πολύ, όπως έκανες και με την κοπέλα που τη θεώρησες φίλη πολύ νωρίς. Πάτα λίγο φρένο και σκέψου λογικά. Υπάρχει άλλος λόγος που φοβάσαι; Μήπως μιλάει η ανασφάλεια και η παρορμητικότητά σου; Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, κράτα μικρό καλάθι, με άλλα λόγια μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες από ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά και μην εμπιστεύεσαι/δίνεσαι με το “καλημέρα σας”.

  6. Συνφωνώ με όλα αυτά περί φιλίας που ειπώθηκαν παρακάτω. Κάτι ύποπτο παίζει από πλευράς της φίλης σου. Παρόλα αυτά ψάξε και τις δύο πλευρές γιατί και το αγόρι τώρα το γνώρισες και δεν ξέρεις τις προθέσεις του. θέλει χρόνο ή και χρόνια για να πεις ότι ξέρεις καλά έναν άνθρωπο.

  7. Πιστεύω ότι στην φίλη σου αρέσει το ίδιο αγόρι και δεν αναφέρει κάτι γιατί προσποιείται ότι δεν δίνει σημασία και το περνάει αδιάφορο το γεγονός της φιλίας στο fb,στην ουσία όμως την ενδιαφέρει το αγόρι εκείνο και δεν το αναφέρει για να μην προδωθει,μην καταλάβεις κάτι…από την άλλη όμως πρέπει να μάθεις ποιος έστειλε το αίτημα φιλίας γιατί μπορεί να το έχει στείλει το αγόρι και αυτό δείχνει ότι δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης και ότι φλερτάρει και με τις δύο.Πάντως η φίλη σου τον γουσταρει αν δεν της άρεσε θα στο είχε πει,κάτι κρύβει,σκεψου το.

  8. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο τρομερό που εγιναν φίλοι στο fb ώστε να στο αναφέρει, μπορεί απλούστατα να την έκανε add για να την πασάρει σε φίλο του ή για να την ρωτάει για σένα κρυφα ή απλά γιατί έτσι. Δεν σου λέω να την κάνεις ακόμη κολλητή σου γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά μην την κατηγορείς ακόμη για κάτι χωρίς λόγο!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More