Χριστίνα: “Αν και δεν έχουν ερωτική σχέση, έχει βρει τα κουμπιά του και τον κάνει ό,τι θέλει.”

Είμαι 45 χρονών και στο γραφείο όπου εργάζομαι μου αρέσει ένας συνάδελφός μου, ο Α., 46 ετών, διαζευγμένος με δύο παιδιά. Εκείνος, λίγους μήνες αφότου ξεκίνησα να δουλεύω στο γραφείο, άρχισε να με φλερτάρει έντονα. Εγώ κολακεύτηκα. Μιλούσαμε πολύ για τα προσωπικά και τις ζωές μας και η σχέση μας γινόταν όλο και πιο θερμή.

Όμως υπάρχει κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει… Μία άλλη εργαζόμενη στο γραφείο, 43 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων το τρίτο είναι με νοητική υστέρηση, σέρνει τον Α. από τη μύτη. Αν και δεν έχουν σεξουαλική ή ερωτική σχέση, με κάποιον τρόπο έχει βρει τα κουμπιά του και τον κάνει ό,τι θέλει. Του λέει σε ποιους θα λέει καλημέρα και σε ποιους όχι, πως να φερθεί στην πρώην γυναίκα του, πως να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του, με ποιες να συνάψει σχέσεις!!! Αυτός την ακούει τυφλά και επιδιώκει τη συγκατάθεση και την εύνοιά της… Μάλιστα αρκετές φορές τον βάζει να την “κερνάει” ακριβούς καφέδες και γλυκά -είναι αρκετά εύσωμη- παρόλο που έχει άσχημα οικονομικά και δεν μπορεί να δίνει δεκάευρα σε κεράσματα.

Φυσικά, αυτή, με το που πρωτοπήγα στο γραφείο, με αντιπάθησε πολύ και προσπαθούσε να μου βάλει τρικλοποδιές τόσο στην εργασία μου όσο και στη σχέση μου με τον Α., στον οποίο με κατηγορούσε συνεχώς. Αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση, δηλαδή το πως ενώ είναι παντρεμένη (πλασάρει δε πως έχει την τέλεια οικογένεια) και μητέρα άρρωστου παιδιού, έχει την όρεξη να ασχολείται και να χειραγωγεί τον Α… Η ειρωνεία είναι πως κοροϊδεύει πολύ άσχημα τον Α. πίσω από την πλάτη του. Λέει πως έχει κάλο στο μυαλό, πως είναι εκκεντρικός και άλλα πολλά. Εγώ προσπάθησα διακριτικά να μιλήσω στον Α. για το θέμα αυτό. Κάποιες φορές ήταν λίγο δεκτικός και με άκουγε, άλλες όχι….

Πριν τρεις εβδομάδες τσακώθηκα πολύ άσχημα με τον Α. για ένα θέμα της δουλειάς. Οφείλω να ομολογήσω πως εγώ προκάλεσα τον καβγά. Όμως δεν άντεχα άλλο. Αυτή η συναισθηματική διελκυστίνδα με σκότωνε. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Αν ήταν ανύπαντρη, δηλαδή αντίζηλος, τότε θα έλεγα ok, έπαιξα κι έχασα… Όμως δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω… Με τον Α. ταιριάζαμε πάρα πολύ. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες αρχές, την ίδια θεώρηση ζωής. Είναι κρίμα που μία “άσχετη” μπήκε ανάμεσά μας. Πιστεύω πως θα προσφέραμε πολλά καλά ο ένας στον άλλο…

Χριστίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ταιριάζετε πολύ κατά τη δική σου άποψη…Εκείνος πάλι για κάποιους άλλους λίγους προτιμά να κωλοτρίβεται με την παντρεμένη ευτραφή συνάδελφο γιατι έχει άλλα βίτσια! Δεν τον λέει τυχαία εκκεντρικό και οτι έχει κάλο, αυτή…

  2. Ποτε μην λες ποτε οτι δεν τους εχεις δει εσυ στο κρεββατι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει τιπτ μεταξυ τους κρατα μια πισινη και αμα θες ακομη καλυτερα μην ξαναασχοληθεις μαζι του

  3. Κανείς δεν μπαίνει ανάμεσα σε δύο από μόνος του, καλή μου. Κάποιος τον βάζει. Στην προκειμένη ο εν λόγω συνάδελφος με βίτσια από ό,τι φαίνεται από τα λεγόμενά σου. Και επίσης μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορεί να αλλάξει, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Το καταλαβάινω ότι είναι δύσκολο να βρεις σύντροφο εκτός γραφείου, με την έννοια ότι οι ώρες εργασίας είναι πλέον πάρα πολλές, αλλά ψάξε αλλού καλή μου. ʼμα είσαι αποφασιμένη δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάποιον κατάλληλο, και να μην κάνεις εκπτώσεις υπό τον φόβο της μοναξιάς. Μια μίζερη ζωή με σύντροφο είναι χειρότερη και από την πιο μαύρη μοναξιά. Καλή τύχη σου εύχομαι

  4. Ίσως ακουστεί λίγο σκληρό αλλά θεωρώ πως πρέπει να τον ξεγράψεις αυτόματα. Σε αυτή την ηλικία και να άγεται τόσο εύκολα, δεν είναι καλό. Απομακρύνσου γρήγορα και κοίτα μόνο τη δουλειά σου, όσο δύσκολο και να ακούγεται.

  5. Δεν αμφισβητώ ότι έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε, δεν έχω να πω κάτι ως προς αυτό. Όμως γιατί κάνετε ιδιαίτερη αναφορά στο παιδί με ειδικές ικανότητες της κυρίας; Υπάρχει λόγος; Το έχει τρία παιδιά θα αρκούσε.Τι σημασία και τι ρόλο έχει στο θέμα σας αυτό και το τονίζετε;Έχει τρία παιδιά. Απλά!!! Δεν λέω πως το είπατε για κακό, απλά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

  6. Αγαπητή Εβελίνα, η αναφορά της γράφουσας στο τρίτο παιδί με νοητική υστέρηση θεωρώ οτι έγιβε απλά για να υπογραμίσει την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της μάνας του προς την γράφουσα και τον κύριο στο γραφείο. Μια γυναίκα με τέτοιο θέμα θα περίμενε κανείς να εχει φιλοσοφήσει διαφορετικά τη ζωή της και να μην αναλώνεται σε κατινιές και λοιπές χαμηλού επιπέδου τακτικές στο χώρο εργασίας της…

  7. Φιλική συμβουλή! Μην μπλέξεις με αυτόν τον άντρα. Είναι 46 ετών , έχει ήδη 2 παιδιά πιθανόν να μην θέλει να κάνει κι άλλα(ενώ εσύ π.χ μπορεί να θες).

    Το ότι έχετε τις ίδιες αρχές δεν σημαίνει πως ταιριάζετε και σαν ζευγάρι. Σαν φίλοι ίσως…

    Ξεκόλλα απ’αυτόν και αδιαφόρησε, που ξέρεις? Μπορεί να είναι και το μυστικό για να κολλήσει μαζί σου αν τελικά αυτό θες πραγματικά.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More