Φαίη: “Εκείνος έχει ξανά φτιάξει τη ζωή του ενώ εγώ φοβάμαι.”

Γεια σας.

Ονομάζομαι Φαίη, είμαι 28 χρόνων και είμαι ένα άτομο γεμάτο ζωή, χαμόγελο και όνειρα. Αυτό που με κρατάει όμως πίσω είναι ότι ήμουν με ένα παλικάρι 12 χρόνια (15 εγώ, 17 εκείνος) και όταν ήμουν 25 παντρευτήκαμε και μεταναστεύσαμε αμέσως στην Αυστραλία, όπου ζούσε η μαμά του, την οποία αγαπούσα και λάτρευα πιο πολύ και από τη μάνα μου.

Όταν ήρθαμε ήταν τελείως διαφορετική από όπως την είχα γνωρίσει. Παντρεύτηκε έναν Ελληνο-αυστραλό και έτσι ξεκίνησαν όλα. Να διευκρινίσω ότι μέναμε μαζί τους και με την μικρή κόρη του.

Εκεί συνειδητοποίησα ότι ο πρώην άντρας μου έγινε “παιδί της Μάμας” (λόγω της απώλειας του πατέρα του) και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε ζητώντας από εμάς ενοίκιο και χρήματα. Πράγμα που έφερε γκρίνια και τσακωμούς σε εμάς με αποτέλεσμα το χωρισμό μας.

Χωρίσαμε πολιτισμένα και το διαζύγιο βγήκε πριν από δύο μήνες. Εκείνος έχει ξανά φτιάξει τη ζωή του ενώ εγώ φοβάμαι. Με προσελκύουν διάφοροι άντρες όμως εγώ τους απομακρύνω. Τώρα δουλεύω σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί υπάρχει ένα παλικάρι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι και αυτός από Ελλάδα, ελεύθερος και εμφανίσιμος.

Υπάρχει μια έλξη ανάμεσά μας, όμως όταν αυτός με πλησιάζει εγώ τον διώχνω με τον τρόπο μου. Δεν έχω καταλάβει ακόμα… Μετά από ένα χρόνο χωρισμού και ενώ θέλω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, κάτι με τραβάει πίσω. Ίσως φταίει που είμαι ανασφαλής και μόνη μου εδώ και δεν μπορώ να δω καθαρά τι μου γίνεται.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Αυτό το παιδί θέλει γάμο και παιδιά, όμως εγώ πώς να το χειριστώ;

Φαίη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σκέψου πόσο τυχερή είσαι μέσα στην ατυχία σου!! Είσαι σε μια χώρα όπου μπορείς και δουλεύεις, χωρίς τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα! Εχεις γύρω σου έλληνες και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες! Ξέφυγες ανώδυνα από έναν άτυχο γάμο και τώρα εμφανίζεται ένας άνδρας που σου ζητάει αποκλειστικότητα, γάμο και παιδιά!! Τι καλύτερο!! Μην βιαστείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις, αλλά σίγουρα δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν τον άντρα να γνωριστείτε! Καλή τύχη, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!

  2. Ή ίστόρίά σόύ θά μπόρόύσέ νά έίνάί τάίνίά! Μέ happy end! Μέσά στά δύσκόλά, όλά σόύ πάνέ κάλά! ʼύτό έίνάί άπό μόνό τόύ ένά happy end! Μήν σέ άπάσχόλέί κάθόλόύ που ο πρωην συζυγος σου εκανε σχεση ηδη. Μου δινει την εντυπωση πως αυτος ειχε χωρισει απο τον γαμο ακομα, ενω εσυ το παλευες. Τωρα θελεις το χρονο σου, να ηρεμησεις κ να γιανεις. Δεν εχει καμια σημασια αν η καινουργια σου γνωριμια θελει απο σενα τα παντα. Σημασια εχει τι θελεις εσυ. Εξαλλου απο ο,τι καταλαβα δεν πρεπει να ειχες πολλες σχεσεις στη ζωη σου. Δωσε χρονο στον εαυτο σου να ανακαλυψει αν θελει γαμο κ παιδια αμεσως, αν θελει τον συγκεκριμενο ανθρωπο πολυ, αν αν αν. Καμια φορα κολακευομαστε κ πηδαμε απο το ενα ακρο στο αλλο. Δηλαδη, απο εκει που περιμενες 10 χρονια για να παντρευτεις, να το ξανακανεις σε 10 μηνες. Νομιζω, πως τιποτα απο τα δυο δεν ειναι το ‘συνετο’ . Καπου στη μεση ειναι η αληθεια. Ουτε ατελειωτη υπομονη, ουτε βιαση. Εξαλλου εναν αντρα μαμακια των χωριζεις αμεσως κ σχετικα ανωδυνα, τον πατερα των παιδιων σου ομως, οχι. Ζησε την ζωη που σου ελειψε, ευχαριστησου την απλοτητα του να μην εχεις τοσες πολλες ευθυνες κ οταν ερθει η ωρα να ξαναπαντρευτεις, φροντισεωνα εισαι πανετοιμη γι’αυτο. Ολα δειχνουν πως θα σου πανε καλα τα παντα! καλη τυχη!

  3. Κακώς μείνατε με τη μάνα του εκεί στην Αυστραλία…τί δουλειά είχατε μαζί της;; ʼπειρη και εσύ τι να έκανες…Μου φαίνεσαι καλοπροαίρετη όμως και αδύναμος χαρακτήρας…Καταλαβαίνω οτι άδικα χώρισες με τον άντρα σου…Επίσης μου φαίνεσαι σαν παραδομένη στη μοίρα σου…Είναι κρίμα γιατι είσαι νέα. Εύχομαι να βρείς τον δρόμο σου και να ευτυχήσεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More