Τάνια: “Μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση…”

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχα πάει στα μέρη μιας φίλης κι εκεί γνώρισα κάποιον που πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο άντρας της ζωής μου. Έγινε κάτι μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς αυτή η ιστορία κράτησε λίγο, γιατί έπρεπε να φύγω. Δεν μπορώ όμως να τον βγάλω από το μυαλό μου.

Δεν μπήκα στη διαδικασία καν να κρατήσω επαφή, γιατί ξέρω ότι η απόσταση και ειδικά σε μια ιστορία μόλις δύο ημερών δεν έχει νόημα. Τον σκέφτομαι όμως και εκνευρίζομαι με την τύχη μου. Γνώρισα κάποιον που πραγματικά μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε παίζει κάθε τρεις και λίγο να πηγαίνω εκεί.

Πριν κάποιες μέρες όμως μου έστειλε μήνυμα. Αναστατώθηκα για τα καλά. Πιάσαμε κουβέντα, με ρωτούσε τι κάνω και μέσα σε όλα, αφού με ρώτησε αν θα ξαναπάω, όταν τον ρώτησα αν παίζει να έρθει εκείνος Αθήνα μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση.

Ξενέρωσα. Εκνευρίστηκα, αλλά τελικά επικράτησε η λογική. Έχει σχέση, είναι μακριά, οπότε προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Και σχεδόν τα κατάφερα μέχρι που μου ξαναέστειλε μήνυμα χθες βράδυ.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Μου ζητάει να πάω. Μου γράφει ότι με σκέφτεται συνέχεια. Θέλει να ξαναβρεθούμε. Κι εγώ θέλω, αλλά από την άλλη θα μπλέξουμε και είναι σχεδόν προκαθορισμένο ότι θα πληγωθώ. Τι να κάνω; Είμαι πολύ καιρό μόνη και είχα πολύ καιρό να γνωρίσω κάποιον που πραγματικά να μου αρέσει… Από την άλλη, και να πάω, μου διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να μείνει όλο το βράδυ μαζί μου, οπότε καταλαβαίνετε…

Ξέρω ότι πρέπει να τον βγάλω από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι. Και να σας πω την αλήθεια, μπαίνω στην πειρασμό να πάρω τη φίλη μου και να ξαναπάμε.

Τι να κάνω; Πως να συγκρατήσω τον εαυτό μου;

Τάνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σκέψου ποιά θες να είσαι σε σχέση με όλο αυτό και τί εσύ πραγματικά θες να κάνεις. Μην ρέπεις και μην κολακεύεσαι απο το αντροκυνηγητό. Δες τί θες εσύ σύμφωνα με τα πιστεύω σου, τις αντιλήψεις και τις αξίες σου. Δράσε συνηδειτά με βάση τον Εαυτό σου (όχι τον εαυτούλη) και μην εξαρτάσαι απο τα αν θα σου στείλει μύνημα και πόσο πολύ σε θέλει και άλλα τέτοια διαστρευλωτικά γλυκανάλατα (στην τελική αν σε θέλει ας ξεκαθαρίσει με την σ.υντροφό του ας προχωρήσει, λογικό;). Εαν αποφασίσεις ότι δεν επιθυμείς συνέχεια, να του το πεις. Είναι δικαίωμά σου να εκφράσεις τον εαυτό σου και να διαφυλάξεις την ησυχία σου.

  2. Τα ζητάει ο οργανισμός σου. Πραγματικά κάποια κορίτσια δεν έχουν ίχνος αυτοεκτιμησης. Σου λέει ότι είναι με άλλη κοπέλα, σου λέει ότι δεν μπορεί αυτός να έρθει να σε βρει, σου λέει να ξαναπας εσύ αλλά δεν μπορεί να κάτσει μαζί σου ούτε ένα βράδυ και συπάρχει αντί να τον φτυσεις στα μούτρα σκέφτεσαι να πας. Κάποιες γυναίκες είναι για δουλεμα. Να πας και καλά να περάσεις.

  3. Καλά το τριήμερο όταν έγινε ο,τι έγινε μεταξύ σας δεν μιλήσατε, τιποτα δεν είπατε; Αν είστε μόνοι, κλπ. Δεν μπήκες κάν στη διαδικασία να κρατήσεις επαφή μεν αλλά τρώγεσαι να πάς να μπλέξεις δε. Ανωριμότητες. ʼντε πήγαινε πάλι να τον βρείς και μετά να δώ τι θα κάνεις όταν σε χαιρετήσει και πάει στην άλλη! !Αλλά μερικές τα ζητάει ο οργανισμός σας τί να κάνουμε…!

  4. Η αρχική σου σκέψη είναι και η σωστή. Είναι μακριά, αλλά κυρίως δεν είναι διαθέσιμος. Εσύ θέλεις να κάνεις τόσα χιλιόμετρα για να το δεις κι εκείνος θέτει όρια ακόμηγ και στο χρόνο που θα βρεθείτε. Οχι, δεν είσαι εσύ αυτή που θα τον διευκολύνει στην παράλογη απαίτησή του. Εσύ είπες ότι θα μπορούσε να είναι ο άνδρας της ζωής σου. Το λιγότερο λοιπόν που πρέπει να περιμένεις από κάποιον που τον βλέπεις έτσι, είναι εφόσον θέλει σχέση μαζί σου, να ξεκαθαρίσει με την τωρινή του σχέση πρώτα και στη συνέχεια να αφοσιωθεί σε εσένα. Οτιδήποτε λιγότερο είναι ξεπέτα. Που και αυτό αν το κάνεις συνειδητά είναι οκ για σένα. Αλλά δεν μας δίνεις αυτή την εντύπωση.

  5. Να μην πας, Τάνια. Όπως γράφεις, θα μπλέξετε & είναι σχεδόν προκαθορισμένο – βέβαιο, εγώ θα έλεγα- οτι θα πληγωθεις. Σου ζητά να πάς εκεί και έχει το θράσος να σου λέει – λες και εσύ δεν έχεις αξιοπρέπεια – οτι θα σε ”ξεπετάξει” για λίγο και μετά θα γυρίσει στην κοπέλα του. Τραγικός ο τύπος. Φαίνεσαι ξύπνια κοπέλα. Κάνε υπομονή, θα βρεθεί κάποια στιγμή και ένας ελεύθερος, ενδιαφέρων άντρας, που θα σου αρέσει πραγματικά.

  6. Δεν είναι προφανές τι πρέπει να κάνεις; O δεσμευμένος που εχει τελματώσει η σχέση του απλά χωρίζει και δεν κοροϊδεύει κανέναν. Οι δεσμευμένοι άντρες πουδε θέλουν να χωρίσουν, αλλά αρέσκονται στο να παίζουν με άλλες γυναίκες, το κάνουν για πολλούς λόγους, πχ για να επιβεβαιώνονται συνέχεια (πόσο ανασφαλείς!) ή γιατί έτσι νιώθουν πιο “ζωντανοί”, ότι σπάνε τη ρουτίνα. Οι δε ερωμένες τους φυσικά κολακεύονται νομίζοντας ότι εκείνοι θα αφήσουν τις συντρόφους τους για χάρη τους. Αρχίζουν λοιπόν να πλάθουν τα πιο οδυνηρά σενάρια στο μυαλό τους και παίρνουν τις πιο αυτοκαταστροφικές αποφάσεις για την ίδια τη ζωή τους….Πόσες φορές θα το ξαναδούμε αυτό το εργάκι; Και συ ακόμα αναρωτιέσαι…

  7. οχι να μην πας με την καμια εκτος και αν εισαι οκ με το ζητημα οτι θα πας για ενα βραδυ(ουτε και αυτο εφοσον ο ιδιος δεν ειναι διατεθειμενος να χαλασει την ρουτινα του)..το θεμα ειναι οτι ακομα και αν γινει κατι θα εισαι παντα δευτερη στην ζωη του…αξιζει αραγε ολη η ταλαιπωρια και οτι στο τελος εσυ θα πληγωθεις???βρες καποιον διαθεσιμο που θα μπορει να προσφερει συναισθηματικα καποια πραγματα και καλο ειναι να μην μπεις σε καινουργιο κυκεωνα προβληματισμων…παντως πιο ξεκαθαρος δεν θα μπορουσε να ειναι…ειναι ολοφανερο οτι δεν σκοπευει να κανει κατι περαιτερω γνωριζοντας οτι εκμεταλλευεται τις καταστασεις

  8. αν πληττεις και θελεις να πας απλως για να περασεις καλα πηγαινε αλλα να μην περιμενεις τιποτα περισσοτερο οπως εχουν τα πραγματα. Εχε στο μυαλο σου οτι αυτος ο τυπος εχει κοπελα και παραλληλα παιζει μαζι σου. Δεν το κανει επειδη σε εχει ερωτευτει τρελα. Αν σε ειχε ερωτευτει θα τη χωριζε πριν κανει κατι με σενα και θα θελε να ειναι μονο μαζι σου. Αυτος οχι μονο δεν τη χωριζει, αλλα σου λεει να το δεχτεις κιολας και τονιζει οτι μπορει να σε δει για λιγο διαστημα μονο. Δεξου το μονο αν θες μια περιπετεια για λιγο χωρις περαιτερω υποχρεωσεις και απαιτησεις απ τη μερια σου. Αυτο σου λεει οτι μπορει να σου δωσει.

  9. Συγνώμη για να καταλάβω… ένας άντρας που είναι σε σχέση, έπαιξε μαζί σου μερικές μέρες, δε σου αποκάλυψε τη σχέση του, σε πέρνει τηλέφωνο και σε ξεσηκώνει όχι να έρθει αυτός, αλλά να πας εσύ να τον δεις, αν και είναι σε σχέση και εσύ το σκέφτεσαι και ενθουσιάστηκες κιόλας, τι να πω ΘΕΟΣ ο τύπος!! αντί να κάτσεις να σκεφτείς ότι σε περνάει για εύκολη που όποτε σφυρίζει θα τρέχεις και ότι είσαι και οκ που σε κοροιδεύει ενώ έχει σχέση τι να πω. Εγώ θα τον έβριζα και θα του έκλεινα στα μούτρα το τηλέφωνο, όχι να πάω κιόλας να τον δω. Κάτσε ρε φίλε ποιος θαρρείς ότι είσαι!!

  10. Να πας και να το ζήσεις! Μπορεί να πληγωθείς αλλά ότι νιώθουμε αξίζει. Μονο πιο δυνατή θα βγεις ότι και να γίνει. Kαι εγώ που τα σκεφτόμουν όλα με τη λογική έχω φτάσει σε ηλικία 25 χρονών να νιώθω παντελώς κενή. Και αυτή είναι η χειρότερη καταδίκη και από από κάθε πληγή!!, Μην ξεχνάς “Great things never come from comfort zone.”

  11. Συμφωνώ με το “Great things never come from comfort zone.” !!! Θα διαχώριζα όμως το ΄αγαπώ και είμαι ερωτευμένη΄απο το ΄είμαι κολακευμένη΄ . Ας μην περιμένουμε τους άλλους να μας πουν πόσο μας σκέφτονται για να αναθρέψουμε την ψευδαίσθηση ενος εαυτού που αξίζει, κι ας δουλέψουμε εμείς μαζί του για να χτίσουμε την αυτοπεκτίμησή μας, που όση και να έχουμε, πάντα είναι στο χέρι μας να την αναπτύσσουμε και να εξελισσόμαστε. Η Τάνια ένιωσε ένα συναίσθημα κ έκανε μια σκέψη όταν αποκαλύφθηκε η ζωή του νεαρού. Είπε :΄Ξενέρωσα. Εκνευρίστηκα, αλλά τελικά επικράτησε η λογική. Έχει σχέση, είναι μακριά, οπότε προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου΄. Ας μην αγνοούμε τον εαυτό μας. Πολλές φορές περιοχή Μη Ανεσης είναι να προτιμήσεις την μοναξιά σου εμμένοντας στην αρχική σου θέση κ όχι να προσαρμοστείς στα μέτρα του άλλου, να καταπιείς κ να φέρεις τον εαυτό σου στην αυτοταπείνωση. Αυτό σε περίπτωση που και η Τάνια το αντιλαμβάνεται έτσι (ότι αν πάω ναι μεν έχω παρεούλα, αλλά συρρικνώνομαι και ταπεινώνομαι) Σίγουρα όλα είναι ζωή κ εμπειρία και όλα έχουν κάτι να μας πουν. Ομως πολλές φορές, οι άλλοι με την συμπεριφορά τους μας βοηθάνε να επιλέξουμε, να αυτοπροσδιοριστούμε και να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τι ποιοί είμαστε και πού βρισκόμαστε τώρα.Ετσι σε κάθε πρόταση απαντάμε ναι ή όχι, θέλω ή δεν θέλω, ενδιαφέρομαι ή αυτό δεν είναι για μένα. Είναι σαν τεστ!

  12. Πραγματικά νομίζω ότι ο τύπος φέρεται χειρότερα κ από τον δεσμευμένο που το κρύβει. Είναι στυγνός! Είναι αποφασισμένος! Είναι μαθημένος στο να πράττει σε παράλληλες σχέσεις. Και προσεχε:ποτέ δεν θα σου επιτρεψει να ζητήσεις τίποτα. Θα σου λεει’σε είχα ενημερώσει εξ αρχης’. Προχωρα μπροστά κορίτσι μου, ένας τέτοιος τύπος είναι επικίνδυνος ακόμα κ για ένα one night stand. Σου αξίζουν καλύτερα. Το ίδιο Κ στην κοπέλα του! Γυναικεία αλληλεγγύη κ εκτίμησή στους πολύτιμους εαυτούς μας. Τι καλύτερο?

  13. Κ όχι μόνο αυτό Ερη μου! Αν οι γυναίκες που σχετίζονται μαζί του δεν σηκώνονται να φεύγουν λέγοντας όχι στην συμπεριφορά του, ο τύπος μια ζωή θα λαμβάνει το μήνυμα ότι ό,τι κάνει είνα ok. Λογικό; Εαν του γυρίσουν όλες την πλάτη, έχει πιθανότητες να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά με εμένα

  14. Προς be creative: κοριτσάκια, η “comfort zone” που την κάνατε καραμέλα γιατι κάπου διαβάσατε το αγγλικό ρητό και το βρήκατε πολύ wow και in, αναφέρεται στο να βγεί κάποιος απο τη “ζώνη άνεσής του” και να κάνει άλλα πράγματα με ρίσκο για να προχωρήσει και να δεί αλλαγές στη ζωή του! Η γράφουσα δεν βρίσκεται σε comfort zone αλλά σε αναμμένα κάρβουνα για λάθος λόγο και λάθος πρόσωπο. Αυτό που θα μπορούσε να του απαντήσει είναι “φίλε θα έρθω στα μέρη σου, αλλά με την προυπόθεση να φωνάξεις και την κοπέλα σου μαζί”. ʼει σιχτίρ

  15. Αυτες οι ξεπετες θα σας φανε εσας. Ποδια δε λετε να κλεισετε και γι αυτο θα ειστε δυστυχισμενες.Κοπελια δε σου φταιει κανεις!Δε ξερεις τι σου γινεται.Δεν θες αυτον αλλα τον ”λουτσο ”του που προφΑνως ηταν αναπτυγμενος.Ο,τι συμβουλη και αν σου δωσω στον βροντο θα παει.Για ξεπετες δε δινω συμβουλες!

  16. ζουμε στην εποχη της μεγαλης ευκολιας …..αντρες και γυναικες χρησιμοποιουμε ο ενας τον αλλον….αγαπητη φιλη τανια να μην πας …δεν χρειαζεται να εισαι η να γινεις υποκαταστατο για κανεναν…εισαι μοναδικη και αξιζεις μια μοναδικη αγκαλια και σεβασμο .ασε τον τυπο στα δηθεν προβληματα του …κλασσικη δικαιολογια για ξεπετες δεσμευμενων ………..

  17. Δεν έχετε άδικο που διαφωνείτε με την άποψη μου αλλά ούτε εγώ έχω άδικο που διαφωνώ με τη δική σας. Εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι, είμαστε γεμάτοι από λάθη και αυτό είναι το όμορφο της υπόθεσης. Πόσοι άνθρωποι από εμάς ειμαστε σε μια σχέση ασφαλείας και όταν βλέπουμε ότι δεν πάει άλλο περιμένουμε να βρούμε την ασφάλεια σε έναν καινούριο έρωτα για να ξεκουνηθούμε? Και δεν το επιδοκιμάζω αλλά το θεωρώ ανθρώπινο. Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και με εκείνο το αγόρι? Και που ξέρουμε πώς νιώθει και τι μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους για να είμαστε 100% σίγουροι τι είναι λάθος και σωστό? Δεν χρησιμοποιησα την “ζωνη ασφαλείας” επειδή είναι wow και in αλλά επειδή υπάρχει η τάση οι γύναικες να συσχετίζονται με ανθρώπους που τάζουν ουρανούς με άστρα σε μια ζωή που χαρακτηρίζεται από την ρευστότητά της. Εξού και το σχόλιο της “Ελενας”, μιας καταπιεσμένης κοπέλας που θεωρεί ότι οι αυθόρμητες αντιδράσεις δεν ταιριάζουν σε “σοβαρούς ανθρώπους” αλλά μονο στις γυναίκες “ξεπέτες”. Οι “σοβαροί άνθρωποι” δηάδή περιμένουν την επιβεβαιωση ότι είναι ασφαλείς για να προχωρήσουν, μια ανάγκη να ξεγελάσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Τέλος, δεν θεωρώ ότι με το να δώσει μια ευκαιρία η θεματοθέτρια σε έναν άνθρωπο ακολουθεί τον δρόμο της αυτοταπείνωσης. Το να δίνεις μια ευκαιρία ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες δεν είναι κακό, αρκεί να βάζεις κάποια όρια. Αν η Τάνια δεν θέλει να γίνει η παράλληλη σχέση μπορεί κάλλιστα να το ξεκαθαρίσει. Να πει με λίγα λόγια ότι εμένα μαρέσεις και ήρθα εδώ να σου δώσω μια ευκαιρία να διαλέξεις. Αφού λοιπόν δώσει την επιλογή στο συναίσθημά της θα ξέρει πως δεν έχει να μετανιώσει για κάτι που δεν έκανε. Το κυνήγησε στο σημειο που μπορεί έδωσε την επιλογή και την άφησε στα χέρια ενός άλλου ανθρώπου. Αν ο άλλος άνθρωπος δεν την άρπαξε είναι δικό του θέμα. Και λίγη εκεί η ιστορία, και η Τάνια κοιμάται πλέον ήσυχη.

  18. Δηλαδη τωρα τι μας λες,οτι θελεις τη συμβουλη μας για το αν θα συνεχισεις τις ξεπετες μαζι του?Τι να σου πω αμα εισαι τοσο ασυγκρατητη και ευκολη και πηδιεσαι με τον οποιονδηποτε μεσα σε μονο λιγες μερες τοτε καντο.Αλλα μην περιμενεις να βγεις κερδισμενη απο κατι τετοιο,θα σε παιρνει μονο οταν εχει καψες ο κυριος και θελει να του τις σβησεις!Τι να πω με αυτα τα ξεκωλ…. που κυκλοφορουν!Μπραβο να καμαρωνεις για τις ηθικες αρχες σου!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More