ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω…”

Γεια σας!

Είμαι 18 ετών. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει διακοπές σε ένα νησί με τις φίλες μου και πριν από λίγες μέρες που επιστρέψαμε γνώρισα στο καράβι ένα παιδί που δουλεύει στο καράβι και το οποίο μου ζήτησε το κινητό μου.

Μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και όταν φτάσαμε σχεδόν στο λιμάνι με πήρε τηλέφωνο να κατέβω να μιλήσουμε και εκεί μιλήσαμε. Με αγκάλιασε και μου πρότεινε να βγούμε το επόμενο βράδυ, αλλά εγώ δεν μπορούσα, για αυτό του πρότεινα εγώ να βγούμε πάλι μετά από δύο μέρες, αλλά εκείνος δεν μπορούσε…

Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω… Να του ξαναστείλω να βγούμε μια άλλη μέρα, να τον περιμένω να στείλει εκείνος ή να τον ξεχάσω; Εγώ βέβαια θέλω πολύ να βρεθούμε…

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτός ταξιδεύει και εχει τόσα πολλά κινητά να ζητήσει τώρα το καλοκαίρι που πιθανών να μην τον ξαναδείς. Μη στείλεις τίποτα αν θέλει θα εμφανιστεί απο μόνος του.

  2. άσε λίγες μέρες να περάσουν μπας και σου στείλει και αν δεν στείλει προφανώς να του ξαναστείλεις!!! Αν δεν μπορεί και τότε άστο πάνω του. Δεν ξέρεις ακόμη το πρόγραμμα του, μπορεί να είναι πραγματικά φορτωμενος αυτό τον καιρό. Μην το αφήσεις να φύγει τόσο ευκολα αν σου άρεσε πραγματικά!

  3. Είναι κανόνας.Όποιος ενδιαφερεται πραγματικα και όχι για ένα βράδυ επικοινωνεί.Ασε την πρωτοβουλια στους ανδρες.Να ανακτησουν επιτελους τον χαμενο τους ρολο, αυτον του κυνηγου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More