Ντίνα: “Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι και τον άλλον…”

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Έχω μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Δυστυχώς έχουμε χωρίσει και τα έχουμε ξαναβρεί αρκετές φορές. Υπάρχει πάθος, αλλά υπάρχουν και προβλήματα.

Στον τελευταίο μας χωρισμό γνώρισα κάποιον με τον οποίο δεν έγινε κάτι φυσικά, αλλά έχουμε κρατήσει μια επικοινωνία με μηνύματα κυρίως και σπάνια μιλάμε στο τηλέφωνο.

Είμαι ερωτευμένη και κολλημένη με το αγόρι μου, όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι και τον άλλον. Από τα μηνύματα μου δίνει την εντύπωση ενός πιο ώριμου τύπου (σχετικά με τον σύντροφό μου), αλλά από την άλλη δεν ξέρω… Όλοι όταν διεκδικούν δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Να δώσω μια ευκαιρία, να βγω για έναν καφέ με τον τύπο που γνώρισα ή να το κόψω και να τον ξεχάσω; Οι εντάσεις όμως με το σύντροφό μου είναι τόσες πολλές που έχω αρχίσει να κουράζομαι…

Χρειάζομαι τη γνώμη σας…

Ντίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. To ότι είσαι με κάποιον, δεν σημαίνει πως αυτόματα γίνεσαι και ασέξουαλ προς όλους τους άλλους άντρες της γης. Προφανώς και θα υπάρχουν φορές που κάποιος νέος όμορφος αντρας μπορεί να σου κινησει κάπως το ενδιαφέρον όμως εκεί κάθεσαι και ζυγίζεις. Μην συγχέεις τις καταστάσεις. Για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο πρέπει να κλείσεις το παλιό κεφάλαιο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσεις κάποια στάδια χωρισμού -πένθους ώστε να είναι υγιής η μεταβίβαση. Με άλλα λόγια ακόμη και να σαρέσει ο καινούριος σκέψου σε τι δοκιμασία θα βάλεις εσενα και τον άλλον άνθρωπο όταν ταυτόχρονα απτο φλερτ θα πρέπει να αντιμετωπισεις τη θλίψη ενός χωρισμού την επεξεργασία και την αποδοχή. Το ερώτημα είναι αρχικά πως νιώθεις στη σχέση σου και αν πραγματικά επιθυμείς να είσαι με τον άνθρωπο αυτό ή νιώθεις πως η σχέση σας πλέον έχει κορεστεί. Το να μπερδευουμε πολλά άτομα στη ερωτική ζωή μόνο δυσφορία προκαλεί και δυστυχία. Ασε το συναίσθημα να σε οδηγησει χωρίς φόβο, εμπιστεύσου το!

  2. Να βγείς και με τον άλλο. Γνώρισέ τον λίγο να δείς τι ρόλο παίζει. Ούτως η άλλως η “σχέση” σου δεν δείχνει να πηγαίνει καλά.

  3. Αν ήσουν πραγματικά ερωτευμένη με τον σύντροφό σου δεν θα σκεφτόσουν τον άλλο. Τα συμπεράσματα δικά σου!

  4. υπάρχει μια ρήση παλαιών….
    Δεν παντρευόμαστε αυτόν που ερωτευόμαστε!
    ʼλλο ο έρωτας και άλλο η συντροφικότητα.
    Ο έρωτας είναι μια τρέλα με κάποιον που μπορεί να μην ταιριάζουμε απλά να ζούμε το πάθος.
    Η συντροφικότητα όμως είναι αυτό που μας κάνει να έχουμε μια ζωή με εξέλιξη και ηρεμία.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More