Ilena: “Κάθε φορά που ξεκινάω κάτι με κάποιον, κολλάω σε αυτό το θέμα και δεν το συνεχίζω…”

Γεια σας κορίτσια!!!
Εγώ είμαι ένα κορίτσι 25 χρόνων κι ακόμα δεν έχω κάνει κάποια σχέση ολοκληρωμένη. Έχω μείνει στα προκαταρκτικά. Έχω μεγάλο πρόβλημα με όλο αυτό και είναι ένα θέμα που με βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε φορά που ξεκινάω κάτι με κάποιον, κολλάω σε αυτό το θέμα και δεν το συνεχίζω, όσο κι αν μου αρέσει ο άλλος. Όπως και τώρα, μου αρέσει πολύ ένα παιδί, μιλάμε κι ενώ μου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, εγώ δεν το συνεχίζω γιατί δεν θέλω να καταλάβει την απειρία μου και φυσικά δεν θέλω να του πω ότι δεν έχω κάνει σεξ ακόμα. Οπότε τον αποφεύγω κι αυτόν.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω βαρεθεί αυτήν την κατάσταση. Εσείς τι λέτε; Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή μόνο εγώ το ζω αυτό τόσο άσχημα;

Ilena

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 22. Απο πότε ΄έπρεπε΄να ξεκινήσω και τί σημαίνει ΄έμπειρη΄; Απ ότι θυμάμαι με ρώτησε πόσες σχέσεις είχα στο παρελθόν κι εγώ απάντησα ότι δεν είχα. Μην θεωρείς τον εαυτό σου ΄υποχρεωμένο΄να έχει κάτι και μην τον πιέζεις. Προχώρα μαζί του, αφού σου αρέσει, χαλαρά και με ειλικρίνεια.

  2. Κατά τη γνώμη μου κανε πρώτα ορμονολογικες εξετάσεις. Αν δεις οτι ολα είναι καλά, μην αγχώνεσαι η κάθε κοπέλα έχει τη δική της ηλικία.. Για να μην εχεις κανει ακομα σεξ σημαίνει οτι δεν είσαι πολύ σίγουρη.. Ίσως να μην έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.. Κ εγω τη πρωτη επαφή μου την ειχα 22 χρονών και τωρα ειμαι 3 χρόνια με το αγόρι μου κ δεν μετανιώνω στιγμή που δεν ολοκλήρωσα πιο πριν!!! Μην μπαίνεις στο τρυπακι τον προτύπων που απο 14 χρονων εχουν ολοκληρώσει τα κοριτσάκια.. Οταν ειναι η κατάλληλη στιγμή θα σου βγει απο μονο του. Δεν θα το σκεφτείς καθόλου!!!

  3. Aν βρεις λύση πες μου τη και μενα.. Στην ιδια φάση είμαι και σε καταλαβαίνω απόλυτα..

  4. Κατά τη γνώμη μου ψάξε μέσα σου να δεις πόσο σίγουρη είσαι για το αγόρι αυτό και αν η απάντηση είναι 100% προχώρα. Αν πάλι δε μπορέσεις μάλλον υπάρχει κάτι άλλο μέσα σου που σε εμποδίζει, οπότε μπορεί να αξίζει να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό. Γιατί αν τώρα που εισαι μονο 25 σκέφτεσαι ‘πως θα του πω ότι δεν δε το έχω ξανακάνει’ σκέψου πως θα νιώσεις όταν θα είσαι 30! Αν έχεις δυνατά συναισθήματα για το αγόρι αυτό μην αφήνεις αυτό το εμπόδιο μέσα σου να σε αποτρέπει από το να ζήσεις κάτι πολύ ωραίο. Δεν εννοώ το σεξ αλλά κυρίως το δέσιμο.

  5. Οι άντρες εκτιμούν ιδιαιτέρως όσες δε το δίνουν στον καθένα που τους την έπεσε στο μπαράκι,στο Πανεπιστήμιο κλπ….οπότε μια χαρά είναι…
    Φυσικά παίζει ρόλο ότι αν ο άλλος δεν είναι γιατρός,πολιτικός μηχανικός κλπ. τότε δεν του κάθεστε…ʼμα ήταν…

  6. Και σε λιγο θα εχεις πάει 30και βάλε χρονών και ακόμα δεν θα εχεις κάνει τίποτα γιατι “ΦΥΣΙΚΑ” δεν θές να πείς οτι δεν εχεις κάνει σεξ ακόμα! Είσαι και εγωίστρια…Αντί να το βάλεις κάτω το θέμα να το δουλέψεις και να πείς το παιρνω απόφαση προχωράω και μπαίνω στην αρένα του σεξ και των σχέσεων, έχεις βραχυκυκλωθεί μέσα σε εναν ηλίθιο εγωισμό μη τυχόν και καταλάβει κανείς οτι ΕΣΥ δεν εχεις ακόμα κανει σεξ! Ε δεν εισαι καλά…

  7. δεν πρεπει να ασχωνεσαι..η δικη μου πρωτη φορα ηταν στα 20.. και δεν το μετανιωσα ποτε γτ το εκανα με αυτον που θεωρουσα και θεωρω μεχρι και σημερα ανθρωπο μου.. οταν βρεις τον καταλληλο τοτε θα το επιδιωκεις να συμβει.. και σε καμια περιπτωση δεν σε βοηθα το αγχος..

  8. Γιατί κάνεις πίσω στο θέμα αυτό; Σε απέρριψαν όταν έμαθαν ή κατάλαβαν οτι είσαι άπειρη; Φοβάσαι μήπως συμβεί και μπορεί να γίνει, κυκλοφορούν ένα σωρό ΄΄πηδη…..ες΄΄ και καλά.. Αυτοί που θα σε απορρίψουν, δεν είναι αρσενικα, δεν τιμούν τα παντελόνια τους. Είναι παρτακηδες,σεξουαλικά κομπλεξικοί και χε….δες σε καθε δυσκολια. Αν το παιδί σου βγαζει ασφαλεια και εμπιστοσύνη και είναι οκ μετο θέμα, να το κάνεις. Τιμή του θα είναι.

  9. Μην ντρεπεσαι καθολου κουκλιτσα μου γι”αυτο.Δηλαδη τι θα ηταν καλυτερο να ειχες παει με καμια εικοσαρια μεχρι τωρα?Ισα ισα που ειναι υπερ σου ολο αυτο και δειχνει οτι δεν εισαι κανενα ξεκωλο οπως τα περισσοτερα που κυκλοφορουν.Εγω ειχα την πρωτη μου και (μοναδικη) σεξουαλικη εμπειρια στα 24 μου και μαλιστα με τον συζυγο μου και αν γυρνουσα πισω τον χρονο παλι το ιδιο θα εκανα!Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να μοιραστεις κατι τοσο ιδιαιτερο οπως η πρωτη σου φορα σε καποιον που θα σε αγαπαει και θα σε σεβεται,απο το να το δωσεις σε καποιον απλα για να το κανεις.Ξεκολλα απο τις ηλικιες,μην αγχωνεσαι για το ποτε θα γινει,βγες εξω φλερταρε,να εισαι ο εαυτος σου,βγες και με αυτο το παιδι και οταν σε καψουρευτει την κρισιμη στιγμη πες του το και μην ντραπεις καθολου.Ισα ισα που αμα ειναι καλο παιδι θα το εκτιμησει κιολας που θα εχει την τιμη να ειναι ο πρωτος σου!Μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε,θα το δεις!Φιλαι πολλα!

  10. Κοπέλα μου γλυκιά, δεν είσαι η μόνη…Τιμή σου που είσαι παρθένα! Μην νιώθεις άσχημα, αλλά πως είσαι ξεχωριστή και άνθρωπος με προσωπικότητα. Αν ο άνθρωπος αυτός σε ενδιαφέρει πραγματικά πες του την αλήθεια ειλικρινά και όμορφα. Αν αξίζει τον κόπο θα το καταλάβεις από την αντίδραση του. Αν το δεχτεί καλώς και σου πει πως δεν τον πειράζει τότε είναι ο κατάλληλος. Αν αρνηθεί να το κάνει μαζί σου θα πει πως είναι ηλίθιος και τότε θα καταλάβεις το ποιόν του. Μην αγχώνεσαι..Όλα γίνονται στην ώρα τους.Για σένα ίσως να μην είναι ακόμα η ώρα, αλλά επιδίωξε το κι εσύ λίγο..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More