ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Αναγνωρίζω ότι δεν ήταν σωστό να μπλέξω με παντρεμένο”

Καλησπέρα σας!
Είμαι 23 χρόνων και έχω βγει από μία μακροχρόνια σχέση σχετικά πρόσφατα. Βλέπετε μπλέχτηκα πολύ μικρή σε σοβαρή σχέση χωρίς να υπάρχει λόγος και τώρα θέλω να χαρώ την εργένικη ζωή μέχρι να ξαναείμαι έτοιμη για κανονική σχέση.

Όλο το καλοκαίρι λοιπόν επιδίωκα εφήμερες σχέσεις για να γεμίσω εμπειρίες και να ευχαριστηθώ τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις. Γενικά, είμαι ευχαριστημένη με τις επιλογές μου αλλά όπως εύκολα φαντάζεται κανείς έχω μπλεχτεί σε μία κατάσταση τώρα που δεν ξέρω πώς να τη διαχειριστώ.

Για να μην τα πολυλογώ… Αυτός είναι 35+, παντρεμένος με παιδιά. Το ήξερα από την αρχή, δεν έκανα καμία κίνηση από τη μεριά μου να του την πέσω, ούτε να είμαι προκλητική να τον βάλω σε “πειρασμό” και αυτό είναι που λέω στον εαυτό μου για μην νιώθω άσχημα -πολύ- καθώς υπέκυψα όταν μου την έπεσε αυτός.

Αφού έγινε, το συζητήσαμε και είπαμε να συναντηθούμε καμιά φορά ακόμη μέχρι το πάθος μεταξύ μας να ξεφουντώσει και μετά να συνεχίσουμε τις ζωές μας. Έχουμε βρεθεί 4 φορές ήδη και έχουμε κανονίσει και 5η. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να συνάψουμε σχέση και να γίνω η “γκόμενά” του, αλλά δεν βλέπω να χορταίνουμε ο ένας τον άλλον κάθε φορά που βρισκόμαστε. Επίσης, μιλάμε αρκετά με μηνύματα και μου λέει για τα παιδιά του και τη ζωή του.

Δεν έχω βρεθεί ξανά σε παρόμοια θέση και αναγνωρίζω ότι δεν ήταν σωστό να μπλέξω με παντρεμένο εξ’ αρχής. Τώρα όπως το βλέπω, πρέπει να κόψω μαχαίρι μαζί του κάθε επικοινωνία για να προλάβω πιθανά μελλοντικά μπερδέματα ή να συνεχίσω να τον βλέπω μέχρι όλο αυτό να κάνει τον κύκλο του και να τελειώσει από μόνο του.

Αυτός εκνευρίζεται όταν τον ρωτάω κάθε φορά μετά εάν θέλει να διακόψουμε και με διαβεβαιώνει ότι όταν είναι θα το συζητήσουμε, πως ακόμη δεν με έχει χορτάσει και να μην ανησυχώ πως απλά θα εξαφανιστεί μία μέρα χωρίς να πει κουβέντα. Δεν του αρέσει να το συζητάμε γιατί κι αυτός νιώθει τύψεις απέναντι στη γυναίκα του. Εγώ δεν θέλω όμως να ξεκόψω μαζί του γιατί μου δίνει πράγματα που μου έλλειπαν και η αλήθεια είναι πως δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου ότι δεν θα του απαντήσει εάν μου ξαναστείλει μήνυμα….

Έχετε καμιά συμβουλή για μένα;
Lydia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Lydia, γεια!
    Λοιπόν στο παρελθόν είχα βρεθεί κ εγώ μπλεγμένη κατα κάποιον τροπο με παντρεμένο. Ένα θα σου πω κ να το θυμάσαι δεν έχει σε καμία περίπτωση τύψεις απέναντι στην γυναίκα του, αν είχε θέμα τέτοιο δεν θα συνέχιζε μαζί σου!! Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνείδηση δεν απατά ούτε εξαπατά τον σύντροφο του κ δη την μητέρα των παιδιών του. Το εάν εσύ έπρεπε να μπλέξεις ή όχι μαζί του το ξέρεις πολυ καλα απο μόνη σου πως δεν ειναι σωστό. Να ξέρεις επιςη πως σε αυτές τις σχέσεις πάντα το τρίτο πρόσωπο την πληρώνει συναισθηματικά κ ηθικά! Καλα θα κανεις να ξεμπερδεύεις έγκαιρα γιατί μόνο σε συναισθηματικό αδιέξοδο θα βρεθείς! Αυτά!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλα

  2. Εσυ θελεις δηλ να εισαι με καποιον που θελει να σε χορτασει οπως λεει και μετα να εξαφανηστει απο την ζωη σου?πιστευεις οτι αξιζεις μονο αυτο?
    Κοιτα να το τελειωσεις οσο ειναι νωρις κοπελα μου και μην χαραμιζεσαι τοσο αδικα εκεινος ειναι παντρεμενος και νοιωθει και τυψεις κιολας τα λογια του δεν σου λενε κατι?οτι το μονο που θελει ειναι να περναει καλα…αυτα που νοιωθεις εσυ για εκεινον δεν μπορει να τα νοιωσει και αυτος για εσενα δεν το βλεπεις?κακος μπλεχτηκες γιατι δενεσαι πολυ μαζι του και θα εχεις δυσαρεστες συνεπειες τελειωσετο τωρα που μπορεις για το δικο σου καλο δεν σου αξιζει ολο αυτο…καλη ζωη και να προσεχεις!

  3. Κάτι έχω κατά νου, αλλά επειδή δεν μοιάζει με συμβουλή, θα συγκρατηθώ!!!!

  4. ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.. ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΩ.ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΕ??ΕΙΣΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΤ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ..

  5. Πολλές συμβουλές για σένα φίλη μου. Αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να ξεκόψεις απότομα ή να περιμένεις να κάνει τον κύκλο του. Και μετά λες, πως εσύ δεν θέλεις να διακόψεις, όπως ούτε κι εκείνος επειδή δεν σε έχει χορτάσει ακόμη.ΑΚΟΜΗ. Η λέξη κλειδί. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα εξελίσσονται συνήθως με τον ίδιο τρόπο. Θα ξεκόψετε όταν εκείνος χορτάσει τον παράνομο έρωτα με μια νέα κοπέλα. Σε εκείνη τη φάση όμως εσύ θα τον έχεις ίσως ερωτευτεί. Κι εκείνος ίσως νιώθει πράγματα, αλλά έχει επίσης μια σύζυγο και κυρίως παιδιά, τα οποία δε θα θέλει να πληγώσει.Και τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όσο απολαμβάνετε αυτή την έκρηξη έρωτα, δεν μπορείς να το δεις. Θα πληγωθείς πολύ και ίσως πληγώσεις και άλλους. Ξέκοψε αμέσως και χωρίς πολλές εξηγήσεις. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

  6. Nai nai το ηξερες λες αλλα εμπλεξες μεχρι να το ψιλιαστει η γυναικα του και να σε κανει εκεινος απ την ζωη του ,μα εισαι σοβαρη ; για βαλε τον εαυτο σου στην θεση της γυναικας του θα σου αρεσε αιντε απο δω κοριτσακι δεν ξερεις τι θες βλαμμενο ε βλαμμενο σ αρεσει μετα απο σενα παει και κοιμαται με την γυναικα του και κανει τα ιδια ; ελεος λιγη αξιορεπεια πια οχι ακοιγουμε τα ποδια με οποιν βρισκουμε αλλα μεγαλη ειναι η ζωη μπορει στο μελλον να εισαι εσυ στη θεση της γυναικας του και να τα θυμασαι αυτα

  7. Εγω πιστεύω οτι το εχει ξανακανει.Από τη στιγμή που σου την έπεσε ψαχνεται γενικα.Αρα κάποια στιγμή θα την κανει και με εσένα και όσο κουλ και αν το παίζεις τωρα γτ νομίζεις ότι εχεις το πανω χέρι στις εφημερες σχέσεις του καλοκαιριού η απόρριψη θα σε επηρρεάσει. και εμπασει περιπτωσει πρέπει να σκεφτεις και λίγο τη γυναικούλα του.μην εισαι η αιτια βρε κοπελια να διαλυθει μια οικογενεια με παιδακια. δεν κατηγορ΄ω εσένα εννοείται αυτός είναι το καθαρμα αλλα αν το μαθει η γυναικα του μπορει να χωρίσουν. θα σου άρεσε να σου συμβει αυτο αργότερα. να ξερεις οτι οσο καλα και να εισαι τώρα η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει…

  8. Τι πάει να πεί περιμένεις να σε χορτάσει?? Δεν θέλεις να συνάψεις σχέση μαζί του? Τι είδους σχέση αφού έχει οικογένεια…. άρα ήδη έχεις αποκτήσει τον τίτλο της ¨γκόμενας¨!!!!!!!! Και αν αυτό πάρει χρόνια?? Ξέρεις οτι κάνεις λάθος αλλά συνεχίζεις να το κάνεις! Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι το εξής: ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!!! και να είσαι σίγουρη πως για να το κάνει μία φορά στην γυναίκα του θα το κάνει πολύ σύντομα και σε εσένα!

  9. Μας μιλας για το κλείσιμο του κύκλου του πάθους σας, και αναρωτιέμαι τί πραγματικά περιμένετε ή έστω αυτός περιμένει. Εκείνο που αντιλαμβάνομαι είναι ότι στο μυαλό του έχει την σκέψη να σε ΄χορτάσει΄ και μετά να γυρίσει ήρεμα-ηρεμα σπιτακι του σαν να μην συνέβη τίποτα και να θεωρεί και τον εαυτό του ΄κύριο΄γιατί δεν εξαφανίστηκε, αλλά σου έκανε κ έναν ωραίο επίλογο. Ωραία! Εσύ τί είδους αγάπη δίνεις στον εαυτό σου; Μας λες: μου δίνει πράγματα που μου έλλειπαν. Θες την άποψή μου; Το ΜΟΝΟ που σου λείπει είναι εσύ να μάθεις να αγαπάς εκτιμάς και σέβεσαι τον εαυτό σου. Τέλος, ο λόγος που έγραψες είναι να σε βοηθήσουμε να ξεκόψεις (ξέρεις πάνω κάτω τί θα σου γράψουμε κ τί θα διαβάσεις) κ αυτό γιατί ναι μεν ένα κομμάτι σου επιμένει στην συνεύρεση μαζί του, αλλά η λογική η ηθική και η διαίσθησή σου σου φωνάζουν το αντίθετο.

  10. Να ξεκοψεις! Υπάρχουν πολλοί άντρες γύρω σου, γιατί με τον παντρεμένο? Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει αυτός που απαταει τη γυναίκα του. Εσύ είσαι μεν ελεύθερη κ δεν απατας κάποιον, αλλά γίνεσαι η πέτρα του σκανδάλου για ενα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά.. Επιπλέον κάποια στιγμή εσύ μπορεί να τη δεις αλλιώς κ να κολλήσεις μαζί του, ενώ αυτός όπως κ το 99% των παντρεμένων που απατούν τη γυναίκα τους, θα σε χορτάσει και μετά φινιτο.. Πάμε για την επόμενη. Προσωπικά τέτοιου είδους άνθρωποι με αηδιαζουν αφάνταστα!!! Τελοσπαντων, ολα είναι θέμα αξιών. Προσωπικά αν έκανα κάτι τέτοιο θα με σιχαινομουν.. Εσύ απο μόνη σου πρέπει να σκεφτείς πόσο καλά νιώθεις με αυτό που κανεις κ αν δεθεις μαζί του (κ μην πεις όχι γιατι δεν ξέρεις τι μέλει γενέσθαι), να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις το γεγονός οτι για αυτό ήσουν 5-10-20 αρπαχτές, για να σπάσει λίγο τη ρουτίνα απο τη γυναίκα του.. Καλή τύχη σε ο,τι κ αν κάνεις!!

  11. ‘Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς γίνεται να ερωτευτεί και να θέλει κάποια έναν άντρα που απατάει την γυναίκα του. Για να ερωτευτείς κάποιον θα πρέπει να τον θαυμάζεις καταρχήν.
    Τί να θαυμάσει κανείς από έναν παντρεμένο ? Την κοροιδία του στην γυναίκα του ? Το θράσος του ή την φοβερή του γενναιότητά του, που δεν τολμάει να πει την αλήθεια στον άνθρωπό του ?

  12. Μόνο ένα πράγμα έχω να σου πω… ότι είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

  13. Χαρα μου εισαι ηδη τσιμπημενη μαζι του!!!!…και απλα θελεις απο μας την ωθηση για να ξεφυγεις..ΚΑΝΕ ΤΟ λοιπον χωρις καθυστερηση. Θα στενοχωρηθεις λιγακι στην αρχη, ομως μετα απο λιγο, ολα καλα, θα συνελθεις.. Αν συνεχισεις ομως καλη μου, θα δεις την καρδουλα σου να γινεται χιλια κομματια!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ.. και κατι εντελως φιλικα..οι εφημερες σχεσεις μας φθειρουν ψυχικα.. Προσεχε κοριτσακι μου! Σε γλυκοφιλω

  14. Εισαι η γκόμενά του κοπελιά, τί μας λες ότι δεν θέλεις να γίνεις. Είσαι το τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρω πως δεν το χεις κάταλάβει ακόμα. Μηνυματάκια πολλά, συχνα ραντεβου , δηλαδή τί άλλο θα μπορούσατε να κάνετε για να μην θεωρείστε γκόμενοι; να σε καλέσει σπίτι του; Είσαι η γκόμενα ενος παντρεμένου. αυτό που σκέφτομαι δυστυχώς για σένα γιατί είσαι μικρή είναι ότι α) και σε κάνει ότι θέλει β)και όταν θα παντρευτείς κι εσύ…δεν θα έχεις ηρεμία για τον άντρα σου.Πάντα θα τρελαίνεσαι γιατί ξέρεις απο εμπειρία τί μπορεί να κάνει κάποιος που είναι μέσα σε γάμο και τί ψέματα μπορεί να σου πει και θα φοβάσαι μήπως και βρεθείς καμιά φορά στην θέση της απατημένης συζύγου.

  15. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ντροπιάζεις το γυναικείο φύλο! μπες λίγο στη θέση της γυναίκας του θα σου άρεσε;;; Αν ήσουν ηθικά σωστή δεν θα το έκανες ποτέ,μην μας το παίζεις θλιμμένη τωρα. Σκεψου να ήσουν παντρεμένη με παιδιά , να αγαπάς τον άντρα σου και ξαφνικά να έβλεπες οτι σε κερατωνει!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και πάλι! Εύχομαι να σε πάρει χαμπαρι ή σύζυγος και να σε κάνει μπαούλο στο ξύλο!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ!

  16. Λοιπόν… στο επόμενο μνμ που θα σου στείλει, θα του πεις ΄απο μένα τέλος,είμαστε ok, να σαι πάντα καλά και απο τώρα ο καθένας τραβάει τον δρόμο του΄ και μετά δεν θα ξανααπαντήσεις όοοτι κ αν στείλει, μην σου πω να τον μπλοκάρεις κι όλα. Είσαι η γκόμενα του, δεν εισαι υποχρεωμενη να μπεις στην θέση της γυναίκας του γιατί είναι δικη του δουλειά να διαχειριστεί τον γάμο του, όχι δική σου κ εκείνος φταιει στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά αν θες προσπάθησε να την νιώσεις. Απλά φύγε και μην ξαναμπλέξεις με παντρεμένο και γενικά να προσέχεις απο άποψη υγείας στις εφήμερες σχέσαις που κάνεις. δεν σου λείπει τίποτα που να μπορεί να σου δώσει κάποιος παντρεμένος με το να σε χρησιμοποιεί σαν τον ελευθερό του χρόνο. Δεν μπορείς καν να τον πάρεις τηλέφωνο όποτε θες. Το κομμάτι της ευθύνης σου είναι ότι δεχτηκες τα π@δημ@τ@ όλο αυτό τον καιρό. Αλλαξέ το ΤΩΡΑ αυτό γιατί έχεις αρχίσει να τσιμπάς αλλά αυτός μόνο απογοήτευση μπορεί να σου δώσει. Ετσι κ αλλιώς είναι χόρτο ο τύπος. Αν είχε τύψεις και ήταν σωστός, θα το σταμάταγε στο πρώτο ή στο δεύτερο ραντεβηού, όχι να κανονίζει και πέμπτο, για να μην σου πω ότι αν μπορούσε πραγματικά να αγαπήσει θα έμενε πιστός και δεν θα ερχόταν σε σενα καθόλου. ότι κανονίσατε για πέμπτο και βλακείες ΞΕΚΑΝΟΝΙΣΕ το . Το μόνο που σου λείπει έιναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου και να μην δέχεσαι ότι σου ζητήσουν σαν έρμαιο. Ακόμα και οι πόρνες πληρώνονται. Εσύ περιμένεις πότε θα σε βαρεθεί για να σου πει αντίο και να σου κάνει και την χάρη να μην εξαφανιστεί . Τί λες; μάθε να αγαπας τον εαυτό σου και να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Αυτά μόνο εσύ μπορείς να σου τα προσφερεις

  17. Αγαπητή Eleni, αν το τρίτο πρόσωπο θέλει ξύλο, αυτός τί θέλει; Γιατί δεν βάζουμε στο στόχαστρο (αν είναι έτσι) εκείνον που είναι δίκό του κομμάτι η διαφύλαξη της οικογένειάς του; Εχει και η κοπελιά την ευθύνη της, αλλά προς τον εαυτό της. Δεν είναι δικά της τα παιδιά… εαν δεν ενδιαφέρεται εκείνος… τί να του κάνει και η Lydia και η σύζυγός του. Καλύτερα και η δεύτερη να καταλάβει με τί έχει να κάνει και να φύγει μακρυά του, όχι να κάθεται να τον κυνηγάει μια ζωή και απο μια διαφορετική κάθε φορά

  18. dk έχω κι εγώ την ίδια απορροία σχετικά με το πώς γίνεται να ερωτευτεί και να θέλει κάποια έναν άντρα που απατάει την γυναίκα του. Για να ερωτευτείς κάποιον θα πρέπει να τον θαυμάζεις καταρχήν. Τί να θαυμάσει κανείς από έναν παντρεμένο ? Την κοροιδία του στην γυναίκα του ? Το θράσος του ή την φοβερή του γενναιότητά του, που δεν τολμάει να πει την αλήθεια στον άνθρωπό του ? Η μόνη λογική απάντηση που έχω δώσει είναι ότι η γκόμενα νιώθει τόσο πάτο, που το γεγονός ότι κάποιος την κοιτάει και νομίζει ότι προτιμάει να πάει μαζί της παρά με την γυναίκα του την κάνει να νιώθει κάπως αυτοπεποίθηση, σε σχέση με την ανύπαρκτη που ήταν πριν. Αλλά αυτό ότι είναι μια ψευδαίσθηση, γιατί ξέρω ότι πολλοί παντρεμένοι που πάνε με την γκόμενά τους μετά πάνε και με την γυναίκα τους. Αρα, μηδεν εις το πηλίκον

  19. Είσαι αχόρταγη τι συμβουλή θές;;; Οσο για το οτι ‘δεν έκανες τιποτα να του την πέσεις’ δεν χρειαζόταν! Και μόνο που είσαι 23 και αχόρταγη (!) του αρκεί! Λοιπόν αφού γουστάρεις τον παντρεμένο κάτσε μέχρι να…ξεχορτάσεις! Με 5 συναντήσεις έχετε ήδη σχέση και είσαι ήδη η…’γκόμενά’ του! Ελα βρέ που δεν σου αρέσει!!! μη μας κάνεις τη σεμνότυφη!

  20. Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να γράψω είναι για να απαντήσω στις “κυρίες” που χρησιμοποιούν τους όρους , , κτλ κτλ
    Τι ακριβώς νομίζετε ότι κάνετε? Έχετε σκεφτεί οτι αύριο μεθαύριο πολύ εύκολα μπορείτε να είστε στην ίδια θέση ή δεν φτάνει ως εκεί το μυαλό σας? Η κοπέλα είναι μόλις 23 ετών και μήπως θα ήταν καλύτερα να της πείτε 2-3 πράγματα παρά να πέσετε να την φάτε ή μήπως φοβάστε ότι είναι η κρυφή σχέση του συζύγου σας? Αλλά ξέχασα εσείς που είστε παντρεμένες είστε και αγίες και μακρυά από εμάς αυτά τα πράγματα και ο σύζυγος δεν έχει μάτια γι άλλη …..
    Μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η μονογαμία ανήκει στο παρελθόν ή ακόμα καλύτερα κανένας δεν ανήκει σε κανέναν ή μάλλον ο καθένας μας ανήκει στον εαυτό του όσα πιστοποιητικά γάμου και αν έχει..
    Και για να σας σοκάρω – γιατί βλέπω ότι σας σοκάρουν τέτοιες ιστορίες – και εγώ είχα σχέση με παντρεμένο!!! Ω ! ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΑ !!
    είμαστε μαζί πλέον , έχουμε ξεκινήσει μια όμορφη ζωή μαζί όπως και η πρώην γυναίκα του έχει ξεκινήσει μια καινούργια ζωή με κάποιον άλλο..
    Σοκαριστήκατε ή μήπως ζηλεύετε γιατί οι πιο πολλές από εσάς δεν μπορείτε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και τρομοκρατείστε στη σκέψη ότι εκεί έξω είμαστε εμείς που θέλουμε να σας αρπάξουμε τους άντρες σας???
    ούτε με απασχολεί το γεγονός ότι αφού το έκανε στην πρώην σύζυγο μπορεί να το κάνει και σε μένα…γιατί αύριο μπορεί να το κάνω και εγώ γιατί όπως σας είπα ανήκουμε μόνο στον εαυτό μας…

  21. Το 5 ραντεβου που σου κανονίζει ΑΚΥΡΩΣΕ το και φυγε . μην ακουσεις τις δικαιολογιες και τις αποψεις του γιατι ειναι εμπειρος και σε τουμπαρει και σε πχειριζεται . γενικα σε παει οπου θελει. Περιμενεις πότε θα σε βαρεθεί; Αυτοεκτίμηση μηδεν; ΦΥΓΕ χωρις πολλα πολλά. Αλλωστε λες ότι το κανετε μεχρι να χορτασετε. Ε πες του λοιπον ότι χόρτασες και πας για τον επόμενο και μην του αφήσεις περιθώρια για να σου πει τα δικα του. Προσεχε, είναι ψευτης και εγωιστης. Ούτε τυψεις έχει, ούτε σ αγαπάει, ούτε σου δίνει κάτι. Αλλωστε σου ειπε μεχρι να βαρεθει. Λες ότι σου δίνει πράγματα. Κ αν αυτος πρώτος αυριο σου πει ΄γεια΄εσύ τί θα κάνεις; Απο που θα τα παίρνεις; θα τον παρακαλάς ή θα κλαις; Είναι ηδη τελειωμενη υπόθεση.Τί κάθεσαι; Ακυρωσε τα όλα και φύγε χωρις πολλά πολλα. Ελεύθερη είσαι δεν έχεις υποχρέωση απέναντύ του, ούτε να του κανεις τον ψυχολόγο, ούτε να καθεσαι να τον βγάζεις μαγκα, κι αν σου πει ότι φευγεις χωρίς εξηγησεις και προσπαθήσει να σε κατηγορήσει, μην ακουσεις τίποτα. Να κοιτάξεις τον εαυτό σου. 35και χρονών είναι κι εσυ μόνο 23. Οτι άλλο σου πει ότι ταχα σε έχει ανάγκη και μείνε ή εσυ φτες ή δεν του συμπεριφέρεσαι σωστα είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ και χειριστικες συμπεριφορες για να το παει εκει που ΑΥΤΟΣ θέλει και για ΟΣΟ θελει. μην κοροιδευεις άλλο τον εαυτό σου.

  22. EIRA! Αν αυτή θέλει μία φορά ξύλο (επειδή γνωρίζει πως είναι παντρεμένος)ο ” κύριος” θέλει σκότωμα.Εφοσον δεν έχει τα @@ να πει στην γυναίκα του κατάμουτρα”Σε βαρέθηκα μωρή, θέλω να χωρίσουμε” ,μιλάμε για ένα ανανδρο κτήνος που πληγώνει τη ψυχουλα μιας γυναίκας. ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΈΡΑΤΟ,ΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!

  23. Δηλαδή κάνετε οτι κάνετε και εσύ μετά τον ρωτάς “αν θέλει να διακόψετε;;;” χαχαχαχαχα!! Και σου “δίνει πράγματα που σου έλειπαν”;;; όπως; το να είσαι μες την τσίτα και τον προβληματισμό; Ανώριμη πολύ φαίνεσαι και θα το φάς το κεφάλι σου αν όχι με αυτόν σίγουρα με άλλον…

  24. Και μετά οι παντρεμένοι το παίζουν ηθικά στοιχεία! Έχουν τη γυναίκα τους, έχουν παιδιά, οπότε κοινωνικά έχουν τον τίτλο του οικογενειάρχη. Κι επειδή είναι υπέρ ευχαριστημένοι με τις επιλογές τους έχουν και την γκόμενα.

  25. πωπω ολοι οι ηθικολογοι και αλανθαστοι μαζευτηκαν σε αυτο το site. οκ προφανως και δεν ειναι σωστο και προφανως και το ξερει και η ιδια αλλα τι να κανουμε που καμια φορα τα συναισθηματα ξεπερνανε τη λογικη και οποιος δεν το παραδεχεται απλα λεει ψεμματα στον ιδιο του τον εαυτο. επισης ολα αυτα τα μηνυματα τα υποτιμητικα και ντροπη της κτλ, προφανως δεν τα λετε για να βοηθησετε απλα για να την υποτιμησετε και να νιωσετε καλυτερα. επισης δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να σεβαστει ενα γαμο που αυτος δεν σεβεται? εγω το μονο που θα πω ειναι το εξης αν εισαι συνειδητοποιημενη οτι αυτος ο ανθρωπος απλα περναει καλα και μετα θα γυρισει στη γυναικα του και θελεις και εσυ απλως να περασεις καλα συνεχισε. διαφορετικα αν νιωθεις οτι αναπτυσσεις συναισθηματα καλυτερα να σταματησεις γιατι θα πληγωθεις και οσο περισσοτερο καιρο αφηνεις τοσο πιο δυσκολο θα σου ειναι οταν τελιωσει. Καλη τυχη!

  26. Έρωτας και μαλακιες και διλληματα της που… Στερημένη και κομπλεξική εισαι κοπέλα μου ένα κλασικό τσόκαρο που της την πέφτει ο άλλος ο οποιοσδήποτε άλλος παντρεμένος οικογενειάρχης, τριανταπενταρης- καλό κουμασι κι αυτος και του κάθεται το τσόκαρο… Εισαι γελοία κι εσύ κι αυτος… Νιώθεις πολύ ποθητή ξαφνικά και το τρίτο πρόσωπο… Εισαι τραγική αλλα θα το βρεις μπροστά σου

  27. ναι ρε lila! Ξεκαθάρισε την θέση σου και προχώρα! μην κοροιδευεις τον σύντροφό σου, τον γκόμενό σου και τον εαυτό σου! Αν δεν σου αρέσει ο γάμος σου… φύγε. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος; Κάθεται 23 χρονών και κάνει τί; Μια ωραία σχέση; Αφού είναι ξεκάθαρο απο την αρχή ότι έχει ημερομηνία λήξης. Γιατί όχι τώρα αλλά σε εφτά μήνες ή σε 2 χρόνια; Δεν θα συμβούλευα ένα κορίτσι, το οποίο ζήτησε την συμβουλή μου, να πετάξει την ζωή του στα σκουπίδια. Η ειλικρίνεια είναι αξία και ΝΑΙ κανείς δεν είναι κανενός, αλλά γύρνα σπίτι σου και πες την αλήθεια. Όχι να μιλάς με την γκόμενα και να να της λες τα πάντα για τα παιδιά και την οικογένειά σου εν αγνοία της συζύγου. Αυτό για μένα είναι ντροπή. Και την κερατώνεις και πας και λες τα εν οίκο ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ. και μην μου πείτε ότι δεν είναι η Lydia το ΄ότι να ναι΄για εκείνον!!! Συμβουλεύω αυτό που θα έκανα!!! Δεν θα καθόμουν με έναν παντρεμένο για να με καλεί όποτε εκείνος θέλει και για να ακούω άρες μάρες παπαριές περί παιδιών και άλλα που στα 23 δεν μου καιγόταν καρφί . Και μέσα της το ξέρει η κοπελιά, γι αυτό μας τα λέει. Για να την ξυπνήσουμε λιγάκι.

  28. ΠΡΟΣ BC! Εσυ δηλαδή θεωρείς ότι είναι Ok αυτή να συμβαλει στην κοροιδια της συζύγου μόνο και μόνο για να νιώσει ανώτερη και οτι έχει πέραση ρε παιδί μου;;Αν ο σύζυγος είναι μία φορά ΜΑΛΑΚΑΣ και φοράει φουστάνι, αυτή ούσα γυναίκα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι ή γυναίκα νιωθει σκουπίδι,κατωτερη όταν την απατουν (αλλά μάλλον ή “κυρία” αυτό θελει να πετύχει) Εσύ όμως βλέπω πως της λες να συνεχίσει να πηγαίνει μαζί του, μπες λίγο στη θέση της συζύγου σε παρακαλώ,γυναίκα είσαι και εσύ , το θεωρείς πρέπον; Εσένα θα σαρεσε ο άντρας/γκομενος σου να πηδάει άλλες; Το λογικό είναι να περνάει μία κοπέλα καλά με κάποιον (σεξ κτλ) αλλά όλο αυτό να μην φθείρει κανέναν!

  29. Κρίμα για τη νεα γενιά γυναικών που δεν ξερει τι θα πει ΄΄όρια΄΄, ΄΄αυτοεκτίμηση΄΄, ΄΄αξιοπρέπεια΄΄. Είμαστε οι αρχές και οι αξίες μας, ακόμα και στα 23 μας.Ο άλλος βρίσκει(τον όμοιο του) και τα κάνει.

  30. Αναγνωρίζεις ότι δεν είναι σωστό να μπλέκεις με παντρεμένους, αλλά συνεχίζεις μαζί του. Διέκοψε να μην νιώθεις άσχημα. Πάθος θα βρεις κι αλλού και μάλιστα χωρίς να είναι δεσμευμένος. Τελείωσαν οι άντρες ή μήπως αυτό που λες ότι σου δίνει και εσύ τόσο πολύ ζητάς είναι πραγματικά κάποιος ο οποίος σου συμπεριφέρεται άσχημα και απαράδεκτα. Το ίδιο άλλωστε κάνει και απέναντυ στην γυναίκα του.

  31. Λοιπόν Λυδία, μάλλον τα άκουσες όλα, από το το είναι ανήθικο μέχρι είσαι μικρή και άρα δικαιολογείται όποια ανωριμία.Εξάλλου εσύ δεν έκανες πρώτη την κίνηση. Φταίει ο άντρας αυτός; Πολύ! Πιο πολύ ή πιο λίγο από εσένα δεν ξέρω. Θα σου πω μόνο ότι η ζωή κάνει κύκλους και ό,τι δίνουμε μια μέρα το παίρνουμε πίσω. Κάνε ό,τι θες τώρα, όπως νιώθεις. Μπορεί όμως μια μέρα να μάθεις πως είναι να σε εξαπατάει ο σύντροφός σου και τότε θα καταλάβεις γιατί είσαι και εσύ ΣΥΝυπεύθυνη στην προδοσία που παίζετε εις βάρος της συζύγου. Επίσης, γιατί άραγε να θέλει να το λήξει ο άντρας αυτός; Τα έχει όλα, οικογενειακή ζωή για βιτρίνα και γκόμενα (που δε θες αλλά είσαι τώρα) για να νιώθει ότι ακόμα έχει πέραση. Κρίμα για τη σύζυγο.

  32. Εκτός του είστε και οι 2 ανώριμοι εγώ εκείνα τα δύσμοιρα τα παιδάκια του σκέφτομαι που εξαιτίας μιας γκόμενας θα κλονιστεί όλη η ζωή τους αν ω μη γένοιτο φτάσει στα αυτιά τους η γκομενοιστορία σας από καλοθελητές. Πραγματικά γιατί κάποιοι κάνουν παιδιά για να τα κάνουν δυστυχισμένα;;; Κρίμα… Επίσης κρίμα και στην γυναίκα του που την έχει κάνει τάρανδο… Ο κύριος δεν θα έπρεπε να έχει αυτά εκεί κάτω γιατί αυτά εκτός από απόλαυση ξεχωρίζουν και τους άντρες με τιμιότητα από κάτι ψευταντράκια…

  33. Αγαπητή lila ! Είσαι θυμωμένη απο την πλευρά του 3ου προσώπου. Δηλαδή είναι σαν, χαρακτηρίζοντας την Lydia απο όποιες χαρακτηρίστηκε και όπως χαρακτηρίστηκε, να θίξανε κ εσένα. Μήπως ένα κομμάτι μέσα σου κρατάει μερικές τύψεις; Όπως εκτονώνεις τον θυμό και την αγανάκτησή σου εσύ, έτσι κάνουν και κάποιες γυναίκες που μπορεί να έχουν απατηθεί ή να φοβούνται, και, αν και καμια δεν έχει δηλώσει ανοιχτά κάτι τέτοιο, μπράβο που εκφράζονται και εκτονώνονται. Κάνετε το ίδιο όμως πράγμα απο αντίθετες πλευρές. Επίσης, μια γυναίκα η οποία απατάται απο τον σύζυγό της, δεν σημαίνει ότι δεν έχει και την ζωή της στα χέρια της. Πρώτον εαν φοβόταν τόσο πολύ ότι θα φάει κέρατο, δεν νομίζω ότι θα επιχειρούσε ποτέ να παντρευτεί. Δεύτερον ότι θα ανακαλύψει απάτη δεν σημαίνει ότι δεν θα δράσει-παρει την ζωή της στα χέρια της. Μπορεί να κινηθεί νομικά και σίγουρα την επόμενη ημέρα θα πάει στην δουλειά της , ή στο γυμναστήριό της ή όπου έχει κανονίσει.Κι αν όχι την επόμενη, τότε την μεθεπόμενη. Τί το αξιοζήλευτο έχει η ζωή σου; Το να χρησιμοποιείς την λέξη ΄ζηλευετε΄δείχνει κομμάτι του τρόπου σκέψης σου. Τί νομίζεις ότι πέτυχες; Να μας έλεγες ότι ταξίδεψες σ ολόκληρο τον κόσμο και βίωσες τον τρόπο ζωής των λαών της γης! (όχι ότι θα γινόμουν green with envy, η δόνησή μου δεν είναι σε καμια περίπτωση αυτή, απλά θα ησουν ένας άνθρωπος για τον οποίο θα είχα να πω κάτι). Επιπρόσθετα, νομίζω ότι γνωρίζεις πολύ καλά, ότι η ΖΩΗ δεν ελέγχεται. Σίγουρα μπορείς να τοποθετήσεις τον εαυτό σου εκεί που θες και να πάρεις τις αποφάσεις σου απέναντυ στα γεγονότα, αλλά το οτι μπορεί μια μέρα να γυρίσεις σπίτι και να πιάσεις τον καλό σου καβάλα με ένα άλλο τρίτο πρόσωπο είναι κάτι που ούτε μπορείς να το προτρέψεις ή να το αποτρέψεις, ούτε να το προσπεράσεις, ούτε να το περιορίσεις υποκινούμενη απο την λογική σου η οποία προστάζει: ΄δεν μου ανήκει ο σύντροφός μου΄και ΄έλα μωρέ! αυτό θα μπορούσα να το είχα κάνει κ εγώ!΄. Και θα πληγωθείς και θα θυμώσεις και θα απογοητειτείς και θα λυπηθείς και θα κλάψεις και θα αναζητήσεις τρόπους εκτόνωσης όλων αυτών των συναισθημάτων. Δεν μου έχει τύχει, αλλά είναι και λίγο λογικό εαν εστιάσει κανείς στα συναισθήματά του να δει ότι νιώθει έτσι μετά απο κάτι τέτοιο. Και να προσπαθήσει να τα θάψει ή να τα παραβλέψει δεν είναι υγειές. Αυτό που έχω να πω για την Lydia είναι ότι πραγματικά έυχομαι αυτή η ιστορία να είναι μια φάρσα και να μην κάθεται σε καμια περίπτωση ένα κορίτσι 23 ετών να καναλώνει εδω και 5 ημέρες χρόνο και φαια ουσία για μια ιστορία-βλακεία διαβάζοντας σχόλια. Προτιμώ να γελάει με όλους εμάς που σχολιάσαμε παρά κάτι απο όλα αυτά να είναι αληθινό. Αυτό, εαν αναλογιστώ τί έκανα εγώ στα 23 μου και ακόμα και τώρα που είμαι μαμά. Πολλές φορές η ανθρωπότητα μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ταυτίσει το σεξ με την μοναδική απόλαυση στην ζωή . ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ , αλλά όχι η μοναδική. Οσοι βαριούνται την ζωή τους ας βρουν να κάνουν κάτι δημιουργικό απο το να κυνηγάνε ότι να ναι για δυο βράδια και μετά τί; Λύσαν τα θέματά τους μήπως; Ή μήπως η Lydia είναι κάποια που κρατάει την ζωή της στα χέρια της; Γιατί δεν της λες εσύ lila μου 2-3 πράγματα απο τα να δηλώνεις αυστηρά τί θα έπρεπε να έχουν κάνει οι άλλοι; (εγραψες: ΄θα ήταν καλύτερα να της πείτε 2-3 πράγματα παρά να πέσετε να την φάτε΄) .

  34. Σε αυτές τις καταστάσεις φταίνε και οι 3 άνθρωποι..Και πιο πολύ ο άντρας..προφανώς ο γάμος αυτού του ανθρώπου δε είναι όπως θα έπρεπε να είναι γιατί ψάχνει να βρει κάτι να τον γεμίζει..Το λάθος του είναι ότι δεν προσπαθεί με την γυναίκα του να γεμίσει τα κενά του..
    Σε αυτή τη φάση βρίσκεται μια κοπέλα, εσύ δηλαδή, που απλά του γεμιζεις τα κενά στη φάση που περνάει! Όταν αυτή η φάση θα τελειώσει μια μέρα, όπως και σου είπε,τότε εσύ θα πληγωθεις κορίτσι μου και είναι κρίμα…κοίτα γύρω σου και εγώ στην ηλικία σου ειμαι..Υπάρχουν και άλλοι άντρες που θα σε γεμίσουν και θα μπορείς να ζεις πολλά περισσότερα μαζί τους. Να κυκλοφορείς χέρι χέρι έξω ας πούμε. .Τόσο απλό και τόσο όμορφο! Σου εύχομαι να έχεις καλή ζωή! Και να θυμάσαι πως στη ζωή είναι όλα επιλογές μας!

  35. Δεν έχω δικαίωμα να σε κρίνω,αλλά σαν μεγαλύτερη επιτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή, μην κάνεις στους άλλους ,αυτό που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.

  36. lila έχεις σκεφτεί ότι εάν η σύζυγος ανακαλύψει την κρυφοσχεσούλα μπορεί αυτοί οι χαρακτηρισμοί που γράφονται εδώ να είναι πολύ light μπροστά σ αυτά που θα πει ήκαι θα κάνει η ίδια στην Lydia ή δεν πάει μέχρι εκεί το μυαλό σου; Έχεις σκεφτεί ότι δεν θα της τα γράψει απλά αλλά θα της τα πει και τετ α τετ; Έχεις συνηδειτοποιήσει ότι ενώ είσαι με αυτόν και λες ότι έχετε μια ευτυχισμένη ζωή , γράφεις: ΄΄εκεί έξω είμαστε εμείς που θέλουμε να σας αρπάξουμε τους άντρες σας΄΄ σαν να είσαι ακόμα ελεύθερη και ψάχνεσαι; Ή μήπως τα κάνεις για να προλάβεις να μην στα κάνουν;

  37. Πολυ κακως επραξες και το προχωρησες μαζι του.Κοψε οσο ειναι καιρος γιατι δεν σου φταινε σε τιποτα η γυναικα και τα παιδακια του.Κι αν θελεις να ακουσεις συμβουλη απο μια μεγαλυτερη,μην κανεις ποτε στον αλλο αυτα που δεν θα ηθελες να σου κανουν,οχι μονο στα ερωτικα αλλα γενικοτερα και σε αλλους τομεις γιατι υπαρχει το λεγομενο καρμα αν εχεις ακουστα και θα σε χτυπησει αλυπητα στο μελλον.Βρες καποιον ελευθερο να σου δινει το 100% του εαυτου του,γιατι αυτο αξιζεις και αξιζουμε ολοι μας.Καποιον/α μονο για μας!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More