Μαρία: “Σε κάθε τσακωμό “χωρίζουμε” μου λέει και εξαφανίζεται!”

Είμαστε μαζί από τις αρχές του Σεπτέμβρη του 2015. Μου στάθηκε στο να χωρίσω και να συνεχίσουμε μαζί (έχω και δύο παιδάκια).

Από την αρχή, μου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει γάμους, παιδιά και όλα αυτά… Μόνο να περνάει όμορφη ζωή με την κοπέλα του. Να σημειώσω πως ήμουν η πρώτη του σχέση που είχε. Αυτός είναι 29 κι εγώ 28!

Στην αρχή είχαμε δυσκολίες με όλους και όλα, και μόνοι μας τα καταφέραμε και βρήκαμε τη λύση και όλα πήγαιναν καλά. Τους τελευταίους μήνες άρχισαν οι τσακωμοί και οι αμέτρητοι χωρισμοί από την πλευρά του. Σε κάθε τσακωμό “χωρίζουμε” μου λέει και εξαφανίζεται!

Πάντα εγώ να τον βρω και να μιλήσουμε και στο τέλος να τα βρούμε… Κάθε φορά τα ίδια! Κάθε φορά μου μιλάει πολύ άσχημα και δύο φορές ήταν πολύ άσχημες οι συμπεριφορές του. Δεν λέω, φταίμε και οι δύο.

Έχει πολλά προβλήματα με τους δικούς του και με τα οικονομικά και αυτός δίνει τα μισά του χρήματα βοηθώντας τους! Μου λέει ότι τον πιέζω και δεν αλλάζω χαρακτήρα… Να μην τα πολυλογώ, έχουμε χωρίσει από επιλογή του, αλλά ακόμη τον αγαπάω. Και αυτός το ίδιο μου λέει.

Θέλω τη γνώμη και τη βοήθειά σας… πώς να τον φέρω πίσω και αν αξίζει να έρθει πίσω.

Απελπισμένη Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τι να τον φέρεις κούκλα μου πίσω… ο ανθρωπος ειναι στον κόσμο του… Δεν αξίζει. Ασχολησου με τα παιδάκια σου και άσε τον να τραβήξει το δρόμο του…

  2. Κορίτσι μου μην έχεις αυταπάτες ότι θα αλλάξει! Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Κοίτα τι θες.. Αν τον θες όπως και να έχει μεινε αλλιώς να μην περνάνε τζάμπα τ; χρόνια σου σήκω φύγε να βρεις έναν άνθρωπο σωστό να κάνεις οικογένεια ή γένι και μια σχέση ήρεμη!!

  3. Πραγματικά ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του..Είναι και μικρός εδώ που τα λέμε μπορεί και να τον προβληματίζει το ότι εσύ έχεις κάνει ήδη την οικογένεια σου. Πραγματικά ντροπή στους άντρες που φέρονται έτσι στις γυναίκες. Ασχολήσου με τα παιδάκια σου και αργότερα αν γνωρίσεις έναν καλό και σοβαρό άνθρωπο έχει καλός αλλιώς μην σκας. Αυτός είναι που πρέπει να τρέχει από πίσω σου και όχι εσύ. Αφού κιόλας τα είχατε σχετικά λίγο καιρό και μέσα σε αυτόν τον καιρό αντί να κάτσει να συζητάει και λύνει τα προβλήματα σας αυτός με την πρώτη ευκαιρία σου έλεγε να χωρίσετε. Που δηλαδή να τα είχατε και χρόνια. Καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς και ίσως να σε αγαπάει και αυτός αλλά πίστεψε με δεν αρκεί μόνο η αγάπη σε μια σχέση είναι ολοφάνερο ότι ψάχνει να βρει κάτι άλλο. Μην ασχοληθείς και αν ξανά γυρίσει σκέψου το πολύ σοβαρά. Έχεις και 2 παιδάκια και αυτά δεν φταίνε σε τίποτα, ούτε στο να σε βλέπουν στεναχωρημένη ούτε στο να υπάρχει ένα ξένος για αυτά άντρας στο σπίτι που θα έρχεται και θα φεύγει όποτε του καπνίσει

  4. Και μόνο που σου λέει ότι δεν θέλει γάμους και τέτοια είναι σοβαρό! Βρίσκεστε σε διαφορετικούς κόσμους. ʼμα αυτός δεν θέλει γάμους πως θα τον παρουσιάσεις στα παιδιά σου; σαν “γκόμενο” και αργότερα αν χωρίσετε, όπως και χωρίσατε δηλαδή και γνωρίσεις κάποιον άλλον τότε στα παιδιά σου θα πας άλλον γκόμενο; Αν θέλεις να έχει μια συντροφιά τότε βρες έναν άνθρωπο που θα είναι και αυτός χωρισμένος και θα έχει κάνει ήδη την οικογένεια του και θα ψάχνει και αυτός μια συντροφιά. Σίγουρα όμως να έχετε και μια διαφορά ηλικίας γιατί όπως και να το κάνουμε ο 30ρης θέλει την 20αρα και ο 40άρης την 30αρα. Αυτός είναι μικρός (και εσύ μικρή είσαι αλίμονο, αλλά στον άντρα είναι αλλιώς). Του ταιριάζει μια 20άρα χωρίς ευθύνες σε αντίθεση με σένα

  5. ase tous gomenous kai koita ta paidakia sou min tous dimiourgeis kena apo pseutoerwtes mono sex ithele titp allo

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More