Άντα: “Ξύπνησα το πρωί σχεδόν ερωτευμένη ξανά…”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ την ιστορία μου…

Μέχρι και πριν κάτι μήνες είχα κόλλημα με έναν τύπο. Ενώ φλερτάραμε, η ιστορία δεν οδηγούσε πουθενά. Κάτι μηνύματα, κάτι συναντήσεις σε κοινές παρέες (ποτέ μόνοι μας) και πολλές υποσχέσεις που δεν τήρησε ποτέ. Ούτε καν για έναν καφέ δεν βγήκαμε οι δυο μας.

Όπως καταλαβαίνετε κάποια στιγμή το πήρα απόφαση και μάζεψα το μυαλό μου. Σταμάτησα να ασχολούμαι. Δυσκολεύτηκα, η αλήθεια είναι, αλλά με τον καιρό, τα κατάφερα. Κάπου εκεί, γνώρισα κάποιον άλλον με τον οποίο βγαίνω τους τελευταίους δύο μήνες και το πράγμα τσουλάει όμορφα.

Κι εκεί που έπινα τον καφέ μου αμέριμνη με κάτι φίλες μου… τσουπ… μήνυμα. Από τον τύπο που σας έλεγα στην αρχή. Χάρηκα, δεν μπορώ να πω. Και απάντησα, μετά από αρκετή ώρα, χαλαρή τύπου. Μου ζήτησε να βρεθούμε, απάντησα διπλωματικά -ότι δεν μπορώ αυτές τις μέρες γιατί είμαι πιεσμένη με τη δουλειά, κάποια άλλη μέρα αν είναι, και ο διάλογος σταμάτησε εκεί. Πήρα τα πάνω μου, το συζήτησα με τις φίλες μου, γέλασα με το αντρικό παράλογο -που σε θυμούνται όταν εσύ τους έχεις ξεχάσει, και πήγα σπίτι μου.

Εκεί άρχισε το πρόβλημα. Το μυαλό μου άρχισε να λειτουργεί σιγά σιγά υπέρ του. Μέχρι να πέσω για ύπνο τον σκεφτόμουν ασταμάτητα. Ξύπνησα το πρωί σχεδόν ξανά ερωτευμένη. Και δεν ξέρω τι να κάνω…

Να το αφήσω να μου περάσει ξανά; Θα μου περάσει, τώρα που ξέρω ότι έκανε κίνηση; Με είχε ταλαιπωρήσει αρκετούς μήνες αυτή η ιστορία και τελικά δεν έγινε και τίποτα. Από την άλλη, είμαι σε μία σχέση, που περνάω καλά. Δεν κόβω φλέβες, αλλά είμαι καλά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας, μήπως και με βοηθήσει να καταλάβω τι πραγματικά θέλω…

Ευχαριστώ,
Άντα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τον πρώτο τον ξεπέρασες αλλά τον ξαναερωτεύτηκες, για τον δεύτερο δεν κόβεις και φλέβες. Βρες έναν τρίτο μήπως και είναι καλύτερος.

  2. Κοιταξε τωρα να δεις τι γινεται εσυ κολακευτηκες οτι σου εστειλε μηνυμα πρωτος μετα απο τοσο καιρο που σε εχει στο φτυσιμο (ικανοποιηθηκε ο εγωισμος σου δηλαδη). Εγω σου προτεινω να βγεις να δεις τι θελει αλλα χωρις να αφησεις τη σχεση σου και χωρις να περιμενεις και πολλα. Προφανως ο τυπος ειχε καποια/ες και τωρα ειπε να παιξει μαζι σου. Μην αποκλειεις και το γεγονος οτι μπορει να εμαθε απο την κοινη παρεα για τη σχεση που δημιουργησες και θελει να δει αν το σκυλακι τον ακολουθει ακομα. Μην τσιμπας απλα ψαρεψε τον να δεις τι θελει. Παρεμπιπτοντως το μηνυμα τι ελεγε??

  3. Είχε άλλη όταν σε έφτυνε ή δεν του άρεσες αρκετά ή σε ήθελε/θέλει μόνο για σεξ. Γνωστά πράγματα. Τι δεν καταλαβαίνετε μερικές;! Τώρα για τον τρέχοντα… ʼσχετα με τον φανταστικό έρωτα, όταν κάπου δεν περνάμε καλά, φεύγουμε. Επίσης, γνωστά αυτά.

  4. Τι ύφος είχε το μήνυμα, δηλαδή φαινόταν σαν casual, φιλική πρόσκληση για καφέ έξω ή κάτι παραπάνω? Αν δεν κόβεις φλέβες στη σχέση σου και απλώς είσαι καλά, κάπου μέσα σου ίσως δεν νιώθεις πλήρως καλυμμένη. Δεν χάνεις κάτι να βρεθείτε να κουβεντιάσετε. Πού ξέρεις, μπορεί με την κουβέντα να καταλάβεις περισσότερο τους λόγους που τότε δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. Μη βιαστείς ν’ αφήσεις τη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τους λόγους που ένιωσες ερωτευμένη. Μήπως θες να είσαι single ξανά, να μη συμβιβαστείς σε κάτι “απλώς καλό.”

  5. Ουτε καν!!!!!!!!!μην ασχοληθεις!!!

  6. Είχε σχέση και χώρισε μάλλον. ΓΙ’αυτό δεν βγήκατε ποτέ ούτε για ενα καφέ!!! έλεος…σε τί ακριβώς κόλλησες δεν καταλαβαίνω. Και τι εννοείς δεν κόβεις φλέβες για τον καινούριο;; με τον φαντομά έκοβες φλέβες δηλαδή; επειδή σου έστειλε ενα μήνυμα γιατι άνοιξε την ατζέντα εσύ κάτι έπαθες;; Γνώμη μου να μην ασχοληθείς κάν, το έχεις δεί το έργο μαζί του.

  7. Την πρώτη φορά “καραγκιόζης” την δευτέρη φορά δύο φορές “καραγκιόζης”.

  8. Επειδη το εχουμε δει το εργο να σου πω τι θα γινει? Με το που θα του στειλεις να βρεθειτε δε θα μπορει..σιγουρο..και γραψε μου αν δε γινει ετσι..αυτοι οι τυποι ειναι ετσι…οποτε στειλε κ θα δεις!

  9. Είσαι ερωτευμένη με εναν ανθρωπο που δεν έκανε καν τον κοπο να βγείτε για ενα καφέ … Τι ερωτευτηκες , το φτύσιμο και την αδιαφορία που σου έδειχνε ?? Τελοσπάντων το θέμα εδώ είναι οτι ο συγκεκριμμένος είτε δεν του άρεσες αρκετά και απλά περνούσε την ώρα του , είτε ήταν σε αλλη σχέση και χαζολογούσε και μαζί σου γι αυτο και δεν εκανε κίνηση για να το πάει και παραπέρα …..Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για σενα τότε θα σε διεκδικήσει και θα θέλει να είναι μαζί σου ….Δεν θα παίζει παιχνίδια και δεν θα εξαφανίζεται ….Γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς ξανα μαζί του …το μηνυμα που σου έστειλε ειναι για να τσεκάρει αν εσύ είσαι ακόμη “διαθέσιμη” να στο πώ απλά ….να του δείξεις με τον τρόπο σου οτι δεν είσαι και αν επιμενει να του πεις οτι εισαι σε σχεση με αλλον και να μην προσπαθει άδικα …Αν κανεις κατι μαζι του θα σε ξαναπαρατήσει μολις πάρει αυτο που θελει να εισαι σιγουρη —Με την σχεση που εχεις τωρα που λες οτι δεν κοβω και φλέβες το τι αισθανεσαι μονο εσυ το ξερεις , δεν μπορουμε να ξέρουμε εμείς….Για εμενα το σωστο ειναι να μην συμβιβάζεσαι με λίγα γενικά και να βρίσκεις κατι που να σε καλύπτει σε ολα τα επιπεδα….Γιατι αν δεν σε καλυπτει το σιγουρο ειναι οτι δεν θα έχει και διαρκεια ….Καλο θα ήταν να εμενες για λιγο καιρο μονη σου για να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις μέσα σου —Αν η σχεση που εχεις τωρα δεν σε καλύπτει τότε μην ταλαιπωρείς τον άνθρωπο αυτο , ουτε να ξενοκοιτάς δεξια και αριστερα ….—Καλυτερα μονη σου παρα να αισθάνεσαι μοναξιά και ανεπαρκεια μεσα σε μια σχεση που δεν σε καλύπτει —

  10. ελεος ρε κοριτσια πια μην ασχοληστε με μπετοβλακες που το μονο που τους ιντριγκαρει ειναι το φτυσιδι. τον εφτυσες και τωρα θελει να επιβεβαιωθει οτι μπορει να εχει οτι θελει και οτι ωρα το θελει. αι σιχτιρ πια με τουσ χαζομαλακες μη τουσ δινετε αξια

  11. συναισθηματικο κενο… Δεν ξερω αν σας εχει συμβει αλλα εμενα εδω και 4 μηνες η ζωη μου εχει χασει την ισορροπια της… εχω χασει τον ευατο μου… δεν ειμαι αυτη που ημουν καποτε… σπανια γελαω σπανια βγαινω…δεν ξερω αν μπορω να αλλαξω κατι δεν εχω ορεξη για τιποτα… μια θα κλαψω μια θα γελασω και παλι το ιδιο μοτιβο απο την αρχη… νιωθω φοβο,μισος,νοσταλγια, απορια πολλα μπερδεμενα συναισθηματα και ξαφνικα ΚΕΝΟ…. δεν ξερω τι φταιει ισως κουραστηκα να ειμαι παντα εγω η δυνατη και η καλη ωστε να φτιαχνω τις καταστασεις ισως να πρεπει να σταματησω να παλευω συνεχεια για την ευτυχια των αλλων… ισως πρεπει να περασω απο αυτο το σταδιο για να παρω αναποδες στροφες και να τα σπασω ολα… να ξεκινησω παλι να ζω… να αγαπησω τον εαυτο μου… να διωξω ολο το σκοταδι που με εχει περιτρυγιριζει… δεν ξερω αληθεια… Υ.Γ σας ζητω συγγνωμη για τις μπερδεμενες μου σκεψεις… αλλα ηθελα καπου να τα πω…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More