Σ.: “Θέλω να τον βγάλω από το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω πως…”

Πριν από 5 χρόνια είχα μια σύντομη σχέση. Αν και κράτησε μόνο μερικούς μήνες, για μένα ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα έτσι. Αν και ήμουν τρελή για αυτόν, ένιωθα ότι τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία, ότι δεν έπαιρνα την προσοχή που ήθελα και του ζήτησα να χωρίσουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν μπόρεσα ποτέ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Πολλές φορές μάλιστα αναρωτιόμουν αν έκανα καλά που τον χώρισα. Γνώρισα πάρα πολλά αγόρια, όμως με κανέναν δεν μπόρεσα να νιώσω αυτό που είχα νιώσει για αυτόν. Με κανέναν απολύτως. Έβγαινα και ξανά έβγαινα ραντεβού και το κενό μέσα μου δεν άλλαζε. Δεν κατάφερα να κάνω ούτε μια σχέση.

Αυτός εν τω μεταξύ είχα μάθει ότι είχε προχωρήσει στη ζωή του με μια άλλη και μάλιστα κάτι είχε ακουστεί και για αρραβώνες, οπότε θα ήταν μια πολύ σοβαρή σχέση. Παρόλα αυτά χωρίσανε. Πριν από 2 μήνες λοιπόν, αυτός μου έστειλε μήνυμα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε. Γέμισα με ελπίδες. Πίστεψα ότι αυτή ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για μας και θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Δεν βρισκόμασταν ιδιαίτερα συχνά ούτε μιλούσαμε συχνά γιατί λόγω της δουλειάς του είχε περιορισμένο χρόνο, οπότε ήθελα να πηγαίνω με τα νερά του και να μην τον πιέζω. Απλώς βρισκόμασταν μια στο τόσο από κοντά και μιλούσαμε.

Μια μέρα όμως δεν άντεξα και τον ρώτησα: “Τι είναι αυτό που έχουμε;” και αυτός δεν μου έδωσε μια συγκεκριμένη απάντηση παρά μόνο μου είπε: “Θα το δούμε με τον καιρό”. Αν και απογοητεύτηκα, δεν του είπα τίποτα. Ήθελα να του δώσω το χρόνο του για να μη νιώσει ότι τον πίεζα.

Πριν από μερικές μέρες έφυγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Έλειψε μια βδομάδα και όταν γύρισε του έστειλα μήνυμα: “Καλώς όρισες. Τι κάνεις;”, αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ… Και εγώ έχω μείνει να αναρωτιέμαι αν του έκανα κάτι, τι έκανα λάθος.

Κι αν δεν με ήθελε, γιατί τότε εμφανίστηκε στη ζωή μου; Γιατί προτίμησε να φύγει σιωπηλός και να μη δώσει μια καθαρή εξήγηση; Δεν άξιζα μια απάντηση; Θα προτιμούσα να μου πει: “Ξέρεις, δεν θέλω να μιλάμε άλλο”, παρά να του στέλνω μήνυμα και απάντηση να μην παίρνω.

Θέλω να τον βγάλω από το μυαλό μου αλλά δεν ξέρω πως. Η φίλη μου λέει ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει, όμως εγώ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να τον ξεχάσω ποτέ…

Σ.


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Eίμαι ακριβως στην ίδια φάση με σένα. Προσπάθησε να του στείλεις μία φορά ακόμα και αν δεν απαντήσει ξεγραψέ τον από τη ζωή σου. Σβήσε αριθμους, μην τον τσεκαρεις στα κοινωνικά δίκτυα και προσπάθησε να βρεις κάποιον άλλον…όλα στο μυαλό είναι… εξαλλου θα γυρίσει και 3η φορα με πιο σοβαρες προθέσεις, αλλά θα είναι πολύ αργά….πίστεψέ με!!!

  2. Ειναι ολοφανερο οτι εκανε ενα διαλειμμα για να δει τι θ κανει ..αν θα γυρισει πισω στην αρραβωνιαστικια αν θα προχωρησει με το καινουριο που εχει γνωρισει…μην εχεις ελπιδες ηθελε απλως με κατι να ασχολειται.τοσο απλα.μην το ψαχνεις αλλο προχωρα παρακατω

  3. Ποτέ δεν ένιωθε κάτι πραγματικό για σένα. Και αυτό φάνηκε από την αρχή της τότε σχέσης σας (εφόσον διαισθάνθηκες σωστά ότι δεν σου έδινε την προσοχή που θα περίμενες στη σχέση) και ξαναφάνηκε τώρα, που γύρισε, ήθελε κάτι γνώριμο μεν, ελαφρύ και περιστασιακό δε, και μόλις του φανέρωσες ότι θα ήθελες κάτι πιο ξεκάθαρο και με προοπτική, εξαφανίστηκε. Μην νιώθεις ενοχές διερωτώμενη αν έκανες κάτι λάθος ή όχι. Τίποτα δεν έκανες λάθος, έκανες πολύ καλά που τον ρώτησες τι είναι αυτό που έχετε και δεν το έπαιξες cool. Επειδή και να το έπαιζες cool, το cool κορίτσι δεν παύει να έχει αισθήματα και να πληγώνεται από την αδιαφορία του άλλου ο οποίος την πλασάρει σαν ασάφεια και μοιρολατρεία. Τι πάει να πει “θα δείξει”; Όταν ένας άντρας θέλει, αυτός είναι ο πρώτος που θα σου κάνει την ερώτηση για το τι είστε και το πού πάτε. Δεν χρειάζεται να του στείλεις άλλο μήνυμα, θα διαφωνήσω με την Ελεάνα. Δεν θα κερδίσεις κάτι, του έδωσες ήδη να καταλάβει για το πώς αισθανόσουν και τι ήθελες. Δεν το εκτίμησε ή δεν ένιωθε να το χρειάζεται. Μην κυνηγάς καταστάσεις που είναι μισοψόφιες και καταδικασμένες από την αρχή.

  4. Δε σε θελει κοριτσι μου. Οι πραξεις του αυτο δειχνουν, αν σε ηθελε θα εσπευδε να σου απαντησει και θα ηθελε να σε συναντησει. Μην τρεφεις αυταπατες ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα. Πιστευω οτι επειδη χωρισε καποια στιγμη ενιωσε μοναξια και στραφηκε σε εσενα. Μην ασχολεισαι και προσπαθησε να ξεκολλησεις και εννοειται αν σου ξαναστειλει να μην τον ξαναδεχτεις.

  5. Θα τον βγάλεις από το μυαλό σου μόνο όταν πάψεις να αναρωτιέσαι αν έκανες καλά που τον χώρισες. Είχες πάρει την απόφαση να τον χωρίσεις με μισή καρδιά, κατά βάθος δεν είχαν κάνει τον κύκλο τους τα αισθήματά σου γι’ αυτόν και πήρες μια απόφαση με βάση τη λογική και όχι το θυμικό σου. Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους σου αυτό, αλλά μην τα παρατάς τώρα. Έκανες μια καλή επιλογή να απαλλάξεις τον εαυτό σου από έναν άνθρωπο που δεν επένδυε στη σχέση σας και τώρα που ξαφνικά γύρισε, εσύ είσαι έτοιμη να του ανοίξεις διάπλατα την πόρτα της ζωής σου έτσι απλά κι εύκολα??? Αφού δεν το αξίζει. Ειδικά εφόσον αποδείχτηκε πάλι δειλός γιατί ούτε ξεκάθαρη απάντηση δεν σου έδωσε για τις δυνατότητες στο να είστε μαζί ούτε κι έκανε καμιά κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, εδώ που τα λέμε. Μην ελπίζεις ότι επειδή πέρασαν 5 χρόνια κι επειδή πας με τα νερά του και καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες και ανησυχίες, αυτός ξαφνικά θα ξεστραβωθεί. Αν είναι να έχεις σεξ, μπορείς να το βρεις κι αλλού, δεν χρειάζεται να μπεις σε τέτοιο αγώνα, ενώ αν θες κάτι σοβαρότερο… αυτό το βρίσκεις σίγουρα αλλού, επειδή ο συγκεκριμένος δεν φαίνεται να κάνει γι’ αυτό. Δεν πάλεψε για να διατηρήσει τη δικιά σας σχέση όταν του είπες να χωρίσετε και άφησε τη μνηστή του στα κρύα του λουτρού, ε δεν θες να σκάσει σ’ εσένα η βόμβα της τρίτης και σίγουρα χειρότερης προδοσίας!

  6. μην του στείλεις μν,ούτε να του απαντήσεις σε δικά του. Δε σε γουστάρει, ποτέ δεν καιγόταν για σένα. Δεν έκανες κάτι λάθος,αλλά δεξου τα πραγματα όπως είναι και πήγαινε παρακάτω με αξιοπρέπεια.

  7. Ένα λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες όταν χωρίζουμε είναι να κατηγορούμε τον εαυτό μας χωρίς να έχουμε κάνει κάτι και να αφηνόμαστε στον έρωτα λέγοντας πως δεν μπορούμε χωρίς αυτόν και μπλα μπλα μπλα..Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί σου, απλά αυτός δεν ξέρει τη θέλει και μην χάνεις τον χρόνο σου με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να φερθεί σε μια γυναίκα. Και τέλος να σκέφτεσαι που και που και όλα αυτά που σε είχαν κάνει κάποτε να τον χωρίσεις..σίγουρα δεν υπήρχαν μόνο καλές στιγμές

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More