Ρένα: “Κορίτσια βοηθήστε με! Τα έχω κάνει θάλασσα…”

Γεια σας κορίτσια!

Με λένε Ρένα. Είμαι 17 ετών, είχα σχέση με ένα παιδί γύρω στα 23 και ολοκλήρωσα μαζί του γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Μετά από μία εβδομάδα, αφού ολοκληρώσαμε με άφησε λέγοντάς μου πως είμαι μικρή και δεν πρέπει να είμαστε μαζί. Ένιωσα απαίσια.

Μέτα από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένα παίδι της ηλικίας μου και τώρα έχω σχέση μαζί του. Περνάμε καλά αλλά δεν νιώθω τίποτα για αυτόν. Απλά μου αρέσει. Όταν είμαι μαζί του σκέφτομαι τον άλλον.

Χθες δεν ξέρω τι με έπιασε… Μου έλειπε ο πρώην μου. Του έκανα ερωτική εξομολόγηση και εκείνος με έδιωξε λέγοντάς μου ακόμη μια φορά πως είμαι μικρή.

Πρώτον: νιώθω τύψεις προς το αγόρι μου που είμαι ερωτευμένη με κάποιον άλλον. Δεύτερον, εκείνος ξέρει ότι έχω προχωρήσει, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι παραπάνω μαζί του, δεν νιώθω κάτι για να προχωρήσω μαζί του. Με ρωτάει γιατί δεν θέλω εφόσον έχω κάνει σεξ κι εγώ δεν έχω τι να του πω.

Κορίτσια βοηθήστε με! Τα έχω κάνει θάλασσα.

Σας ευχαριστώ.
Ρένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατι οπωσδήποτε πρέπει να είσαι με κάποιον άλλον κι οχι μονη σου. Χώρισέ τον αφού δεν τον θέλεις, μάζεψε τα κομμάτια σου, ξεπέρασε τον πρώην σου και συνέχισε την ζωή σου. Οσο για την ερώτηση του νυν γιατι δεν θες σεξ εφόσον έχεις ξανακάνει, πες του ρε φίλε επειδή έκανα μια φορά πρέπει δηλαδή να το κάνω επάγγελμα??? Σε κάθε περίπτωση προχώρα μπροστά. Καμία σχεση δεν προχώρησε χωρις αμοιβαία αισθήματα (τρανό παράδειγμα ο πρώην σου). Κι εννοείται μην τον ξαναπλησιάσεις τον γελοίο. Εισαι απλά μικρή οχι χαζη για να αφησεις να σε πατανε. When you fall down, get up try again.

  2. αχ κοπελα μου να ξερες πως σε νοιωθω…την εχω πατησει ετσι αρκετες φορες…και εγω προσφατα χωρισα και μου εχουν τυχει πολλες ευκαιριες με αλλους εκτοτε αλλα δε νοιωθω τιποτα γι αυτους γιατι εγω εχω κολλησει με τον πρωην μου,,,σιγα σιγα ομως ξεκολλαω..και πρεπει κι εσυ να κανεις το ιδιο!μαγικη συνταγη δεν υπαρχει αλλα με τον χρονο και με τη θεληση τη δικη σου θα καταφερεις να τον ξεπερασεις!καταρχην δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα να ασχολεισαι με καποιον που δε σε θελει και σε διωχνει!καταλαβε ποσο απαισιο ειναι αυτο.εφοσον σε αφησε αφησε τον,μην τον παρακαλας και αστον στο παρελθον.ειναι δυσκολο να ξεπερασεις καποιον που εισαι ερωτευμενη(ποσο μαλλον οταν εχεις ολοκληρωσει και μαζι του 1η φορα)αλλα δε γινεται αλλιως…επισης γνωμη μου ειναι να δωσεις μια ευκαιρια στο αγορι με το οποιο ειστε μαζι τωρα αλλιως αν συνεχιζεις να μη νοιωθεις κατι γι αυτον καλυτερα να τον αφησεις…θα ειναι αδικο και για σενα και για εκεινον..ειναι εντελως ανουσιο να κανεις σχεση χωρις να νοιωθεις…καλη τυχη και μη σκεφτεσαι ατομα που δεν αξιζουν!!

  3. Το παιδί με το οποίο ολοκλήρωσες, καταλαβαίνεις και μόνη σου, ελπίζω, ότι είναι μ@λ@κ@ς και μεγάλος μάλιστα!!!! Έδειξε ξεκάθαρα ότι μόνο σεξ ήθελε. Δεν φαίρονται έτσι σε μια παρθένα που είναι ερωτευμένη, ο νεαρός είναι κάθαρμα και θα το βρει στην πορεία! Μην ασχοληθείς ξανά μαζί του. ΠΟΤΕ!!!! Σε σένα, τώρα! Σχέσεις κάνουμε όταν νιώθουμε, το λιγότερο, ενθουσιασμο για τον άλλον. τουλάχιστον! Δεν κάνουμε σχέσεις για να έχουμε κάποιον να βγούμε, ούτε για να περνάει η ώρα μας. Εκτός του ότι δεν είναι τίμιο για τον άλλον, δεν θα περάσει η ώρα μας ευχάριστα (γιατί όπως εσύ, θα σκεφτόμαστε αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι μας κάνουν να περνάμε καλά, π.χ. ο πρώην σου) και τέλος γιατί δημιουργούνται προβλήματα, όπως τώρα που ο φίλος σου θέλει σεξ και εσύ όχι, αφού δεν τον γουστάρεις. Πες στον τωρινό σου φίλο ότι δεν τραβάει άλλο, γιατί δεν σου βγήκε ο έρωτας που φανταζόσουν και τα αισθήματα σου είναι μόνο φιλικά και όσο για τον άλλον, βγάλ τον απο το μυαλό σου!!! Το άτομο δεν αξίζει μία!!

  4. Να χωρισεις απο τη σχεση που εισαι τωρα και να προχωρησεις τη ζωη σου.. Ο παλιος αν θελει θα επιστρεψει. Οι αντρες ετσι ειναι, θα ξεπορτισουν σλλα αν θελουν θα γυρισουν.. Μην στεναχωριεσαι, οποιος αξιζει πραγματικα θα μεινει. Καλη τυχη!

  5. distixos etsi tin exoume patisei polles…kalo 8a itan na min asxoli8eis 3ana me ton proin sou giati den a3izei.
    apo tin stigmi omos pou gia to agori sou den nio8eis kati oute na proiseis mazi tou xreiazetai oute na exeis sxesi mazi tou.einai krima na eisai me kapoion mono gia na min eisai moni sou.

  6. Πόσο καιρό ήσασταν μαζί με το αγόρι που ολοκλήρωσες; Και για ποιο λόγο είπες στο νέο σου αγόρι ότι έχεις ολοκληρώσει;
    1ον: Μη βιάζεσαι να προχωράς στις σχέσεις σου!
    2ον: Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ με την πρώτη και τα λες όλα! κράτα κάτι και για σένα! Δεν χρειάζεται να πεις ψέμματα! Απλά ότι είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις!

  7. Το θεμα ειναι απλο!!!!Ο ‘πρωην’ ηθελε απλα να προχωρησει μαζι σου και τιποτα αλλο! Και οταν ειδε οτι εσυ κολλας μαζι του κτλπ , την εκανε με ελαφρα πηδηματακια!!! Δηλαδη οταν το κανατε δεν σε θεωρουσε μικρη??? Μοναχα οταν ολοκληρωσατε και επειτα του μπηκε αυτη η ‘ιδεα’ ??? Οσο για το αγορι που εισαι τωρα και εκεινος ισως να ψαχνει αφορμη να ολοκληρωσει μαζι σου αφου σε ρωταει γιαι δεν θες κτλπ! Μεγαλο λαθος που εμπιστευτηκες τον ‘καινουργιο’ απο τωρα για κατι τοσο προσωπικο σου καθως δεν τον ξερεις καλα και δεν μπορεις να ξερεις μετα τι μπορει να κανει με αυτη την πληροφορια!!! Ωστοσο εγω θα σου ελεγα να προσεχεις πολυ με ποιους ολοκηρωνεις!!!!! Να προσεχεις γενικα το τι λες και τι κανεις γιατι οπως λεει και ο λας ‘καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα’!!! Ωστοσο χωρισε το παιδι που ειοστε τωρα μαζι αφου λες και εσυ πως δεν τρεφεις καποια συναισθηματα για εκεινον!!! ‘η απλα ξεχνας οριστικα τον πρωην και αφοσιωενεσαι στον καινουργιο!! και που ξερεις!! Ισως η αγαπη ερθει στο τελος 😉

  8. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ,είμαι η Ρένα. Είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά ,κλαίω όλη μέρα,μετάνιωσα που ολοκλήρωσα με τον πρώην μου.. Τώρα,σιχαίνομαι το σώμα μου….. Αφήστε που έχω και καθυστέρηση,φοβάμαι αν και πήραμε προφυλάξεις(προφυλακτικό από την αρχή)

  9. Κοριτσάκι 🙂 εγώ θα σε συμβούλευα να αποστασιοποιηθείς και από τους δυο. Να μείνεις μόνη σου και να βρείς τον ευατό σου. Πιστεψέ με, δεν θα χάσεις. Είναι δοκιμασμένη συνταγή. Θα βρείς και τις δυνάμεις σου, θα βρεις εσένα. Όταν αποστασιοποιείσαι καταλαβαίνεις πολλά και για τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά και για σένα. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για σένα και μη κολλάς πουθενά, η ζωή είναι μπροστά σου.

  10. Ποσες μερες εχει καθυστερηση?? Μην ανυσηχεις αφου λες πως πηρατε προγυλαξεις κτλπ! Ισως λογω αγχους και στεναχωριας η περιοδος να καθυστερηση!! Μην κλαις και μην σκας!! Λαθη κανουμε ολοι! Το θεμα ειναι να το κατανοησεις και να εισαι παρα πολυ προσεκτικη!

  11. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον εαυτό σου και όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Σου αξίζουν τα καλύτερα. Ο πρώην σου έπαιξε με τα συναισθήματά σου και βρήκε εσένα ως θύμα για να εκδικηθεί το γυναικείο φύλο. Για να κάνει έρωτα μια γυναίκα πρέπει να έχει τις εγγυήσεις ότι ο σύντροφός της θα την αγαπάει και την επόμενη μέρα. Αξίζουν όμως τα καλύτερα και στον νυν. Μην παίζεις με τα συναισθήματά του και μην τον εκδικείσαι για ότι σου έκανε ο πρώην. Μην τα ξαναφτιάξεις ποτέ μια κάποιον που δεν είσαι ερωτευμένη. Για να ξεπεράσεις πιο εύκολα την ερωτική απογοήτευση θα σου πρότεινα Ανθοιαματα μπαχ και πιο συγκεκριμένα Rescue Remedy. Το βρίσκεις σε κάποια φαρμακεία και πραγματικά βοηθάει πολύ. Δεν είναι φάρμακο, δεν έχει παρενέργειες. Μου το σύστησαν και το έχω δοκιμάσει κι εγώ.

  12. 1on)Συμφωνω απολυτα με την Mata 2ον) εισαι πολυ ανωριμη οχι γιατι ολοκληρωσες αλλα γιατι δεν ησουν ετοιμη και το μετανιωσες και χτυπιεσαι τωρα! σοβαρεψου!ηθελες τ εκανες τελος. δεν γυριζει πισω αυτο. απλα ειναι ο εγωισμος που σε παρατησε. 3ον)παντα μετα την πρωτη φορα υπαρχει μια ψιλοκαθυστερηση μην αγχωνεσαι και πηγαινε σε ενα γιατρο!!!απο μας πειμενεις να σου πουμε τι να κανεις με αυτο?δεν ειναι μονο η περιπτωση εγκυμοσυνης αλλα και τα υπολοιπα που πρεπει να μαθεις για να προστατευεις τον εαυτο σου οταν εχεις επαφη με καποιον!!!

  13. katarxhn tha xwriseis me to paidi pou eisai twra….gt to koroideueis k den einai wraio….mhn ksanaguriseis sto megaLO gt apo oti fainetai petuxe ton skopo tou …se ekmetalleutike….koita na iremiseis k na ta vreis me ton eauto sou…na katseis na skefteis ti einai kalo gia sena ….

  14. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗ ΜΑΡΚΟΥ :Ανθοιαματα μπαχ και πιο συγκεκριμένα Rescue Remedy. Το βρίσκεις σε κάποια φαρμακεία και πραγματικά βοηθάει πολύ. Δεν είναι φάρμακο, δεν έχει παρενέργειες. Μου το σύστησαν και το έχω δοκιμάσει κι εγώ. –
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??????ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΦΑΜΑΚΑ??????ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ !!!!

  15. Λοιπον Ρενα μου εγω δεν θα σε κατηγορησω που ολοκληρωσες με το αγορι που ησουν ερωτευμενη γτ πολυ απλα το ενιωθες και το εκανες…μην το μετανιωνεις γιατι ηταν κατι που εσυ ηθελες να κανεις και δν σε πιεσε εκεινος (υποθετω).Το ασχημο ομως ειναι οτι εισαι τωρα με καποιον ο οποιος δεν σου αρεσει παραγματικα και το κανεις απλα για να βρεις καπου παρηγορια και για να μην νιωθεις οτι δν σε θελει κανενας χωρις να κτλβαινεις ομως οτι αυτο κανει κακο και στο αγορι σου και σε σενααα….ειναι πολυ ασχημο να εισαι με ενα αγορι και να μην νιωθεις τιποτα για αυτον…εισαι 17 χρονων και αντι να αφοσιωνεσαι στο σχολειο σου που σε 1 χρονο θα δωσεις πανελλαδικες και θα αλλαξει η ζωη σου κατατρεφεις την υπομονη σου σε σχεσεις που θα εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου να κανεις οσες θελεις…Επειτα για ποιο λογο ειπες σε ενα αγορι που εχετε ιδια ηλικια (συνεπως σκεφτεστε με τον ιδιο τροπο) κατι τοσο προσωπικο σου??μην σκεφτεσαι οτι επειδη 2 μερες ειστε καλα θα ειστε για παντα καλα ποσο μαλλον οταν ξερεις μεσα σου οτι δν τον θελεις…ξερεις πως μπορει αυτος να χρησιμοποιησει αυτη την πληροφορια οταν εσυ καποια στιγμη του πεις να χωρισετε?ξερεις πως μπορει να διαστρεβλώσει καποια πραγματα…??Δεν στα λεω ολα αυτα για να σε κανω να νιωσεις χειροτερα και περισσοτερες ενοχες και τυψεις αλλα για να καταλαβεις οτι πρεπει καποια πραγματα να τα κρατας για τον εαυτο σου και να μην φερεσαι επιπολαια…εισαι εφηβη και εγω επισης αλλα πανω απ ολα πρεπει να εχουμε σεβασμο στο σωμα μας και στο ν εαυτο μας…να ξερουμε τι αξιζουμε!!Η γνωμη μου λοιπον ειναι να ηρεμισεις λιγο να αφησεις τις σχεσεις και ολααα οσα σε στενοχωρουν αυτη την περιοδο,να βαλεις ενα χ στο παρελθον και να αφοσιωθεις στα μαθηματα σου….γτ αμα μεινεις πισω θα το μετανιωνεις μια ζωη που μια σχεση δεν σε αφησε να φτασεις τον στοχο σου!!

    Καλη τυχη!!

  16. Ξεκολλα κουκλίτσα μου είσαι 17 τους φτύνεις και τους δύο και προχωράς αυτοί να σε κυνηγαν ποτέ εσύ

  17. γιατι δεν καταχωρησατε το σχολιο μου?
    γιατι [αροτρυνω ενα παιδι να μην ολοκληρωνει με τον καθενα που της βρισκεται η γιατι της λεω να κανει τη ζωη της και οτι εγινε εγινε?λυπαμαι που οταν δεν καταχωρουνται τα σχολια δεν μας ενημερωνετε….εαν ειναι ετσι να μην ξαναγραψουμε…

  18. Γλυκο μου κοριτσι, εισαι σε πολυ δυσκολη θεση και μπορω να σε καταλαβω. Διαβαζοντας την ιστορια σου καταλαβα οτι θα ηταν καλυτερα για εσενα να μην ασχολεισαι αλλο με κανεναν απο τους 2 , αφου ο πρωην σου ειναι ξεκαθαρος και σαφης,δε θελω να σε πληγωσω αλλο αλλα το εννοει αυτο που λεει. Οι αντρες ο,τι λενε το εννοουν, δεν ειναι συναισθηματικοι σαν εμας.

    Ευχομαι να ξεμπερδευετεις γρηγορα, μη πελαγωνεις ομως και μην κανεις καινουριες σχεσεις χωρις να ξεκαθαριζεις μεσα σου τα προηγουμενα, δεν σε οφελει ουσιαστικα,μονο τον εγωισμο σου ικανοποιει.

    Προσπαθησε να εστιασεις στις φιλιες περισσοτερο παρα σε σχεσεις ωσπου να εισαι ετοιμη να δωσεις την καρδια σου σε καποιον που το αξιζει πραγματικα.

    Να προσεχεις, ολα ξεπερνιουνται,ας φαινονται στην αρχη βουνο..

  19. EINAIΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΥΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ Ε[ΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΥΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΟ ΔΥΝΑΤΟΝ???ΕΛΛΗ ΜΑΡΚΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΜΩΡΟ ΑΠΕΥ8ΥΝΕΣΕ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More