Βάσω: “Πριν λίγες μέρες συνάντησε τυχαία την πρώην του…”

Καλησπέρα!

Με λένε Βάσω κι έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια συζούμε. Είναι μια ήρεμη σχέση. Τα βρίσκουμε καλά μεταξύ μας και νιώθω ότι με αγαπάει.

Πριν λίγες μέρες όμως συνάντησε τυχαία την πρώην του. Δεν μου το είπε. Άκουσα που το έλεγε στο τηλέφωνο σε έναν φίλο του. Τα είχε μαζί της πριν από μένα, ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά χώρισαν γιατί ήταν μια σχέση με πολλούς καυγάδες, ζήλια και φασαρίες.

Μου είχε μιλήσει για αυτή στην αρχή της σχέσης μας αλλά πολύ γενικά κι αόριστα. Δεν είναι ανοιχτός άνθρωπος και δεν του παίρνεις εύκολα λόγια. Είχα μάθει το όνομά της όμως με διάφορους “πλάγιους” τρόπους και έψαξα και τη βρήκα στο facebook. Είναι ωραίο κορίτσι και η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα λίγο όταν την είδα.

Στα τρία αυτά χρόνια σχέσης όμως δεν μου έδωσε καμία αφορμή. Είναι ολόσωστος. Από τη μέρα όμως που την είδε είναι πολύ νευρικός. Απαντάει απότομα στις ερωτήσεις μου, κοιμάται αργά, τσακώνεται με τους δικούς του. Είναι πολύ ευέξαπτος.

Δεν τολμάω να του ανοίξω συζήτηση πρώτον γιατί όπως σας είπα είναι πολύ νευρικός και δεύτερον γιατί δεν μου έχει δώσει ιδιαίτερο δικαίωμα να τον αμφισβητήσω.

Δεν ξέρω τι να κάνω; Να περιμένω να δω αν θα ηρεμήσει; Να προσπαθήσω να του ανοίξω κουβέντα τώρα για το τι του συμβαίνει κι έχει τόσα νεύρα;

Για να είμαι ειλικρινής έχω αγχωθεί λίγο και αρχίζω να γίνομαι καχύποπτη και ζηλιάρα. Αν καθυστερήσει λίγο να γυρίσει σπίτι στο μυαλό μου ξεκινούν διάφορα σενάρια. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βάσω

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Η μία εκδοχή είναι ότι σε κερατώνει και γι αυτό του βγαίνουν νεύρα. Νιώθει ότι τον ενοχλείς, θέλει να ζήσει τον έρωτα του και έχει και εσένα μες στα πόδια του. Η άλλη εκδοχή είναι ότι ετοιμάζεται να σε κερατώσει, ότι σε συγκρίνει μαζί της και βρίσκει την άλλη καλύτερη και θυμώνει που κατέληξε μαζί σου, ενώ, αν το είχε χειριστεί καλά, ίσως να μπορούσε να είχε ακόμα την άλλη. Εγώ στη θέση σου θα τον ρωτούσα ξεκάθαρα αν έχει γκόμενα και ποιός είναι ο λόγος που φέρεται έτσι.

  2. Μπλέξιμο μυρίζομαι. Συνήθως γυρνάνε στις πρώην ξεθυμαίνουν και μετά ψάχνουν τις νυν αλλά έχουν γίνει και εκείνες πρώην πλέον. Όπως και να’χει αν αισθάνεσαι ότι δεν σε αγαπάει πια και δεν σε παίρνει να το παλέψεις άλλο φύγε με το κεφάλι ψηλά. Ρόδα είναι και γυρίζει.

  3. K signwmi kopelia ti akrivws tha tu peis? pistevw oti einai apo tis periptwseis pu an de su pei o allos kati esi de mporeis na rwtiseis tipota. Emena allo tha me peiraze, oti anastatwthike toso poli pu tin eide enw sizei mazi mu tosa xronia… Anastatwnesai mono otan kapoion den ton exeis kseparasei, otan akoma iparxun anoiktes pliges… Mipws telika k i poli isixia sti sxesi de kanei kalo….

  4. wait see!!!!

  5. Βγάλε το ‘φάντασμα’ της πρώην από το μυαλό σου… προσπάθησε να μην το σκεύτεσαι καν, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αφού δεν σου έχει δώσει δικαίωμα.
    Μην του την αναφέρεις ούτε ‘πλαγίως’ γιατί είναι σαν να την κάνεις εσύ από μόνη το τρίτο πρόσωπο στην σχέση σας. Και που είναι όμορφη και τι έγινε δηλαδή;;; Αυτός εσένα διάλεξε..και εσένα θέλει.
    ʼλλωστε αν την ήθελε δεν θα ήταν πρώην αλλά νυν!

  6. Μπορείς να τον ρωτήσεις τι του έχει συμβεί κι είναι τόσο αναστατωμένος, αλλά με πολύ ψυχραιμία και προσέγγιση “συμπαράστασης”. Σε τελική ανάλυση δεν εχεις αποδείξεις ότι κάνει έτσι επειδή συνάντησε την πρώην του, που υποτίθεται ότι εσύ δεν το ξέρεις κι αν του το πεις μπορεί να σε κατηγορήσει ότι τον παρακολουθείς και να τσακωθείτε χωρίς να βγάλεις κάποια άκρη.

  7. koita kai mono pou mpikes sto trupaki na psakseis kai na matheis gia tin prwin mou fainesai oti exeis thema me tin autopepoithisi sou (ektos ki an arxises an psaxneis epeidi o idios se provlimatise me ti sumperifora tou i sou eipe kt). Pera apo auto prepei na apantiseis tis ekseis erwtiseis: eisai sigouri oti taraxthike epeidi eide tin prwin i einai kt allo? gt pire to filo tou kai tou eipe gia tin prwin kai den to afise na perasei sto ntoukou? mipws ton noiazei akoma? gt einai neurikos autes tis meres? gia tin prwin i gia kati allo? otan les oti tin eide ti ennoeis akrivws: tin petuxe apla sto dromo kai eipane ena geia? tin petuxe kai allaksane pezodromia? katsane gia kafe? tin eide me to gomeno tis kai zoristike? tin petuxe kai ton epiase kai tou milise auti? mathe ti egine akrivws! gia oooola auta prepei: na matheis ti si sxesi eixe mazi tis, an auti einai free i single, ti lene oi filoi tou gia sas kai gia tin prwin tou (mipws oloi pisteuan oti ekeini itane px o erwtas tis zwis tou? pws itane autos dipla tis: trela erwteumenos i ok?) kai nai gt oxi afou to xeis me to psaksimo na deis kai ligo kana kinito / fcbk diko tou/ paratirise me poious vgainei klp. toulaxiston tha exeis to kefali sou isuxo meta. Good luck!

  8. Συμφωνώ με τη Ζωή. Επειδή από το χαρακτήρα που μας περιγράφεις, φαίνεται να τα παίρνει όλα εύκολα τοις μετρητοίς, θέλει αυτήν ακριβώς την προσέγγιση. Εσύ δεν νοιάζεσαι, υποτίθεται, για το τι έγινε με την πρώην, αλλά η γενική του κατάσταση και η ισορροπία. Προσπάθησε μια μέρα να οργανώσεις κάτι γοα τους δυο σας, π.χ. ένα νόστιμο δείπνο, που θα φάτε χωρίς να βιάζεστε κάπου ή έναν περίπατο για τους δυο σας, όπου θα τον κάνεις να σου ανοιχτεί, λέγοντάς του πόσο ανησυχείς που τελευταία δείχνει να μην έχει τον έλεγχο στη ζωή του. Εάν αυτός πάλι δείξει νευρικός και αρνηθεί να σου ανοιχτεί, κάνοντας επίθεση ότι δήθεν “τον πρήζεις,” τότε είναι ν’ ανησυχείς, σημαίνει ότι έχει κάτι να κρύψει. Διαφορετικά, ο άνθρωπος μπορεί απλά να περνά κάποια προσωρινή κρίση.

  9. Τι παει να πεί οτι δεν τολμάς να του ανοίξεις συζήτηση ?? Εσύ τι ρόλο παίζεις δηλαδή στη σχέση ? Κάνεις το διακοσμητικό φυτό ? Να τον ρωτήσεις ευθεώς τι του συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και φέρεται έτσι —Δεν είσαι κάποια που γνώρισε χτες για να μην σου δίνει λογαριασμο , στο ίδιο σπίτι ζείτε —-Αν έχει αμφιβολίες για την σχέση σας η ακόμα χειρότερα θέλει να χωρίσετε καλύτερα να το μάθεις μια ώρα αρχύτερα —-

  10. Αν τον ρωτησεις θα του δωσεις ιδεες’………και ισως τον βαλεις σε σκεψεις……δεν σε συμφερει κ πολυ αλλα αν ειναι ενταξει απεναντι δεν εχεις γενικα να φοβασε τπτ…ξερω οταν μαθενεις το παρελθον του σεποναει αλλα και τι να κανουμε κοπελια ολοι εχουμεπαρλθον…καλος η κακος…σημασια εχει να σαγαπει και να σε σεβεται ολα τ’αλλα…βραστα….

  11. Κοίτα Βάσω ξέρω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να του μιλήσεις ακόμα….Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί για μεγάλη χρονική περίοδο συγγνώμη που θα στο πω αλλά κάτι συμβαίνει…Σίγουρα μετά θα πρέπει να κάτσεις να του μιλήσεις χωρίς υστερίες φυσικά….

  12. Εγώ πάλι θεωρώ ότι συνδιάζεις το γεγονός ότι είναι νευρικός με το ότι συνάντησε την πρώην του. Μπορεί απλά να είναι μία τυχαία συγκυρία.Πίστεψέ με, δεν χωρίζουμε για ένα / μία πρώην ποτέ…. άστον, να είσαι γλυκιά, να μην γκρινιάζεις για να μπορεί να κανει και τη σύγκριση αν χρειαστεί και άσε λίγο το χρόνο να περάσει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More