Παναγιώτα: “Φοβάμαι μήπως πληγωθώ αν μάθω ότι έχει ήδη σχέση ή ότι παίζει κάτι με κάποια άλλη”

Θα ήθελα κι εγώ να πω την ιστορία μου…

Υπάρχει κάτι το οποίο με απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω ούτε τι είναι ακριβώς ούτε πώς να το χειριστώ.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, είμαι φίλη στο facebook με ένα αγόρι το οποίο δεν το γνωρίζω προσωπικά. Είμαστε και οι δύο μέλη σε ένα γκρουπ στο facebook το οποίο έχει να κάνει με φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέσα από αυτό το γκρουπ έτυχε να καταλήξουμε να γίνουμε φίλοι.

Είχα κάνει ορισμένες δημοσιεύσεις σχετικά με τις εξελίξεις, εκείνη την εποχή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και προφανώς αυτές τις δημοσιεύσεις παρατήρησε αυτό το αγορι και μου έστειλε αίτημα φιλίας το οποίο δέχτηκα.

Είμαστε και οι δύο πλέον πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, εγώ από τη Φιλοσοφική κι εκείνος από την ΑΣΟΕΕ, απλά σε αυτό το γκρουπ γίναμε μέλη όσο ακόμα σπουδάζαμε.

Δεν γνωριστήκαμε ποτέ από κοντά. Μπορεί να σπουδάζαμε στην ίδια πόλη και στο ίδιο πανεπιστήμιο αλλά δεν γνώριζε ο ένας την ύπαρξη του άλλου μέχρι τη στιγμή που μου έστειλε το αίτημα φιλίας στο facebook.

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι από επαρχία κι έζησα στην Αθήνα ακριβώς όσα χρόνια σπούδασα (τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου σε άλλη σχολή, σε άλλη πόλη, αλλά σε συναφές αντικείμενο με εκείνο των σπουδών μου), ενώ εκείνος είναι γέννημα-θρέμμα Αθηναίος.

Στην αρχή της φιλίας μας στο κοινωνικό αυτό δίκτυο δεν είχα δώσει σημασία στο άτομο αυτό, αλλά τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάτι σαν σκίρτημα έχει κυριεύσει την καρδιά μου και αρκετές φορές μέσα στην ημέρα έχω πιάσει τον εαυτό μου να τον σκέφτεται επίμονα.

Έχω προσέξει και κάποιες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο facebook με τον εαυτό του και οφείλω να ομολογήσω ότι τον βρίσκω κούκλο και τον τέλειο άντρα. Έχω την εντύπωση ότι τον έχω ερωτευθεί, χωρίς όμως να τον γνωρίζω καθόλου προσωπικά, ούτε να ξέρω τι είδους άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι.

Δεν ξέρω καν αν έχει σχέση με καμιά κοπέλα (δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο στη σελίδα του) και για αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κάνω κάτι. Πρώτον, δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω για να τον προσεγγίσω και να μάθω περισσότερα για αυτόν και δεύτερον, ίσως και να φοβάμαι ότι θα πληγωθώ αν μάθω ότι έχει ήδη σχέση ή ότι κάτι παίζει με κάποια άλλη.

Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και τις τυχόν συμβουλές σας.

Παναγιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είσαι, μάλλον, 22 χρονών ή και παραπάνω, όπως υπολογίζω, και αντιδράς, όμως, σαν 15χρονο…Είναι δυνατόν να έχεις ερωτευτεί κάποιον που δεν έχεις δει απο κοντά; Είναι δυνατόν;;;!!! Ούτε καν έχετε ανταλλάξει μηνύματα, όπως κατάλαβα. Δηλαδή τι; Κάθεσαι και κοιτάς τις φωτογραφίες του και τα τραγούδια ή ότι άλλο ανεβάζει και φαντασιώνεσαι αγάπες και λουλούδια;;; Και ενώ δεν έκανες τίποτα 2 χρόνια που ήσουν στην Αθήνα θέλεις να κάνεις κάτι τώρα που έχεις φύγει; Προσγειώσου!!!!!!!!!!!!! Βρες κάποιον με σάρκα και οστά που να ζει κοντά σου, να του μιλάς και να τον βλέπεις. Δεν είσαι κοριτσάκι πια…

  2. Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει να προσεγγισεις τον αυτό. Θα ειχε νοημα αν μενατε στην ίδια πολη. Αφού εσυ σπουδάζεις αλλου πλέον και αυτός ζει στην Αθήνα και εφόσον ουτε εχετε ποτε συναντηθεί, τζάμπα ψυχική ταλαιπωρία θα είναι για σένα η προσπάθεια να τι (;) να κανετε σχέση απο το Facebook? Θεωρω ότι δεν είναι καλο να τον σκεφτεσαι. Το καλύτερο για σένα θα ήταν να προσεγγισεις καποιον που θα ζείτε τουλάχιστον στο ιδιο μερος.

  3. θα σου πω ακριβως τι σκεφτηκα μολις σε διαβασα χωρις υπεκφυγες και χαιδεμα στα αυτια..αφοσιωθηκες μονο στα μαθηματα σου και ξεχασες να ζησεις αυτην την ηλικια..και γω σπουδαζα οσο ακριβως ηταν το χρονικο προγραμμα της σχολης(ουτε μηνα παραπανω) αλλα οι φιλοι που απεκτησα δεν χαθηκαν και ας ειναι καποιοι και σε αλλη χωρα..οι στιγμες εμειναν χαραγμενες νοσταλγηκες αναμνησεις!απλα ξυπνησες απο τον λιθαργο και τωρα ψαχνεις να βρεις καποιον..οποιονδηποτε..γι αυτο και θυμηθηκες τν τυπο που καποτε σου εστειλε αιτημα χωρις να εχετε μιλησει ποτε και χωρις να βρεθητε!γιατι τοσα χρονια στο ιδιο πανεπιστημιο δεν εκανες καποια προσπαθεια να τον γνωρησεις? αυτο βεβαια ισχυει και για τον ιδιο..μην χανεις αλλο χρονο κανε μια προσπαθεια να του μιλησεις να του στειλεις κατι και αν αποτυχεις θα εχεις προσπαθησει τουλαχιστον..και ελεος πλεον με το φβ!ζουσαμε και πριν απο αυτο!βαρεθηκα να το ακουω!εχουμε χασει ολη την αισθηση της μαγειας του flirting!θα χαρω να ακουσω παντως μια καλη εκβαση της ιστοριας σου!

  4. Βρε κοπέλα καταρχήν το Καποδισριακό και η ΑΣΟΕΕ δεν ειναι το ίδιο Πανεπιστήμιο.Στο θέμα μας τώρα.Εχετε μιλήσει ποτέ έστω απο facebook η απλώς ειστε φίλοι?Γιατί αν δεν έχετε μιλησει ποτε κ αν δεν γνωρίζεστε τι να πω …δεν κοιτας καλύτερα να δικτυοθείς με άτομα του μεταπτυχιακού κ να κανεις καμια πραγματική γνωριμια να ερωτευθεις?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More