Κ.: “Τελικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συγχωρέσω εμένα, όχι αυτόν!”

Γεια σας!

Πριν αρκετές μέρες είχα στείλει αυτό το mail: [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Θα σκεφτείτε ότι είμαι κολλημένη και να κοιτάξω τη ζωή μου…

Ήμασταν μικρό χρονικό διάστημα μαζί -3,5 μήνες και χωρισμένοι σχεδόν 3 μήνες- αλλά εγώ τον σκέφτομαι ακόμα. Και δεν ξέρω γιατί τον σκέφτομαι! Επειδή τελειώσαμε νωρίς (μπορεί να είναι και για καλό επειδή δεν χάσαμε περισσότερο χρόνο από τη ζωή μας) ή για τον τρόπο που χωρίσαμε;

Πολύ ωραίος τρόπος: περάσαμε ένα ακόμα διήμερο μαζί και αποχαιρετηθήκαμε με ένα φιλί και ένα θα τα πούμε, αλλά δεν τα ξαναείπαμε ποτέ, επειδή ο κύριος απλά εξαφανίστηκε. Δεν απάντησε ποτέ σε τίποτα!

Υπάρχουν φορές που λέω πως εγω φταίω που χωρίσαμε…
-Δεν τον ζήλευα φανερά και ούτε του έκανα σκηνές.

-Δεν του πέταγα τα μάτια έξω στο σεξ όταν ήταν ξάπλα (μόνο εγω έπρεπε να του πέταγα τα μάτια, όχι αυτός!) ούτε όλη την ώρα που ήμασταν μαζί πήγαινα από πίσω του σαν το σκυλάκι να ζητάω μια αγκαλιά κι ένα φιλί, και αν το έκανα κάποιες φορές και δεν είχε όρεξη απλά με έδιωχνε.

-Δεν τον έπαιξα, να κάνω την αναποφάσιστη.

-Δεν του έλεγα όχι σε πράγματα που ήθελα να ζήσω κι εγώ, είτε 2ήμερα είτε στο σεξ για να κάνω τη δύσκολη.

-Δεν κοίταγα μόνο την πάρτη μου όταν ήμασταν μαζί, και τον φρόντιζα και τον περιποιόμουν.

Αν ήμουν αναποφάσιστη, του έκανα σκηνές ζηλοτυπίας, του έλεγα συνεχώς όχι, τον έβαζα κάτω και του άλλαζα τα φώτα στο σεξ (ξαναλέω πως μόνο εγω έπρεπε να τα κάνω αυτά ενώ αυτός σχεδόν τίποτα!) και κοίταζα μόνο εμένα ίσως να ήμασταν ακόμα μαζί! Ίσως να με ήθελε ακόμα…

Εφόσον έπαιξε όσα παιχνιδάκια ήθελε, μάλλον βαρέθηκε και ξενέρωσε…. Κάθε φορά που γινόταν κάτι που έδειχνε με λαχτάρα να θέλει, ακόμα και κατά τη διάρκεια που γινόταν απλά αδιαφορούσε.

Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι πως βρήκε άλλη και δεν ήξερε πως να φύγει ή πως με είδε σαν παιχνίδι κατάκτησης και όταν πια δεν είχε τι άλλο να κατακτήσει, ξενέρωσε και το άφησε το παιχνιδάκι στην άκρη…

Τελικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συγχωρέσω εμένα, όχι αυτόν!Αυτόν μπορεί να μην τον ξαναδώ ποτέ ξανά στη ζωή μου αλλά θα έχω πάντα τον εαυτό μου και συνεχώς αναρρωτιέμαι πως εφόσον είδα κάποια σημάδια, γιατί δεν έφυγα… Γιατί;;; Ίσως έτσι να με σεβόταν και περισσότερο… Ίσως..

K.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπορει να ησουν η καλυτερη μπορει και η χειροτερη.Μην το αναλυεις.Απλα δεν σε θελει.Σε ολες μας εχει τυχει.

  2. Τι άλλο χρειαζεται καποια γυναικα άραγε, μετα απο 3 μήνες για να ξεκολλήσει απο μια σχεσαρα ανεπαναληπτη των 3,5 μηνων;; Ό,τι και να γραψεις, ό,τι καταπληκτικο και να του εκανες, όσο φανταστικη κι αν ησουν, οσο και να του πεταγες τα ματια εξω, δηλαδη έλεος……ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ…..ποσο ζοριζεσαι για να το αποδεχτεις αυτο και να προχωρησεις παρακατω;;;Τωρα καταλαβαινω γιατι εφυγε ο ανθρωπος……χωρις ουτε μια λεξη…….

  3. Μερικές σχέσεις γίνονται μόνο και μόνο για να μας διδάξουν ότι πρέπει να τις αφήσουμε…..!!!Eπιπλέον οι σχέσεις μας με τους άλλους αντικατοπτρίζουν τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας.
    Όταν γινόμαστε αντιδραστικοί μέσα στις σχέσεις, αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχουμε ακόμα μέσα μας φόβους και αγωνίες. Όταν αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας σε αυτή την κατάσταση, μπορούμε να επιλέξουμε να στραφούμε σε διαφορετικές αντιλήψεις. Όσο πιο πολύ συμπεριφερόμαστε με γνώμονα τον καλύτερό μας εαυτό, τόσο πιο πολλή αυτοεκτίμηση καλλιεργούμε, η οποία με τη σειρά της μας βοηθά να καλλιεργήσουμε σχέσεις αγάπης.
    Οι σχέσεις μας βοηθούν να αναπτυχτούμε και να εξελιχτούμε. Μερικές φορές, σκοπός είναι να δοκιμαστούμε ή να διδαχτούμε κάτι. Κάποιοι θα μας εκμεταλλευτούν και κάποιοι άλλοι θα μας βγάλουν τον καλύτερό μας εαυτό!!!. Μερικές φορές η σχέση μας δεν θα ανταποκρίνεται πλέον στους υψηλότερους στόχους μας και τότε οι δρόμοι μας θα χωριστούν φυσικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε και οι δύο να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε…..

  4. “Δεν του πέταγα τα μάτια έξω στο σεξ όταν ήταν ξάπλα (μόνο εγω έπρεπε να του πέταγα τα μάτια, όχι αυτός!) ”
    Τί εννοείς με αυτό που το επαναλαμβάνεις και δυο φορες στο κείμενό σου; Αυτός στο είχε πεί αυτό ή είναι δική σου θεωρία; Γενικά πάντως απο όσα γράφεις μοιάζεις να εχεις λανθασμένες αντιλήψεις για τις σχέσεις και το σεξ. Μήπως διαβάζεις πολύ Cosmopolitan ;

  5. Δεν κάθισα να διαβάσω το γράμμα σου μέχρι το τέλος. ‘Ενα θα σου πω και νομίζω ειναι η ουσία. Για το ό,τι αυτός είναι μαλάκας με περικεφαλαία, φταιει ο ίδιος. Για το ό,τι δεν το κατάλαβες την πρώτη φορά, αλλά κυρίως για το ό,τι τον εμπιστεύτηκες ξανά, φταις αποκλειστικά εσύ. Οπότε να σου ευχηθώ απλά (και καθόλου ειρωνικά) καλά μυαλά…

  6. Ξεκόλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. @kris και λολα να ένα μήλο,το ξέρω ότι δεν με θέλει απλά έχω κολλήσει επειδή δεν μου είπε έστω ένα τέλος ή ένα ξενέρωσα ή ένα βαρέθηκα ή ένα βρήκα άλλη,οτιδήποτε… @dora,όπως βλέπεις δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν έχω και την καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου… @Δ,όχι δεν διαβάζω Cosmopolitan και άλλα τέτοιου είδους περιοδικά αλλά περνάει από το μυαλό μου και το ενδεχόμενο να μην τον ικανοποιούσα σεξουαλικά.Γράφω 2 φορές την ίδια φράση επειδή ο κύριος άφηνε σε εμένα σχεδόν όλη την δουλειά και αυτός ‘’έκανε το καθήκον του’’ σαν αρσενικό λίγο πριν τελειώσει.Αλλά εγω τότε το έβλεπα ότι το κάνει για δικιά μου ευχαρίστηση αλλά τελικά νομίζω ότι το έκανε επειδή βαριόταν,δεν ξέρω.. @Ζωή,το ξέρω ότι φταίω αποκλειστικά και μόνο εγω και αυτό φαίνεται και από την τελευταία παράγραφο μου πως έπρεπε να έφευγα εφόσον είδα κάποια σημάδια.Για το ότι είναι μαλάκας με περικεφαλαία,γιατί δεν το νομίζω;;;; @q,κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό…

  8. koita na xalarwseis genika..mallon ton eprhzes gia ola..gi’auto efyge o anthrwpos trexontas..

  9. πως ειναι δυνατον να θεωρεις σχεση το διαστημα 3 μηνων???αξιο αποριας!!υπαρχουν ανθρωποι με οικογενειες που μια μερα τους καπνισε και σηκωθηκαν κ εφυγαν χωρις κουβεντα,κ αναρωτιεσαι εσυ???απλα δεν γουσταρε αλλο κ την εκανε..εχει σημασια το γιατι??θα προτιμουσες να το εκανε στα 3 χρονια??μαλλον οχι!!!παρε το μαθημα σου λοιπον απο αυτο που σου εκανε κ βγες πιο δυνατη..κ ημαρτον πια με ολες μας που καθομαστε κ ασχολουμαστε ακομα κ μετην πιο γελοια συμπεριφορα…κανε πραγματα για τον εαυτο σου κ προχωρα!!!καποια μερα να ξερεις η απαντηση θα ερθει…παντα ερχεται…κ σου μιλαω απο εμπειρια…αλλα μετα,ισως κ να μη σε νοιαζει!!!μακαρι να μη σε νοιαζει!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ!!!ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΑΡΑ ΒΑΛΕ Χ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑ!!!

  10. Το πρόβλημα δεν είναι γλυκιά μου ότι κόλλησες, καποια στιγμή θα ξεκολλήσεις,σε όλους εχει συμβεί,είναι φυσιολογικό. Το πρόβλημα είναι ότι κόλλησες σε μία σχεση 3,5 μηνών και ενω έχουν περάσει 3 μήνες από τότε ,το συζητάς ακόμα, αυτό δεν έιναι το φυσιολογικό.Παραλληλα δεν συζηταμε για μια σχεση η οποία ήταν ιδανική, για να δικαιολογήσει έστω την μανία σου μαζί του.Μιλαμε για μια σχεση που απ’οτι περιγράφεις, ουτε στο σεξ δεν ησουν ικανοποιημενη. Αν απο μονη σου λοιπον μεσα απο το περιβαλλον σου, τη δουλεια σου, τις φιλίες σου, 3 μηνες τωρα , δεν μπορεσες να δεις τα πραγματα ρεαλιστικα και να πας παρακατω, δεν θα καταφερουμε να το κανουμε εμεις με 5 απαντησεις εδω μέσα!!!! Και απ’οτι ειδα απαντησες σε όλους που σου εγραψαν, πραγμα που σημαινει ότι δεν εχεις μαθει να ακους μόνο και να κρατας έστω το ενα απο αυτα που θα ακουσεις ωστε να ωφεληθεις καποια στιγμή, εστω και μακροπρόθεσμα, αλλα εχεις μαθει κυριως ν’απαντας και να “δικαιολογεις” καταστασεις…Δεν εχω ξατι αλλο να πω …….Υ.Γ (Εμενα μου πηρε 1 μηνα να ξεπερασω σχεση 4 χρονων……κι εσυ στους 3,5 μηνες τον μνημονευεις ακομα….αυτο κατσε και σκεψου μονο..ποσους μηνες ακομα?)

  11. Αγαπητη μου κοπελα με εχει παραξενεψει αυτη σου η εμμονη με εναν ανθρωπο που οφθαλμοφανως δεν σε χρειαζεται στην ζωη του και στο δειχνει με τον πιο προφανη τροπο.Εσυ τι δεν μπορεις να αντιληφθεις σε ολο αυτο και γιατι γραφεις και ξαναγραφεις?Οχι δεν θα ξαναγυρισει ναι ειναι αισχρος ο τροπος του αλλα ετσι ειναι η ζωη καταπιε το και κοιτα μπροστα.Απο επιστημονικη αποψη και πιστεψε με εχω μηπως να εβλεπες εναν ειδικο για βοηθεια?Εκτος και αν ηταν η πρωτη σου σχεση τοτε υπαρ,ει δικαιολογια.Καλη τυχη.

  12. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ…ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Η’ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΕΣΙΜΑΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΠΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΔΕΝΟΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΣΕ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ “ΠΛΗΓΗ” ΑΝ Η ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΣΚΟΠΑ…Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Αγαπητη ΜΑΙΡΗ….οι “κανονες” του διαδικτυου λένε, ότι γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ,όταν θέλουμε να φωνάξουμε και με μικρά όταν μιλάμε κανονικά. Ειναι ο μόνος τρόπος μιας και είναι γραπτώς ο λόγος για να ξεχωρίζει ο τόνος της φωνης και να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας…. Σου ειναι καθολου ευκολο να γραφεις με μικρά, γιατι εκτος του ειναι αντιαισθητικο να βλεπεις ενα κειμενο με κεφαλαια, νομιζω οτι ΦΩΝΑΖΕΙΣ καθε φορα που διαβαζω κείμενό σου;;;Και ειμαι σιγουρη όχι μόνο εγώ……Αφου αποφάσισες να ασχοληθείς με το διαδίκτυο, μάθε τουλάχιστον κάποιους κανόνες……..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More