Lilian: “Με αποτέλεσμα να με βρίσει που πήγα σπίτι του και δεν έκανα κάτι…”

Καλησπέρα σας!

Πριν αρκετό καιρό γνώρισα κάποιον που δεν ήθελε σχέση ενώ εγώ πριν καν μου το πει τον ήθελα πολύ. Αντί την ώρα που του έλεγα ότι πρέπει να το κόψουμε αφού τα θέλω μας είναι άλλα να το κόψει, έκανε τον κόσμο άνω κάτω, παρατούσε φίλους και εξόδους και ερχόταν κάτω από το σπίτι μου να μου μιλήσει. Το τονίζω γιατί η Αθήνα, όπως όλοι ξέρουμε, έχει τεράστιες αποστάσεις…

Για κάποιο λόγο το θεωρούσε σοβαρό το ότι τον άφηνα. Γενικά υποστήριζε ότι χημεία και επαφή σαν τη δική μας δεν έχει ξαναβρεί εδώ και χρόνια, αλλά δεν μπορεί να κάνει σχέση.

Όλο αυτό κράτησε ένα εξάμηνο και παρόλο που το τελειώσαμε ποτέ δεν έπαψε να με σκέφτεται. Μεταμεσονύχτια μηνύματα κλπ. όπου εγώ ήμουν τυπική την επόμενη μέρα.

Όλο αυτό το κυνηγητό κράτησε ένα χρόνο ακόμα μέχρι που αποφάσισα να βρεθούμε σπίτι του να τα πούμε. Κατενθουσιάστηκε που ήμουν εκεί και με φρόντισε με το παραπάνω. Όμως εγώ δεν μπόρεσα να κάνω κάτι ολοκληρωμένο μαζί του τις δύο φορές που πήγα γιατί φοβήθηκα μην κολλήσω ξανά.

Με αποτέλεσμα να με βρίσει (όχι χυδαία, μου την είπε άσχημα όμως) που πήγα σπίτι του και δεν έκανα κάτι. Πέρα από το ότι το παιδί δεν ξέρω τι αισθανόταν, πείτε μου, πόσο άσχημα να αισθάνομαι που με είπε διπρόσωπη; Τι παθαίνουν όταν γίνεται αυτό; Σε σιχαίνονται; Ξενερώνουν ή νομίζουν ότι τους κοροϊδεύεις;

Ευχαριστώ πολύ!
Lilian

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ποιός είναι ο διπρόσωπος για κάθισε να σκεφτείς…εσύ που είσαι “μαγκωμένη” – και λογικά – εξαιτίας της ασταθούς συμπεριφοράς του, ή αυτός που τα θέλει όλα δικά του και όπως τον βολεύουν.τι πάει να πει έχετε απίστευτη χημεία, αλλά δεν θέλει σχέση?όταν νιώθεις τόσο έντονα για κάποιον, όπως λέει, θες να είσαι μαζί του, δεν το διαπραγματεύεσαι. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. και τι πάει να πει σε έβρισε αλλά όχι χυδαία? δεν αρκεί δηλαδή που δε σε σεβάστηκε? και μάλιστα επειδή δεν του έκατσες? λοιπόν, ο άνθρωπος ή μόνο σεξ θέλει ή ακόμη κ αν δεν είναι έτσι, σίγουρα δεν ξέρει να σέβεται εσένα και τις επιθυμίες σου. πόσο σίγουρη είσαι ότι θα ήθελες να είσαι με κάποιον τέτοιο? δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά για δες τα πράγματα λίγο πιο καθαρά κοπέλα μου…

  2. Kopelia den eisai ksekathari, ute me keinon, alla distixws ute k me ton eauto su. De ksereis ti theleis. Episis, de mporeis ton allon na ton “enthusiazeis” k na ton afineis sta kria tu lutru… eite einai antras eite ginaika, eksu k to oti de ksereis ti theleis. Kane ta logia su praksi, otan vevaia apofasiseis ti theleis apo sena k apo auton.

  3. Για αρχη γραφεις αγαπητή ότι εκείνος δεν ήθελε σχέση, ενώ εσύ ήθελες…κι επειδή έκανε τον κόσμο άνω κάτω, εσύ υπέκυψες….Πράγμα που μου δίνει να καταλάβω ότι αν ο οποιοσδήποτε σου ζητήσει κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς ή δεν το θέλεις ,αλλά κάνει τον κόσμο ανω κάτω, θα το αποδεχτείς….(;;!).Οπως καταλαβαίνεις από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Ό,τι κι αν έγινε στην πορεία μεταξύ σας, η αρχή που κάνατε, υποδήλωνε ότι θα είχατε “κακα ξεμπερδέματα”… Στην πορεία γράφεις ότι στο εξάμηνο το τελειώσατε, αλλά εκείνος σε “ξανακυνηγούσε” μεσω μηνυμάτων, στα οποία όμως εσύ βράχος….Βράχος, αλλά απ’οτι καταλαβαινω σου άρεσε και σου άρεσε πολυ, διότι δεν έκανες κάτι ουσιαστικό-δραστικό για να μην σου ξαναστείλει…Θα μπορούσες αν ήθελες να του πείς ότι π.χ έχεις μια άλλη σχέση πλέον και δεν μπορεί να σου στέλνει μηνύματα όποτε το θυμάται και να σου αναστατώνει τη ζωή….Θα μπορούσες να πείς πολλά, αλλά δεν το έκανες, όπως δεν είπες και δεν έκανες πολλά και στην αρχή, που άλλα ήθελες εσύ κι άλλα εκείνος…..Και τέλος αποφάσισες μόνη σου,χωρίς να σε καλέσει κανεις, να πας σπίτι του ,που φυσικά σε περιποιηθηκε και με το παραπάνω, γιατι φυσικά ήθελε κι εκείνος το αντάλλαγμά του, το ανταλλαγμα το οποιο δεν έδωσες, με αποτελεσμα να φρικάρει και να αρχισει να σε κατηγορεί….Λογικό μου φαίνεται….Δεν είναι φίλος σου, σου έχει κάνει γνωστό ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι σε θελει για το κρεβατι του και αυτο επιζητούσε…κι εσύ πήγες, εφαγες, ήπιες αλλά κρεβάτι δεν….Το χειρότερο απ’ολα βεβαια είναι, ότι εσύ στεναχωριέσαι μετα απ’ολα αυτα,μηπως σε σιχάθηκε ή μηπως δεν σου ξαναμιλήσει ή μηπως δεν σε θέλει….Αυτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ…Κορίτσι μου, δεν σε θέλει για κάτι πέρα από το κρεβάτι του….Στους 6 μήνες που περάσατε μαζί, άν ηταν να προχωρήσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο, θα την είχατε προχωρήσει και δεν θα το τελειώνατε…Οπότε δεδομένου των γεγονότων να μην σε νοιάζει αν σε σιχάθηκε ή αν δεν σε θέλει, να κοιτάξεις να το κόψεις όλο αυτό μαχαίρι και να προχωρήσεις σε κάτι πιο υγιές και πιο ασφαλές……

  4. Αγαπητή γράφουσα. Ο τύπος που περιγράφεις εκτός του οτι είναι ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ, ανεγκέφαλος και ανώριμος, έχει σίγουρα ψυχολογικά προβλήματα. Για τα οποία ΔΕΝ ευθύνεσαι εσύ. ΔΕΝ είσαι διπρόσωπη και ΔΕΝ φταίς σε τίποτα. Είσαι μια χαρά κοπέλα που δυστυχώς ασχολείσαι με λάθος μα εντελώς λάθος άντρες. Παράτα τον ηλίθιο και πολύ ασχολήθηκες μαζί του γιατι εάν συνεχίσεις θα φταίς αποκλειστικά εσύ για οτι παθαίνεις.

  5. ego den tha se krino mia xara kopela eisai alla den eisai avti pou tha ithele o typos gia sxesei giavto min trelenesai ke min to pernis prosopika.sou ixe ksekatharisi apo tin arxi ti theli apo sena to dextikes malon me tin elpida stin poria oti tha allaksi gnomi ,vlepis omos oti den exei alaksi gnomi giavto ksekola ke min asxolise den aksizi.grafis oti sou exei pi oti yparxi ximia kata tin dikitou skepsei ximia giavton einai kali eisai na p….e ke tipotes allo.avto eksigi kai ta nixterinatou sms ktl molis tou fouskonan thimotan oti yparxeis esy gia adiasma.apo tin mia kala ekanes ke piges spititou giati nomizo oti kapou mesasou elpizes oti isos tora allakse gnomi ke tha theli kati parapano ides omos oti avto mono theli na adiazi etzi eksigite ke o thimostou epidi malon exei katalavi oti eisai kolimeni ke piraxtike to palikari epidi tou irthan alios malon tha einai ena kako kalomathimeno agoraki na perni opote theli ke oti thelei.pistevo oti pires to mathimasou ke tha to kopsis maxeri ke as pai na grafi oloklira senaria senaria sms.ksekola ke min tu dinis kai allo aksiosis.

  6. Μην αφηνετε τον καθε κομπλεξικο μ……..α να σας κανει μπαλακι.Δεν θα λυσεις εσυ τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες του.Οσο για την τζενη και το σχολιο της.Δεν καταλαβα τζενη επειδη πηγε σπιτι του ηταν υποχρεωμενη και να του κατσει?Πηγε με την ελπιδα μπας και εχει αλλαξει κατι.Η κοπελα ξερει τιθελει.Αυτον ..Το παλευει απλα ειναι καιρος να σταματησει να το κανει.Κοπελια αρκετα φαια ουσια σπαταλησες.Πανε παρακατω.Εσυ το προσπαθησες δεν εγινε ομως.

  7. Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφτηκαν. Όταν κάποιος σου ξεκαθαρίζει τι θέλει από την αρχή και χωρίς ερωτηματικά, οφείλεις να κάνεις το ίδιο, αλλιώς θα εισπράξεις το θυμό του. Δυστυχώς εσύ τον άφησες να “ελπίζει” από τη στιγμή που δεχόσουν το στενό μαρκάρισμά του. Όταν κάτι δε μας καλύπτει το ξεκαθαρίζουμε και αν βλέπουμε πως ο άλλος επιμένει, τότε απομακρυνόμαστε με όποιον τρόπο ταιριάζει στην περίπτωση (βρίσκουμε μια δικαιολγία για να τον αποφύγουμε, τον αγνοούμε, αλλάζουμε ακόμα και αριθμό κινητού αν πρόκειται για επικίνδυνο ή εμμονικό άτομο). Εσένα όμως προφανώς σε κολάκευε όλο αυτό το κυνηγητό του, οπότε και, όχι μόνο δεν έκανες τίποτα για να το αποτρέψεις, όχι μόνο το σιγοντάριζες, αλλά και δέχτηκες/αποφάσισες (δεν κατάλαβα αν σε κάλεσε) τελικά να πας σπίτι του. Τι περίμενες να θέλει δηλαδή; Κι αυτός βέβαια από την πλευρά του (για να πούμε και του στραβού το δίκιο) φαίνεται να έχει εμμονές και να είναι υπερβολικά ευέξαπτος. Δεν είχατε κάτι, αλλά ο καθένας με τον τρόπο του έπαιζε τον άλλο. Και κάπου εκεί αυτός έχασε την ψυχραιμία του. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Κόφτο μια και καλή μαζί του, αν δε θέλεις να έχεις μπερδέματα και προβλήματα. Και να θυμάσαι αυτό που λέγαν οι γιαγιάδες μας, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών’ οι κότες.

  8. Me kalese kanonikotata! 3 fores me kalese se ena vradu, ennow oti 3 fores moy to zhthse gia na paw tis epomenes meres.kai moy tonise oti xerei pws thelw kati allo apo ayton.Apla mallon mperdeyoyn orismenoi antres to ti ekpempoyme kai axizoyme me ayto poy mporoyn na mas dwsoyn.Eksoy kai oi typseis!!!

  9. ενα απο τα πραγματα πουμε εκνευριζει στα σχόλια σε καθε μα καθε ιστορια ειναι το ποσο επικριτικες και αποτομες ειμαστε μεταξυ μας. υποτειθεται οτι απανταμε καλοπροαιρετα και με σκοπο να βοηθησουμε. Περνωντας στην κοπελα της ιστοριας τωρα, εγω πιστευω οτι εισαι οπως ολα τα κοριτσια. βλεπουμε πιο συναισθηματικα τα πραγματα και ισως “ντυνουμε” με ελπιδες και χρυσκοσκονες καποιες λαθος καταστασεις. Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα συμπερανα οτι και τι ηθελες ηξερες και παλεψες γι αυτο- γιατι αξιζει να παλευεις γιαυτα που θες οσο και να μην το τολμουν καποιες- και εδωσες και ενα ολοκληρο 6μηνο απο την ζωη σου χωρις να σου ανταποδωσει στο ελαχιστο, μονο οταν εκανες να φυγεις αντιδρουσε για να μην χασει την καβατζα του .Εκει ειναι και το μονο λαθος σου, οτι δεν συνειδητοποιησες οτι σε εβλεπε ως καβατζα.

    Επισης και να μην σε ειχε καλεσει ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να κανεις σεξ εφοσον δεν θελεις, ακομα και αν του εστειλες “μπερδεμενα μηνυματα” πηγαινοντας εκει. Και ναι ο τυπος ειναι μεγαλος ΚΑΦΡΟΣ που αντι να αντιδρασει σαν ανθρωπος,αρχισε να υστεριαζεται και να σε βριζει. τετοια συμπεριφορα δεν ειναι αποδεκτη ακομα και αν το “παλικαρι” ειναι 15χρονο.
    Δεν σε μισει τον ετσουξε η ιδια απορριψη που σου εχει προσφερει και εκεινος τοσο μα τοσο απλοχερα (χαχαχαχα karma is a bitch) Τελος αυτη η ιστορια κοριτσι μου ομως ε; εδειξε το 100% του, τον ξεχνας και προχωρας. στην θεση σου θα εκοβα καθε γεφυρα επικοινωνιας για να μην μπεις και σε πειρασμο μεχρι να σου περασει τελειως. Εγω νομιζω οτι θα σε μια χαρα, απλα την επομενη φορα προχωρα πιο αργα και τσεκαρε πιο αντικειμενικα τον χαρακτηρα και τα λεγομενα του επομενου αγοριου.

  10. Θα ξαναγραψω παλι, γιατι το προηγουμενο δεν δημοσιευτηκε, οτι κορίτσι μου αν δεν ηθελες να παει το μυαλο του στο σεξ και να ζητησει σεξ, να τον συναντουσες στον Εθνικο Κηπο, στο παρκο, σε μια καφετερια, σε ενα σουβλατζιδικο, ημαρτον……οχι στο σπιτι του ομως….Οποτε κατα βαθος αυτο ηθελες….και ηθελες απλα να τον παιξεις, να τον τσουρουφλισεις, επειδη δεν σου εδωσε εξ’αρχης “σχεση”…..Οσο για το τί εκπεμπετε καποιες και για το τί αξιζετε, αστο φωναζει απο μακρυα….Αν αξιζες σχεση, σχεση θα ειχες,γιατι αυτο θα εψαχνες…..δεν θα καθοσουν να παιζεις τις κουμπαρες 6 μηνες και να τρεχεις πισω απο καποιον που σε θελει μονο για το κρεβατι του…..Ειδικα απο τη στιγμη που δεν εισαι κοριτσι ελευθερων ηθων,οπως θες να μας ενημερωσεις….Οποτε πηρε τα σωστα μηνυματα ο τυπος…οι αντρες δεν κανουν λαθος σε αυτα…Καλη τυχη με τον επομενο!

  11. Οχι, σε καμμια περιπτωση δεν εξεπεμπα το ελευθερων ηθων ατομο. Αυτος κυνηγουσε, δεν κυνηγουσα εγω. Αν το εκανα εγω, δε θα εγραφα εδω, γτ τα πραγματα θα ηταν προφανη. Εκεινος, οταν του λεγα να το αφησουμε σκοτωνοταν να μ αλλαξει αποψη. Και πιστεψτε με σχεση αξιζω οχι γτ δε ντυνομαι προκλητικα ,αλλα γτ αυτο μου δειχνουν οτι αξιζω οι ανθρωποι που εχω γνωρισει και πριν και μετα απο αυτον. Για αυτο το λογο λοιπον δεν ηξερα να διαχειριστω τετοιου τυπου αντρα, ετσι ζητησα εδω τις αποψεις σας.Εμαθα προσφατα οτι εκανε σχεση με μια προκλητικη γυναικα, που δουλευει PR σε γνωστο μαγαζι της Αθηνας, που τον απατησε 2 φορες και χωρισαν, Οποτε σιγουρα εγω η ”συντηρητικη” δεν ημουν το στυλ του!
    Σας ευχαριστω πολυ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More