Ολυμπία: “Είναι ότι δεν αντέχει την απόρριψη ή μήπως έχει όντως αλλάξει; Τι πιστεύετε;”

Όταν τον πρωτογνώρισα εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτική μαζί του. Αυτός μου έταζε σχέσεις απλά για να έχει σίγουρο σεξ. Όταν κατάλαβα ότι αυτός δεν ήθελε κάτι παραπάνω από αυτό, έφυγα. Αυτός με κυνηγούσε για πολύ καιρό αλλά εγώ δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω.

Έπειτα από 3 χρόνια μου έστειλε ξανά μήνυμα και εγώ δέχτηκα να βρεθώ μαζί του… Ήλπιζα ότι ίσως είχε αλλάξει αλλά αυτός είχε μείνει ίδιος και απαράλλαχτος… Μόνο σεξ… Μόνο αυτό ήθελε από τη ζωή του.

Του είπα ότι ζητούσαμε διαφορετικά πράγματα και δεν είχε νόημα να ξαναβρεθούμε. Αυτός τότε άρχισε να με κοροϊδεύει και να με ειρωνεύεται. Εγώ δεν απάντησα στις προσβολές του γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.

Έπειτα από μήνες όμως άρχισε πάλι να με κυνηγάει. Μου έστελνε μηνύματα ότι και καλά μετάνιωσε για όσα είπε και ότι ήθελε να με δει για να μου μιλήσει και να μου ζητήσει συγνώμη…

Μου έστειλε πάνω από 7 μηνύματα, τα οποία εγώ απλώς τα διάβαζα χωρίς να απαντάω καθόλου. Πίστευα ότι έτσι θα κουραζόταν και θα σταματούσε αλλά αυτός επιμένει… Και μηνύματα και κλήσεις χωρίς να απαντάω και αιτήματα φιλίας στο facebook ξανά και ξανά τα οποία εγώ δεν δέχομαι…

Μου λέει ότι έχει αλλάξει και τέτοια, όμως εγώ δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου… Και δεν τίθεται θέμα ότι του λείπει το σεξ, γιατί εξωτερικά είναι πάρα πολύ όμορφος και τον θέλουν πολλές. Οπότε γιατί τέτοια επιμονή με μένα; Είναι ότι και καλά δεν αντέχει την απόρριψη ή μήπως έχει όντως αλλάξει; Εσείς τι πιστεύετε;

Ολυμπία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν αντέχει την απόρριψη. Πιο απλά δε γίνεται.

  2. Ειναι οτι παιζει. Το να σε καταφερνει οποτε το βαλει στο μυαλο τ ειναι το παιχνιδι του κ το αφροδισιακο του. Μη σου πω οτι βαζει κ στοιχημα με τον εαυτο τ σε ποσο καιρο θα σε ριξει.
    Αν μπορεις να μην ασχοληθεις ξανα μαζι του θα ναι το καλυτερο.

  3. Πιστεύω ότι άδικα προβληματίζεσαι. Δεν εισαι η μοναδική που ‘κυνηγάει’. Είναι ανασφαλής και επιζητά επιβεβαίωση απο όλες τις γυναίκες και κακομαθημένος γιατι δεν δέχεται το όχι. ʼστον και κοίτα τον εαυτό σου.

  4. κλασικό παράδειγμα εμμονική με ΤΕΡΑΣΤΙΟ εγωισμό. Είναι επειδή είσαι από τις λίγες μάλλον που δεν του έκατσαν και δε μπορεί να το φάει. Μην ασχολήσε, κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση.

  5. Εγω κουραστηκα διαβάζοντάς το….εσυ ζώντας το???? Ημαρτον…..αντε παρακατω κουκλιτσα μου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More