Κατερίνα: “Πρέπει επιτέλους να κάνω μια κίνηση ή να τον κάνω να κάνει αυτός! Τι να κάνω;”

Γεια σας!

Αρχές Σεπτεμβρίου πήγα για πρώτη φορά σε μια καφετέρια-μπαρ με μια φίλη μου και είδα έναν σερβιτόρο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Στην αρχή υπήρξε οπτική επαφή, μετά συνέχεια ερχόταν προς το τραπέζι μου -που ήταν λίγο απομονωμένο- και όταν του έκανα νόημα να έρθει για να παραγγείλω ένα ποτό, αν και δεν ήταν αυτός ο σερβιτόρος μας, ήρθε και έσκυψε πολύ κοντά μου και μου χαμογέλασε.

Αυτό έγινε και τη δεύτερη φορά (τέλη Σεπτεμβρίου που ξαναπήγα, γιατί δεν πολυβγαίνουν οι φίλοι μου σε αυτή την περιοχή) και μάλιστα εκείνη τη φορά καθόταν σε έναν πάγκο απέναντι ακριβώς από εμένα και με κοίταζε…

Την τρίτη φορά πήγα με άλλη παρέα και έλεγκξα αν κοιτάει εμένα ή τις φίλες μου αλλά και πάλι εμένα κοίταζε (πάλι καλά!!). Εκείνη τη μέρα, σε μια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και η φίλη μου με έσπρωξε να πάω κι εγώ για να τον συναντήσω και να του μιλήσω όταν θα βγαίνουμε.

Καθόμουν εγώ και κοίταζα στον καθρέφτη για να πάρω θάρρος και μου φάνηκε σαν να περιμένω αιώνες. Οπότε βγήκα και στα δύο βήματα άκουσα τη δεύτερη πόρτα να κλείνει πίσω μου… Ήταν ακριβώς από πίσω μου και εγώ τα έχασα και απλά γύρισα στη θέση μου με χάρη. Αυτό έγινε τον Οκτώβριο.

Τώρα αρχές Νοεμβρίου πήγα με δύο παιδιά ήπιαμε τα ποτά μας πήγα στην μπάρα γιατί εκείνος ήταν μπάρμαν, του μίλησα λίγο γιατί δεν ήξερα τι να πω. Εκείνος μου έπιασε τη συζήτηση αλλά έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά. Στις 4.30 που ήμουν έτοιμη να φύγω με τους φίλους μου ήρθε πάλι σε εκείνον τον πάγκο κοντά στο τραπέζι μου με κοίταζε και έλεγε στους φίλους του ότι σχολάει.

Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω οπότε έφυγα. Μία από αυτές τις μέρες θα ξαναπάω και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να κάνω μια κίνηση ή να τον κάνω να κάνει αυτός!! Τι να κάνω????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!
Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κατερίνα μη τρελαίνεσαι σερβιτόρος-μπάρμαν είναι και δεν χαριεντίζεται μόνο μαζί σου. Ξεκόλλα

  2. Χωρίς να θέλω να σε πληγώσω, θα ήθελα να σου εφιστήσω την προσοχή στο ότι είναι μπάρμαν και σίγουρα θα του την πέφτουν αρκετές κάθε βράδυ. Γεγονός που σημαίνει ότι ο εγωισμός και η αυτοπεποίθησή του είναι στα ΎΨΗ!! Έμαθε να τον κηνυγούν, οπότε μου φαίνεται λογικό να μην κάνει τίποτα και να το αφήνει σε σένα. Από την άλλη πρέπει να αναρωτηθείς αν θέλεις εσύ να αναλάβεις το ρόλο του κηνυγού που για μια ακόμα φορά θα θρέψει τον εγωισμό του άλλου… Εγώ είμαι της λογικής ότι ο άντρας κάνει το πρώτο βήμα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ξέρεις ότι ναι του αρέσεις και άρα επενδύει τον χρόνο του να σε προσεγγίσει. Τώρα σκέψου αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, γιατί να πει όχι, μια χαρά κοπέλα είμαι σίγουρη ότι εισαι, θα βγαίνετε και δε θα ξέρεις αν πραγματικά του αρέσεις ή απλά περνάει καλά μέχρι να του την πέσει η επόμενη στο μπαρ… Γνώμη μου να φλερτάρεις με τρόπο που να του δείξεις ότι είσαι ανοικτή να σε πλησιάσει, αλλά όχι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. best of luck!

  3. Katerina ‘h gnwrizw to idio proswpo ‘h einai sunhtheio twn barmanadwn.. Pou kata th gnwmh mou einai to epaggelma tetoio.. Exoun mathei na paizoun me oti kineitai kai sigoura oso k na sou aresei mhn perimeneis otidhpote sovaro (gnwmh mou)

  4. Αχ, ακριβώς το ίδιο έχει συμβεί και σε μένα!Ακριβώς τα ίδια,με κοίταζε,μου χαμογελούσε,μου συστήθηκε κιόλας κλπ κλπ..Και έψαχνα κι εγώ τρόπους να τον προσεγγίσω για να καταλάβει ότι μου αρέσει!!Μέχρι τη στιγμή που τον είδα έξω τυχαία με την κοπέλα του και ούτε που ξαναπάτησα στο μαγαζί που δουλεύει!!Οπότε,πρόσεχε μην εκτεθείς γιατί απλά μπορεί να φλερτάρει για να ανέβει κι άλλο η αυτοπεποίθησή του!!ʼμα θέλει, αυτός είναι ο άντρας αυτός πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα!!Εσύ απλά να φλερτάρεις με τον τρόπου σου χωρίς να κάνεις το πρώτο βήμα!!

  5. Δεν ξέρω τι προσδοκίες έχεις από την “κίνηση” που περιμένεις να κάνει ο μπάρμαν, αλλά έχε στο νου σου τα εξής : ο μπάρμαν παίζει ματάκια με όλα τα κοριτσάκια που τον κοιτάζουν και του γυαλίζουν. Ακόμα και σε αυτά που του γυαλίζουν λιγότερο ένα χαμογελάκι θα το σκάσει. Έχει συνηθίσει να αρέσει και του αρέσει. Μπορεί να έχει ακόμα και σχέση και κάθε βράδυ να φλερτάρει δεξιά κι αριστερά και ενίοτε, ποιός το εγγυάται ότι δεν ενδίδει κιόλας σε πειρασμούς; Γενικά το “μπαρμανιλίκι” και το “ντιτζεϊλίκι” προσδίδει σε αυτούς τους άντρες μια…μαγκιά, γοητεία…που μαγνητίζει τα κοριτσάκια. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μάλλον αυτός δε θα κάνει καμία κίνηση, όπως δεν έκανε ως τώρα, γιατί δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη να την κάνει. Μια χαρά έχει καταλάβει ότι τον γουστάρεις, δεν είναι χθεσινός, σε έχει αγοράσει και πουλήσει κι εσύ δεν έχεις πάρει είδηση. Δε θα συμβούλευα καμιά κοπέλα να μπλέξει με άνθρωπο της νύχτας γιατι αυτοί οι άνθρωποι, ειδικά όταν είναι σε νεαρότερη ηλικία, δε μπορούν να προσφέρουν αποκλειστικότητα στη σχέση τους και τελικά η κοπέλα θα είναι αυτή που θα υποφέρει. Αν πάλι θες να έχεις στο “βιογραφικό” σου μια βραδιά με μπάρμαν, τότε τι περιμένεις να κάνει κίνηση αυτός; Θυμήσου μόνο να έχεις προφυλακτικά μαζί!

  6. Na katseis ekei pou kathesai! Akous ekei! Pou tha kaneis k kinisi!

  7. Μη μπλέκετε με barmen αν ειστε συναισθηματικές και καλοπροαίρετες. Θα κακοπεράσετε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More