Ιωάννα: “Έχει τέσσερα χρόνια σχέση η οποία θα καταλήξει σε γάμο, τον οποίο ήδη σχεδιάζουν…”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Ιωάννα και είμαι 20 χρόνων. Είμαι φοιτήτρια και εδώ και έξι μήνες ελεύθερη μετά από μια αρκετά επώδυνη σχέση.

Στο Πανεπιστήμιό μου συναναστρέφομαι καθημερινά με πολύ κόσμο και ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας!

Γενικά είμαι σχεσάκιας και ψάχνω τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Ο Γιώργος είναι 27 χρόνων, στο δεύτερο πτυχίο του, έχει τέσσερα χρόνια σχέση η οποία θα καταλήξει σε γάμο, τον οποίο ήδη σχεδιάζουν.

Εξαρχής ήταν το μόνο άτομο με το οποίο δεν είχα σχεδόν καμία επαφή, ενώ είχαμε την ίδια παρέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρχε μια έντονη μυστηριώδης έλξη.

Πρόσφατα μετά το πάρτυ της σχολής βρεθήκαμε στο ίδιο μαγαζί όπου μου μίλησε για πρώτη φορά. Η πρώτη μας “τυπική” γνωριμία κατέληξε σε φιλιά στις τουαλέτες του μαγαζιού και στην πιο έντονη σεξουαλική επαφή στο σπίτι του. Περάσαμε την επόμενη μέρα μαζί!

Από εκείνο το βράδυ η ζωή μου έχει ανατραπεί πλήρως. Ενώ μου λέει πως δεν μπορεί να συμβεί κάτι μεταξύ μας (εκτός του κρεβατιού), μου δείχνει πως με νοιάζεται, προσπαθεί να απωθήσει όποιον προσπαθεί να με πλησιάσει και μου δημιουργεί ακόμη πιο μπερδεμένα συναισθήματα.

Νομίζω έχει αρχίσει να μου αρέσει. Όμως νιώθω φρικτά για ό,τι έγινε μεταξύ μας. Έχω χάσει τον έλεγχο. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την όλη κατάσταση!

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ιωάννα μου,
    Πώς έμπλεξες έτσι..
    Τέλος πάντων.. Πρώτα απ’ολα για να καταλάβω ήξερες ότι έχει σχέση και πάει για γάμο και παρ’όλα αυτά πήγες μαζί του? Αν ναι νομίζω πως θα πρέπει να ξανασκεφθείς αν αυτό ήταν σωστό. Θεωρώ επίσης απαράδεκτη από την μεριά του την κίνησή του αυτή. Κανένας σεβασμός προς το πρόσωπο που τον συντροφεύει 4 χρόνια;
    Εαν υποθέσουμε ότι δεν ήξερες για την ήδη υπάρχουσα σύντροφο-σχέση του και έμαθες γι’αυτήν εκ των υστέρων τότε απλά βγάλε από το μυαλό σου τον τύπο γιατί είναι για τα μπάζα. Καμία εμπιστοσύνη προς αυτόν είναι τραγικός. Εσύ θα μπορούσες να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που σου δείχνει έναν τέτοιο εαυτό? Αποκλείεις το σενάριο να φας την ίδια φόλα? Δηλαδή να είστε μαζί και αυτός να φορμάρει άλλη στα μουλωχτά? Η συμπεριφορά του δεν είναι αρκετή για να σε κάνει να καταλάβεις τι τύπος είναι;
    Στην περίπτωση που ήξερες για την προσωπική του κατάσταση και παρ’ολα αυτά προχώρησες και σε πράξεις μαζί του τί πω.. Ισχύουν τα παραπάνω και φυσικά τον βάζεις στην μαύρη λίστα.. Μείνε μακριά του και να του πεις να κρατήσει τις πολυορκίες για την κοπέλα του. Μην δίνεις κανένα περιθώριο να ανακατεύεται στην ζωή σου αλλιώς θα το φάς το κεφαλάκι σου… και θα φταίς εσύ και μόνον εσύ..
    Βάλε πλώρη και ψάξε για έναν σοβαρό άνθρωπο..
    φιλικά

  2. Διάβασα τον τίτλο. Μετά και το κείμενο. Και εχω την εξής απορία: πώς κρατήθηκες και δεν το έκανες στην τουαλέτα. Κατα τα άλλα, τίποτα, σε εχει για το σεξ αλλά θα πάρει την άλλη. Αυτά.

  3. Κατά βάθος ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Απλά ελπίζεις κάποια να σου πει κάτι διαφορετικό.

  4. δυστυχως ξερεις που θα καταληξει ολο αυτο και βαθια μεσα σου ελπιζεις απλα να μην συμβει..ωραια τα παραμυθια αλλα να ξερεις οτι μπλεκεσαι σε πολυ επωδυνα μονοπατια που πρεπει αν θελεις να τα διαβεις να εισαι προετοιμασμενη να περασεις πολλα..επειδη θα ακουσεις διαφορα αλλοι θα σε κατακρινουν αλλοι θα κατακρινουν εκεινον κτλ.θα σου πω μονο οτι και αν κανεις, αποφασισε το γρηγορα και οπλισου με δυναμη και υπομονη…περασα περιπου τετοια φαση με ακριβως τις ιδιες ηλικιες μονο που η δικη μου ιστορια οσο και αν πονεσε ειχε happy end και ειμαστε πλεον παντρεμενοι κτλ κτλ..αλλα ο δικος μου αντρας ηταν αποφασισμενος…να θυμασαι οτι η επιλογη ειναι δικη σου ,μην τον κατηγορησεις ποτε για οτι εκανε , μην ψαχνεις τα γιατι, μην του ριξεις ευθυνες αν μεινει εκει που ειναι σημερα γιατι ειναι τρομερα δυσκολο να αλλαξει ζωη και θελω ετσι απλα οσο εσυ λογο σχεσης και ηλικιας και κυριως μην μετανιωσεις ποτε για οτι εκανες αν δεν θελεις απλα μην το ξανακανεις..ειναι πιο ευκολο να ριχνουμε ευθυνες στους αλλους απο το να παραδεχομαστε τα δικα μας λαθη..καλη τυχη να προσεχεις…

  5. εσυ κοπελα μου δεν εχεις να χειριστεις τιποτα..Ολα εξαρτοντα απο το πως θα σε χειριστει εκεινος…..

  6. Όταν τα πράγματα περιπλέκουν, είμαι πάντα της άποψης, να πέρνουμε μια ΒΑΘΙΑ…. αναπνοή, και να αποστασιοπιούμαστε από το πρόβλημα για να δούμε τις πραγματικές του διαστάσεις. Απομακρύνσου για λίγο καιρό, απλά για να ηρεμήσεις και να τραβήξεις το δρόμο σου. Μη μπλέξεις σε επόμενη σχέση μόνο και μόνο για να τον κάνεις να ζηλέψει, δε σου φταίει τίποτα ο τρίτος άνθρωπος και θα τα περιπλέξεις πολύ περισσότερο. Αν σε ψάξει, να είσαι ξεκάθαρη σε αυτά που θέλεις και να του κόψεις τη φόρα. Αν δε μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα μην κάνεις το λάθος να τα “συζητήσετε” από κοντά, εσύ θα πληγωθείς. Αυτός μια χαρά παίζει και με τις δυό σας και περνάει καλά. Περιφρούρησε τον εαυτό σου, γιατί μόνο εσύ μπορείς.

  7. Μου αρέσει που νιώθεις και φρικτά τρομάρα σου τελοσπάντων το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να σώσεις την αξιοπρέπεια σου είναι να μην ξανασχοληθείς με τον άνθρωπο.

  8. Μία αντρική γνώμη εδώ… Τζο, το ότι ο άλλος δείχνει να σε νοιάζεται απομακρύνοντας όποιον άλλον θα ήθελε να σε πλησιάσει, δεν μαρτυρεί αληθινή συμπάθεια και συναίσθημα για σένα, αλλά μία εγωιστική κτητικότητα. Και ναι, όσο είσαι μαζί του, αυτός θα συνεχίσει το διπλό ταμπλό γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο για όσο δεν μας βάζει κανένας και τίποτα στη διαδικασία να επιλέξουμε! Όσο για τα 4 χρόνια συμβίωσης, ο τύπος απλώς βαρέθηκε τη στασιμότητα και τη ρουτίνα και είπε να βάλει λίγη περιπέτεια στη ζωή του. Αν είσαι έτοιμη για αυτή την αλήθεια, τότε κάνε αυτό που θέλεις, αλλά μετά μην ρίξεις τις ευθύνες σ’ εκείνον, ότι δήθεν σε κορόιδεψε.

  9. Δεν μπορει να εισαι “σχεσακιας” και να κανεις σεξ για 2-3 φορες με εναν ανθρωπο που εχει ήδη άλλη σχεση και σχεδιαζει το γαμο του….Μόνο αν το έκανες συνηδητοποιημενα και ήξερες ότι δεν υπάρχει αύριο, αλλά ήθελες να το ζήσεις…Πραγμα που απο το γραμμα σου δεν προκύπτει! Τωρα το αν αυτος θελει να απιστησει και να μην ειναι ενταξει απεναντι στην κοπέλα του, είναι δικό του θεμα και ας το διαχειριστει μονος του. Το να μπαίνεις ομως εσύ σαν…”σφήνα”, αναμεσα σε ενα ζευγαρι ειναι δικιά σου ευθύνη και δικό σου θέμα. Σύνελθε λοιπόν, πάψε να είσαι ακόμα μια 20αρα που μπαίνει μέσα σε μία σχέση και βρες ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ να κανεις δικια σου,αφού εισαι και ΣΧΕΣΑΚΙΑΣ……

  10. Δεν εχω λογια…..

  11. Μετά τους άντρες λέμε αλλά και εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε καλύτερες..Αρκετά ανακατεύτηκες στη σχέση του μου φαίνεται.Είναι προστατευτικός ή επειδή είναι εγωιστής ή επειδή θέλεις να σου ρίξει στάχτη στα μάτια πρώτον για συνεχίσετε ότι κάνετε και δεύτερον για να μην τον καρφώσεις στη κοπέλα του. ʼμα ενδιαφερόταν για σένα πραγματικά θα ήταν μαζί σου. Κράτα επίπεδο και έχε αξιοπρέπεια. ʼστον να κάνει ότι θέλει,μην ξανά πας μαζί του,δεν έχει νόημα,χειρότερα θα γίνεις. Και μαζί να είστε θα κερατώνει και σένα,αφού έχει πάρει αυτόν τον δρόμο έτσι θα συνεχίσει..! Νέα κοπέλα είσαι,μην χάνεις τον χρόνο σου με αυτόν τον τρόπο

  12. Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω ρε κορίτσια….Γιατί πάτε και γίνεστε οι προσωπικές π…….@νες του καθενός?? Και ειδικά όταν κάποιος έχει ήδη μια σχέση!! Με αυτό τον τρόπο περιμένετε ο άλλος να σας εκτιμήσει σαν άτομα? Ή μήπως πιστεύετε, ότι η ζωή εξελίσσεται πάντα σαν ταινία?? Δε σας καταλαβαίνω, είναι τόσο δύσκολο να περάσετε ένα χρονικό διάστημα απλά και μόνο με τον εαυτό σας? Ή είστε τόσο ανασφαλείς, έχετε τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση κι αυτοσεβασμό που κρεμιέστε στο τσιγκέλι κι όποιος σας πάρει? Γιατί δεν επιλέγετε, σας επιλέγουν και μάλιστα με το χαμηλότερο δυνατό “κόστος”. Δεν “κατακρίνω” γενικά όσες το κάνουν συνειδητά, αλλά όσες, ενω ξέρουν πού πάνε και μπλέκουν, μετά κλαψουρίζουν σα μυξοπαρθένες που ο …(πώς να τον χαρακτηρίσω??) τελικά δεν τις ερωτεύτηκε! Λες και η προοπτική τέτοιων καταστάσεων είναι αυτή! Σας παρακαλώ επίσης, αφήστε στην άκρη τα “είμαι σχεσάκιας” και άλλες ανοησίες γιατί ναι μεν, αλλά δε μενετε πιστες στα υποτιθέμενα “θέλω” και “πιστεύω” σας, κατα συνέπεια, πραγματικά δεν πείθετε κανεναν. Μάλλον πρέπει να επαναυτοπροσδιοριστείτε. Σχετικά με τη συμπεριφορά των αντρών, με βρίσκει σύμφωνη η άποψη του Χρήστου, ότι όσο τους προσφέρεις το ******* στο πιάτο χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, γιατί να μπούν στη διαδικασία να διαλέξουν, να ζοριστούν, να ικανοποιηθούν με κάτι λιγότερο?? Είναι τόσο απλό κι όμως εμείς το υπεραναλύουμε και το κάνουμε πολύπλοκο. Οι πραγματικές σχέσεις, αυτές ναι, είναι δύσκολες και πολύπλοκες. Όπως δύσκολο και πολύπλοκο θα είναι για αυτή την κοπέλα όταν θα ανακαλύψει ότι ο (μέλλων?) σύζυγός της την έχει κάνει τάρανδο. Αυτό βέβαια είναι άλλο πρόβλημα που δεν έχει και τόσο να κάνει με το θέμα μας. Αλλά αυτό που έχεις εσύ Ιωάννα μαζί του είναι απλώς σεξ…τίποτα παραπάνω…απλοί κανόνες και λίγοι, εύκολοι να τους θυμάσαι. Απλή και η επιλογή, αν γουστάρεις έτσι όπως έχουν τα πράγματα μένεις, αν όχι φεύγεις. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις στη ζωή που σημασία έχουν τα λόγια, γιατί οι πράξεις μπορεί να έχουν εγωιστικά κίνητρα και εύκολα να παρερμηνευθούν με βαση το τι θα θέλαμε εμείς να σημαίνουν. Με άλλα λόγια, σημασία έχει τι σου ξεκαθάρισε. Το τι νομίζεις εσύ ότι σου δείχνει είναι για να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Mάθε να βλέπεις την ουσία των πραγμάτων, όχι τη γαρνιτούρα.

  13. Tin epomeni fora pou tha diwksei kapoion pou paei na sou tin pesei, thymise tou oti exei gomena ki o,ti an to ksanakanei tha ton karfwseis! Thymise tou episis oti o idios den thelei kati pera apo krevati kai oti esy psaxneis kati allo (anefere kai ti leksi gamo!) An meinei meta ap auto, grapse mou! Alla kai na meinei (gt merikoi exoun thrasos!) perna kala mazi tou mexri na vreis kana sovaro anthrwpo alla min perimeneis tpt perissotero (sou to eipe ki o idios allwste). Molis vreis allon parata ton, den tha klapsei gia sena! Tha vrei allo koroido meta…

  14. Κλασσικη ιστορια δεσμευμενου που εχει κατασταλαξει σε μια σχεση και ψαχνει μια 20αρα να περναει καλα στον ελευθερο χρονο του…!!!
    Ενταξει δεν το λες και σωστο απο μερους σου κοριτσι μου που προφανως ηξερες αλλα εμπλεξες…τι να σου πω ομως αν αυτο ηταν που ηθελες να κανεις καλως(γιατι οσο σκληρο κι αν ακουστει εκεινος εχει σχεση και η ντροπη για οτι εγινε ειναι δικη του)θα δεχθεις και τις συνεπειες στην πορεια οποιες κι αν ειναι αυτες….
    Τωρα γι αυτον τι να πρωτοπω????Ντροπη του γιατι δεν τιμα την συντροφο του που 4 χρονια ειναι διπλα του.Αναρωτιεμαι τι εννοει γαμο αυτος ο αντρας!!!Δηλαδη στα 5,6,7 χρονια γαμου τι σκοπευει να κανει???
    Και τελος δεν σε νοιαζεται,κτημα του σε θεωρει και απλως δεν θελει να του παρει κανεις αυτο που του ανηκει
    Καλο κουραγιο κοπελα μου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More