Μαρία: “Αυτό το χρονικό διάστημα είναι στον κόσμο του και δεν μου φέρεται όπως παλιά.”

Ονομάζομαι Μαρία και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία…

Είμαι στην τρίτη Λυκείου κι έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και ενάμιση χρόνο, ο οποίος είναι συνομήλικος.

Τα συναισθήματά μου για αυτόν είναι πάρα πολλά. Τόσο, που αισθάνομαι ότι δεν θα μπορέσω να αγαπήσω ξανά κάποιον τόσο πολύ. Το θέμα είναι η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό… Είναι απόμακρος και μερικές φορές αδιάφορος.

Βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα και μιλάμε στο τηλέφωνο 3-4 φορές την εβδομάδα. Δεν με πειράζει που βρισκόμαστε λιγότερο από πέρισυ ή που μιλάμε λιγότερο. Αυτό που με πειράζει είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα είναι στον κόσμο του και δεν μου φέρεται όπως παλιά.

Μπορεί να φταίνε οι Πανελλήνιες, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι εγώ θα πάω για σπουδές στην Αγγλία του χρόνου και δεν πιστεύει ότι έχουμε μέλλον, μπορεί… μπορεί… μπορεί…!

Του έχω πει πολλές φορές ότι με πληγώνει η συμπεριφορά του, ότι με στεναχωρεί και μου λέει ότι δεν έχει τέτοιο σκοπό κι ότι θα απομακρυνθεί γιατί δεν μπορεί να μου υποσχεθεί ότι θα αλλάξει.

Η ψυχολογία μου είναι χάλια τον τελευταίο καιρό. Ενώ ξέρω ότι υπάρχει η επιλογή του χωρισμού, η ιδέα αυτή με πληγώνει περισσότερο για κάποιον περίεργο λόγο.

Θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη σας πάνω σε αυτό το θέμα!

Ευχαριστώ πολύ,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κορίτσι μου κάτσε διάβασε και ασχολήσου με τον εαυτό σου και το μέλλον σου. Εχεις χρόνια μπροστά σου για έρωτες.

  2. Ο λόγος της απόμακρης συμπεριφοράς του πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι θα φύγεις.Μου έχει συμβεί και σε μένα,θα έφευγα για 2-3 μήνες κάπου και τον τελευταίο καιρό ήταν απόμακρος πόσο μάλλον εσύ που θα φύγεις για περισσότερο καιρό. Απλά προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτό και στην απώλεια σου γι’αυτό το λόγο κιόλας επιλέγει να σε βλέπει λιγότερο. Αν φαιρόταν όπως παλιά τότε θα του ήταν πολύ δύσκολο στο τέλος όταν θα έφευγες και τότε αυτός ξαφνικά θα έπρεπε να μάθει και μακριά σου.

  3. βρε παιδια,ειστε τριτη λυκειου..χαλαρωστε!!!κοριτσι μου,η πρωτη σου σχεση ειναι κ φυσικα τον αγαπας γτ ολα ειναι αθωα κ ομορφα!!εισαι ομως μολις 17..ειναι δυνατον αν χωρισεις να μην ξαναγαπησεις???τι λες???μηπως θες να ερθει κ στο λονδινο για σενα??δεν σκεφτεται οτι εσυ θα φυγεις φιλη μου..το μελλον του σκεφτεται κ το αγχος του για τις εξετασεις!!!διαβασμα εχει ο ανθρωπος κ οχι ορεξη για ερωτες!!!συγκεντρωσου κ αφοσιωσου στο στοχο σου…εσυ θα πας αγγλια,αυτος ομως προφανως θα θελει να περασει καπου εδω στην ελλαδα αρα εχει ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!

  4. Ή θα χωρίσετε τώρα ή αργότερα. Είσαι μικρή ακόμα θα δεις πως αργότερα θα τον ξεχάσεις εύκολα και θα βρεις πολλούς καλύτερους του. Κάτσε διάβασε.

  5. katse diavase! Esy kala tha pas stin Agglia, o filos sou omws thelei na perasei edw! Kai mias kai eipame Agglia, den exete koino mellon, ti tha kanete, sxesi eksapostasews? Wrimase, katse diavase, ase ton anthrwpo isuxo na dromologisei to mellon tou, des ki esy tous stoxous sou i ti skopeueis na kaneis ekei pou tha pas. Prepei na deis ki esy ksekathara kai wrima oti den exete koino mellon pleon! An ton thes toso polu, katse na diavaseis na peraseis Ellada na eiste parea.

  6. Θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την όμορφη παρέα του Τ-Life.
    Eϊμαι 25 χρονών και πριν ένα χρόνο περίπου χώρισα από μια πολύ δυνατή σχέση που κράτησε τρία χρόνια.
    Το παιδί αυτό το ερωτεύτηκα πάρα πολυ, είχαμε πολύ έντονη σχέση με ακραία συναισθήματα.
    Λόγω απόστασης κυρίως αλλα και δικής μου κούρασης λόγω των συνεχων συγκρούσεων η σχεση αυτή τελείωσε.
    Με προβλημάτιζε το γεγονός να τον ακολουθήσω αλλά και η μεγάλη διαφορά ηλικίας μας η οπόια άγγιζε τα 15 χρόνια, με πείραξε το γεγονός πως δεν το παλέψαμε αρκετά για να μείνουμε μαζί και ένιωθα πως εξακολουθούσα να τον αγαπώ, αλλα ειχε φτασει στο απροχωρητο αυτη η κατασταση.
    Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μια επικοινωνία.. Στην αρχή μιλάγαμε άσχημα όμως αργότερα κάπως καταλάγιασε αυτό, ένιωθα πως με αγαπούσε κι αυτός ακόμη μέχρι που έμαθα πως έκανε σχέση 4 μήνες μετά τον χωρισμό μας.
    Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δε μπορούσα να κάνω και τίποτα. Εγώ μέσα σε αυτό το διάστημα έκανα κάτι με ένα παιδί το οποίο όμως τελείωσε πολύ γρήγορα γιατί δεν μπορούσα να προχωρήσω,σκεφτόμουν συνέχεια τον πρώην μου.
    Μέχρι που μια μέρα εμφανίστηκε μπροστά μου στον χώρο εργασίας μου.
    Αισθάνθηκα να χάνω την γη κάτω απο τα πόδια μου.Δεν το πίστευα.
    Τελείωσα την δουλειά και πήγαμε μια βόλτα.
    Κοιταζόμασταν συνέχεια, μιλούσαμε και ήταν λες και δεν πέρασε μια μέρα, με φίλησε και κάναμε έρωτα, μετά μου έλεγε πως με αγαπάει πολύ, μου έριχνε ευθύνες για τον χωρισμό και μου είπε πως του είχα λέιψει πολύ και θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί αλλα δε μπορεί να αφήσει την κοπέλα που είναι μαζί της τώρα. Συνεχίζαμε να μιλάμε εως ότου έφυγε.
    Ήμασταν και οι δυο πολύ λυπημένοι, εγω όμως από εκείνη την ημέρα δεν μπορώ να τον ξεχάσω.
    Τον σκέφτομαι συνέχεια και νιώθω πως δε θα νιώσω ποτέ πάλι έτσι, πως δεν μπορώ να προχωρήσω και πως δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ. Με πονάει το γεγονός πως είναι με μια άλλη γυναίκα και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι είναι μαζί.
    Σας παρακαλώ τι με συμβουλέυετε να κάνω; Νιωθω πως με αγαπαει οντως , τα ματια του δεν έλεγαν ψεμματα, αλλα δυστυχως δεν γινεται να ειμαστε μαζι;
    Πως ομως ξεπερνας εναν πρωην; Πως σβηνεις οριστικα τα συναισθηματα που νιωθεις για αυτον ετσι ωστε να προχωρησεις; Πως το περνεις απόφαση..
    Νιωθω πως δεν θα τον ξεχασω ποτε και πως δε θα μπορεσω ποτε να προχωρησω.
    Σας ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα

  7. @Μαρκέλλα Σε ΠΑΙΖΕΙ πότε θα το καταλάβεις. Εγώ καταλαβαίνω ότι σε ήθελε μόνο για το κρεβάτι εκείνη την ημέρα. Ήξερε ότι θα είσαι διαθέσιμη και μπορεί να μην του είχε κάτσει η τωρινή, ή απλά ήθελε να τονώσει τον εγωισμό του, ή απλά ήθελε την επιβεβαίωση, ποιος μπορεί να ξέρει πραγματικά γιατί… μπορεί ούτε και ο ίδιος! Η πραγματικότητα είναι μία πως σε ΠΑΙΖΕΙ. Πρέπει να το καταλάβουν όλες οι γυναίκες ότι όταν ο άνδρας σε ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Δε μπορεί να διανοηθεί να είναι με άλλη, είναι ΝΟΜΟΣ τέλος. Δε σε θέλει λοιπόν αρκετά και βρίσκει δικαιολογίες για να σε κρατάει δέσμια, γιατί υπάρχουν και οι άνδρες μ@λ@κες που κοιτάνε την πάρτυ τους. Πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να πας παρακάτω γιατί αυτός σε κρατάει πίσω και θα φας το κεφάλι σου άσχημα. Αυτός ΠΑΙΖΕΙ και σε ΠΑΙΖΕΙ, πρέπει να λειτουργήσει ο εγωισμός σου και να φύγεις μακριά.

  8. Μαρία όσον αφορα τη δικη σου ιστορια, το μόνο που έχω να προσθεσω από τις προηγουμενες που απάντησαν, είναι ότι ναι μεν ειναι λογικό να νιωθεις μοναδικά και να μην θες να χωρισεις απο τη στιγμη που ηταν η πρωτη σου σχεση, (δεν γνωριζω αν ηταν και ο πρωτος σου ερωτικα),αλλά μην τα μεγαλοποιεις στο μυαλο σου. Πραγματικά ειστε σε φαση που θα πρεπει να αποφασισετε για το μελλον σας, κατι το οποιο απο μονο του ειναι αρκετα εως παρα πολυ σοβαρό, οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα να συνεχιζετε με ορκους αιωνιας αγαπης και πιστης στα 17. Αυτο υποθετω απο την συμπεριφορα, ειναι κατι που ο νεαρος το εχει συνηδητοποιησει, μενει να το πραξεις κι εσυ. Αυτη ειναι η γνωμη μου, εφοσον την ζητας και συμβουλη μου φυσικά, να το τελειωσετε μεταξυ σας και με ποιο καθαρο μυαλο να αφοσιωθειτε στις σπουδες σας. Οταν και εφοσον περασετε στη σχολη που επιθυμειτε, εχετε ολο το χρονο και να ερωτευτειτε και να καψουρευτειτε και να δωσετε βαρος στα συναισθηματικα σας.

  9. @ Μαρκέλλα συγνωμη, αλλα δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω. Οταν λοιπον ενας αντρας θελει, ειδικα τη στιγμη που δεν εχει υποχρεωσεις, γαμους και παιδια, χωριζει μια γκομενα που ειναι μαζι της μολις 4 μηνες και δεν προλαβε να δεθει τοσο πολυ και γυρναει στην τυπισσα που λεει οτι αγαπαει και γουσταρει. Απο εκει και περα, την αλλη την θελει πολυ γι’αυτο και ειναι μαζι της κι εσυ εισαι κατι αλλο. Εισαι αυτο που του ελειψε, εισαι το παραπονο αυτη τη στιγμη και δεν ηθελε και πολυ να φουντωσει κατι ερωτικο. Ξεχνα τον, γιατι ετσι κι αλλιως η διαφορα ηλικιας ειναι ανασταλτικος παραγοντας, πραγμα που θα κατανοησεις στην πορεια της ζωης σου και ειδικα τη στιγμη που θα ερθει ενας δυνατοτερος ερωτας!!! Και θα ερθει, αυτο μπορω να στο υπογραψω!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More