Biky: “Η ερώτηση που με ταλαιπωρεί είναι: ενδιαφέρεται ερωτικά ή όχι;”

Καλημέρα.

Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό…

Γνώρισα κάποιον πριν δύο χρόνια σε εργασιακό χώρο που μόλις έμπαινα. Η γνωριμία ήταν τυπική και αρκετά ουδέτερη.

Δύο χρόνια μετά του ζήτησα να μου φέρει κάτι σε επαγγελματικό εξοπλισμό και μου πρότεινε να πιούμε καφέ στα μέρη μου και να μιλήσουμε. Βγήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μιλήσαμε και μέσα σε όλα με ρώτησε αν είμαι μόνη και πόσο καιρό, αν μένω μόνη κτλ. Κι ενώ περάσαμε ευχάριστα, μου ζήτησε να με πάει σπίτι αν ήθελα κι εγώ αντί να πω ναι, είπα όχι γιατί ντρεπόμουν. Με ρώτησε αν θα τα ξαναπούμε και του είπα εννοείται…

Μετά από εκείνη τη συνάντηση μιλήσαμε ξανά γραπτώς για θέματα δουλειάς δίνοντάς μου συμβουλές. Και μου είπε ότι θα είναι εδώ για μένα σε οτιδήποτε χρειαστώ. Όταν τον ρώτησα: “Σε οτιδήποτε;” μου απάντησε: “Οτιδήποτε, όσο πονηρό κι αν ακούγεται…”

Η ερώτηση λοιπόν που με ταλαιπωρεί είναι: ενδιαφέρεται ερωτικά ή όχι;
Εγώ δεν του έδειξα κάτι παρά μόνο του έστειλα κανά δυο φορές μηνύματα.

Θα ήθελα την απάντησή σας.

Biky

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το θέμα δεν είναι αν ενδιαφέρεται ερωτικά ή όχι, επειδή από αυτά που λες έτσι φαίνεται. Το θέμα είναι άλλο. Στη συζήτησή σας, όταν σε ρωτούσε πράγματα για σένα, επικεντρώθηκε μόνο στο αν έχεις σχέση; Δεν σε ρώτησε άλλα πράγματα για σένα, που να αποκαλύπτουν την προσωπικότητά σου; Με άλλα λόγια, μπήκε έστω και λίγο στον κόπο να σε μάθει καλύτερα σαν άτομο; Αν όχι, τότε θα έλεγα ότι ήθελε μόνο να κάνει μια εκτίμηση το κατά πόσο έχεις ανάγκη το σεξ (ή, μάλλον, πόσο αυτός πιστεύει ότι το έχεις ανάγκη) για να ξέρει πού στοχεύει ώστε να περάσει την ώρα του. Σιγά-σιγά θα δείξει τις προθέσεις του, αρκεί κι εσύ να μην εθελοτυφλείς και να δώσεις περισσότερη προσοχή στα λόγια και τις κινήσεις του. Αν σε ρωτάει πολύ συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν μόνο τα προσωπικά σου ή πετάει συχνά κάτι υποννοούμενα, τότε κυνηγάει μόνο κάτι περιστασιακό και ανούσιο μαζί σου, δεν θα τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Εσύ κρατάς μικρό καλάθι και δεν βιάζεσαι. Αυτή είναι η καλύτερη τακτική.

  2. Ενδιαφέρεται μόνο σεξουαλικά. Σε ρώτησε και αν μένεις μόνη…Σου είπε μετά και για πονηρά…
    Αλλά μάλλον μένεις με τους γονείς σου και βαριέται να ασχοληθεί παραπάνω γιατι είσαι ‘καλό κορίτσι’ ενώ αυτός θέλει κατι ελαφρύ να ξεδώσει.

  3. Είναι νωρίς ακόμα για να πάρεις μια απάντηση. Αν ενδιαφέρεται, τότε θα επιδιώκει μαζί σου επικοινωνία με οποιοδήποτε πρόσχημα και θα κάνει οτιδήποτε για να βλέπεστε συχνότερα. Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο να δημιουργούνται συμπάθειες στον εργασιακό χώρο που καταλήγουν σε σχέσεις κι έπειτα μέχρι και σε γάμο. Αλλά στην αρχή, όσο είστε στη φάση μιας πιο στενής γνωριμίας, πρέπει να είστε προσεκτικοί, μέχρι να σιγουρευτείτε ότι ταιριάζετε. Αυτό γιατί ο κόσμος παρατηρεί και μιλάει, και μάλιστα μιλάει κάνοντας το τόσο τόοοοσο, όπως θα ξες. Και θα είναι κρίμα να κυκλοφορήσει μία ανεπιβεβαίωτη κι αβάσιμη φήμη για εσάς πριν γίνει κάτι στ’ αλήθεια. Βγείτε πιο πολλές φορές, γνωριστείτε καλύτερα, κάντε ό,τι θελήσετε (αρκεί να θελήσετε τα ίδια πράγματα και οι δυο σας), αλλά δικαιώματα παραέξω μη δώσετε για κανένα λόγο. Δεν λέω να κρύβεστε ή να συμπεριφέρεστε λες και είστε το “βρώμικο μυστικό” ο ένας του άλλου, αλίμονο. Μόνο προσοχή θέλει στα πρώτα στάδια, τώρα που γνωρίζεστε καλύτερα.

  4. Γνώμη μου είναι ότι σε βλέπει ΜΟΝΟ ερωτικά για αυτό και σε ρωτούσε αν μένεις μόνη και πόσο καιρό είσαι μόνη ήτει πόσο καιρό δεν έχεις κάνει σεξ αρά πόσο desperate είσαι για αυτό. Συγνώμη αν σου ακούγοται ωμά όλα αυτά, αλλά αν περιμένεις σχέση από αυτόν δε θα την έχεις. Ο άντρας που ενδιαφέρεται για σχέση θα επιδίωκε να είναι συνεχώς μαζί σου και δε θα περίμενε εσένα να τον ζητήσεις, όπως σου πέταξε αυτός το μπαλάκι… Τώρα αν και εσύ μόνο σεξ θέλεις, στείλτου ένα μήνυμα “σε περιμένω στο σπίτι μου…” και σε 1 λεπτό θα είναι εκεί.

  5. Τώρα ας πούμε τι περιμένεις να σου πούμε,ότι δεν ενδιαφέρεται;; από αυτά που μας λες δεν έπρεπε να μας ρωτήσεις καν,είναι φανερό πως ενδιαφέρεται! δεν μας αναφέρεις όμως αν ενδιαφέρεσαι και εσύ. Το αγόρι αυτό σε φλερτάρει και όπως είναι λογικό πετάει κάποια ερωτικά υπονοούμενα μην βγάζεις όμως αμέσως το συμπέρασμα ότι θέλει μόνο κάτι περιστασιακό μαζί σου.Η συμπεριφορά του θα εξαρτηθεί από το τι δικαιώματα θα του δώσεις εσύ.

  6. Θα συμφωνήσω με αυτό που σου είπαν, ότι σε βλέπει μόνο ερωτικά. Οπότε, αυτό που πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου είναι αν θέλεις κάτι τέτοιο. Πάντως, και μόνο ο τρόπος προσέγγισής του για μένα είναι άθλιος. Σκοπός είναι να σε γνωρίσει καλύτερα σαν Βίκυ, ή έστω να το κάνει να φανεί έτσι, ρωτώντας σε κι άλλα πράγματα και φροντίζοντας να σε κάνει να περνάς όμορφα, όχι μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό για να μάθει αν μπορεί ελεύθερα να γίνει το σπίτι σου γ…στρώνας ή αν είσαι αρκετά στερημένη από σεξ για να δεχτείς να κάνεις μόνο αυτό μαζί του. Ρε έλεος οι άντρες σήμερα, λίγη διπλωματία και πιο ντελικάτη προσέγγιση δεν βλάπτει ρε. Από πηδίκουλες βρώμισε ο τόπος.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More