Dimitra: “Μου είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί με καμία γυναίκα μετά τη σεξουαλική πράξη!”

Ερωτεύτηκα κάποιον που θέλει να “περνάει καλά”…

Από την αρχή ήταν ειλικρινής, όπως κι εγώ. Περίπου δύο χρόνια γνωριζόμαστε και δεν έχουμε ολοκληρώσει γιατί ήθελα να είμαι σε σχέση.

Όταν τον ρώτησα αν κρατάει επαφές με αυτές που ήδη έχει ολοκληρώσει, μου απάντησε θετικά.

Έχω όμως μια απορία και θέλω τη βοήθειά σας. Μου είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί με καμία γυναίκα μετά τη σεξουαλική πράξη!!

Γιατί;

Dimitra

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δήμητρα… Έχεις έναν f*cked up τύπο, ο οποίος δεν το έχει σε τίποτα να κοιμηθεί με μία γνωστή του και μετά να κρατά επαφή μαζί της σα να μη συνέβη κάτι… Έχεις έναν τύπο, ο οποίος είναι δεσμοφοβικός σε τέτοιο σημείο, που χρησιμοποιεί το πρόσχημα “να περνάω καλά” φοβούμενος να δώσει και να πάρει ό,τι όμορφο μπορεί να υπάρξει σε μία κανονική σχέση. Εν τέλει, έχεις έναν τύπο, για τον οποίον η προσωπική ευτυχία είναι (και θα παραμείνει, απ’ ότι φαίνεται) κάτι άγνωστο, αφού το μόνο του χόμπυ είναι να κρατά απασχολημένο το όργανό του χωρίς καμία περαιτέρω συναισθηματική ή, έστω, εγκεφαλική σύνδεση. Κι εσένα τώρα στα σοβαρά σε απασχολεί γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί δίπλα σε μια γυναίκα μετά το σεξ; Ένα είναι σίγουρο, πάντως: δεν είναι η συνείδησή του που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί, αλλά ο γουρουνίστικος, παραφουσκωμένος του εγωισμός που ανεβαίνει σε αντίστροφη αναλογία με την πτώση του πουλιού του μετά το σεξ. Μία ερώτηση έχω εγώ κι αν θες απαντάς: γιατί ασχολείσαι μαζί του, και μάλιστα εδώ και δύο χρόνια; Ευελπιστείς ν’ αλλάξει μυαλά μήπως;

  2. Εντάξει τι ρωτάς, το αυτονόητο! γιατί δε θέλει δεσμεύσεις και σχέσεις! το να μένεις δημιουργεί δεσμεύσεις και αυτό δε θέλει. Ενώ το πήδημα είναι απλά ένα πήδημα. Πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πω βρε κοπελιά. Το περίεργο είναι εσύ γιατί ασχολείσαι επί ΔΥΟ ολόκληρα χρόνια… μήπως να πας παρακάτω στη ζωή σου?!

  3. γιατι εχει ψυχολογικα!γιανα μην αποκτησεις και συ φυγε με ελαφρυα πηδηματακια και μην τρωγεσαι με το ολο θεμα γιατι στο επομενο post θα μας γραφεις συνευρεθηκαμε και με παρατησε τι να κανω…

  4. δεν καταλαβαινω γτ μιλατε ασχημα γι αυτον κ λετε πως εχει ψυχολογικα…δεν της ειπε την αληθεια απο την αρχη?εσυ κοπελα μου αφου θες σχεση γτ κρατας επικοινωνια??για να του αλλαξεις γνωμη καααποια στιγμη??εκτος αυτου αν ησουν τοσο ερωτευμενη ε δεν θα αντεχες να μην κανεις κατι μαζι του!!ερωτας σημαινει παθος,ενταση,ελξη!!!επισης ο ανθρωπος δεν θελει να κοιμαται με αλλες γτ μπορει να το θεωρει κατι σημαντικο…να μην το εχει νιωσει ακομα ισως με καποια??να μην νιωθει την αναγκη??να μη γουσταρει να μπει σε σχεση ρε παιδι μου…αυτο δεν τον κανει γουρουνι κ οτι θελει μονο να περναει καλα!ισως να θελει να ερωτευτει για να κανει σχεση κ οχι να ειναι ετσι απλα για να λεει πως ειναι…αλλωστε αν αυτο ηθελε κ απο σενα,θα ειχε βρει τροπο να σε ριξει!!!

  5. μηπως τυγχανει να ειναι και γιατρος;;; κατι μου θυμιζει!

  6. Θα συμφωνήσω με αυτήν/αυτόν που υπέγραψε ως “m.” Αν ήθελε αυτό από σένα, θα έβρισκε τρόπο να σε κάνει να ενδώσεις. Δεν τον ενδιαφέρει, όμως, ίσως γιατί ξέρει ότι θα εμπλακείς συναισθηματικά μετά από το σεξ και εκείνος δεν θα ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Αν το δούμε πιο ισορροπημένα, χωρίς να χρειαστεί να τον χαρακτηρίσουμε κάπως, ο άνθρωπος αυτός κάνει μια επιλογή, όσο παράξενη κι αν ακούγεται. Προσωπικά, δεν το θεωρώ κι ό,τι ωριμότερο, αλλά προκειμένου αυτό να μη σε πειράξει και να μην έχει κανένα συναισθηματικό κόστος για σένα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να κρατάς απόσταση απ’ αυτόν, εφόσον λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει μια σχέση. Εφόσον δηλώνει κάτι τέτοιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον πιστέψεις. Πιστεύω, επίσης, ότι αυτός ακόμα δεν έχει βρει το άτομο, με το οποίο να νιώσει απόλυτη συμβατότητα και να προχωρήσει σε ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μετά το κρεβάτι. Είναι μέχρι να βρει αυτή την “κάποια.” Εσύ δεν είσαι αυτή η “κάποια” γι’ αυτόν, το έχεις καταλάβει, αλλά σκέψου ότι μπορείς να γίνεις για κάποιον άλλον, για κάποιον, τον οποίον θα ερωτευτείς και θα σ’ ερωτευτεί. Από εκεί κι ύστερα, ο τύπος αυτός δεν αξίζει ούτε το χρόνο σου ούτε την προσοχή σου. Και μόνο που δημοσίευσες άρθρο αναφέροντάς τον, έστω και ανωνύμως, τιμή του έκανες. Μην αναλώνεις άλλη ενέργεια σ’ εκείνον με το ν’ αναρωτιέσαι για το καθετί που δηλώνει/κάνει/νιώθει. Σκέψου εσύ τι κάνεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More