Ρία: “Βγήκα με μια φίλη σε κάποιο κλαμπ όπου θα συναντούσαμε κάτι φίλους της…”

Πριν μερικούς μήνες βγήκα με μια φίλη σε κάποιο κλαμπ όπου θα συναντούσαμε κάτι φίλους της. Ο ένας από αυτούς ήταν για μένα… κεραυνοβόλος έρωτας. Κούκλος! Διασκεδάσαμε, ήπιαμε και φυσικά φρόντισα μέσω της φίλης μου να ξαναβγούμε με την ίδια παρέα.

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, την τρίτη φορά που βγήκαμε κατέληξα σπίτι του. Κάναμε σεξ, κοιμήθηκα εκεί και κατά τη διάρκεια του πρωινού έμαθα ότι θα φύγει για δουλειά σε νησί, όπου θα δουλέψει για το καλοκαίρι ως μπάρμαν. Μέχρι να φύγει, βρεθήκαμε άλλες δύο φορές. Την τελευταία φορά μάλιστα μου είπε ότι με περιμένει να με φιλοξενήσει.

Όλον αυτόν τον καιρό μιλάμε στο facebook, ανταλλάσουμε κάποια μηνύματα (χαλαρά) και έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο δύο φορές -εγώ πήρα. Παρατηρώ πως δεν είναι τόσο εκδηλωτικός όσο όταν ήταν εδώ, παρόλο που μου ξαναείπε ότι με περιμένει και ότι θέλει να με δει. Εγώ νιώθω ερωτευμένη μαζί του. Έχω φάει κόλλημα. Τον σκέφτομαι συνέχεια και προσπαθώ να συγκρατώ τον εαυτό μου να μην τον τρελάνω στα μηνύματα.

Τον Αύγουστο έχω άδεια και σκέφτομαι να κατέβω. Δεν ξέρω όμως πώς θα το πάρει όταν του το ανακοινώσω. Και η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να μου αναφέρει την πρόσκληση και φοβάμαι την απάντησή του. Σκέφτομαι ότι είναι μπάρμαν σε νησί, καλοκαίρι, είναι όμορφος… Θα έχει γνωρίσει αμέτρητες γυναίκες.

Τι να κάνω;

Ρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Λοιπόν, Ρία! διαβάζοντας το γράμμα σου πολύ συγκεκριμένα πράγματα μου ήρθαν στο μυαλό… προβληματίζεσαι για το αν θα πας στο νησί ή όχι, προβληματίζεσαι για τη συμπεριφορά του και το τι θέλει από σένα προφανώς. Για μένα το αγόρι αυτό είναι ξεκάθαρο τι θέλει από σένα. Θέλει να περάσετε καλά εφόσον το θες κι εσύ. και όχι αυτό δε σημαίνει σχέση. γι αυτό δε σε παίρνει τηλέφωνα αλλά απαντάει στα δικά σου. φυσικά και σε προσκάλεσε στο νησί. εκείνος το βλέπει πολύ θετικά να πας εκεί και να περάσετε κάποιες μέρες μαζί κάνοντας σεξ. θα είναι πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά του. από την άλλη για σένα δεν ξέρω τι θα είναι αφού θα είσαι μόνη σου για αρκετές ώρες τα βράδια… αν αυτός σε ήθελε όπως εσύ και ήταν ερωτευμένος θα επικοινωνούσε πολύ ταχτικά και θα σε διεκδικούσε παρά την απόσταση. το θέμα δεν είναι αν ισχύει η πρόσκληση.. στο λέω εγώ ότι ισχύει γιατί κανέναν δε θα χάλαγε μια ωραία παρουσία. το παιδί έχει καταλάβει ότι έχεις τσιμπηθεί μαζί του και θα του ανεβάσεις και το ηθικό αν πας εκεί μόνο για να τον δεις! το θέμα εδώ είναι τι θα κοστίσει σε σένα αυτό. αν είσαι κοπέλα του τύπου που μπορεί να κάνει κάτι για να περάσει καλά χωρίς να πληγωθεί από την απόρριψή του όσον αφορά μια σχέση τότε πήγαινε και ρίσκαρε. αν όμως ξέρεις ότι θα πληγωθείς γιατί εσύ θα καίγεσαι γι αυτόν τότε κάτσε στα αυγά σου. για μένα αν πας αυτός θα έχει το πάνω χέρι. αντίθετα αν δείξεις αδιαφορία μπορεί να έχεις και κάποιες πιθανότητες όταν γυρίσει για χειμώνα να σε πλησιάσει. αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!καλό καλοκαίρι!

  2. Αγαπητή Ρία, θα σου πω τη γνώμη μου με κάθε ειλικρίνεια (αν και ίσως σε στενοχωρήσω). Καταρχήν θεωρώ ότι άντρες και γυναίκες έχουν το ίδιο δικαίωμα να κάνουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις, εφόσον συμφωνούν και οι δύο πλευρές. Αυτό βεβαια στη θεωρία, γιατί στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, από αυτό το “παιχνίδι” χαμένες βγαίνουν οι γυναίκες. Κι αυτό γιατί, όπως κι εσύ, πολύ σύντομα ερωτεύονται τον ερωτικό τους παρτενέρ, ενώ οι άντρες έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν στο μυαλό τους τη σωματική επαφή από τα συναισθήματά τους. Το χειρότερο; Την ώρα του σεξ μπορεί να πουν απίστευτα πράγματα που όμως όταν τελειώσει η πράξη να μην τα εννοούν πια. Κι εδώ είναι που δημιουργούνται οι μεγαλύτερες παρερμηνείες και συγχύσεις στο γυναικείο μυαλό. Πιο συγκεκριμένα όμως στο θέμα σου. Μετά από 3 ερωτικές επαφές και 2 τηλεφωνήματα δηλώνεις ήδη ερωτευμένη. Η γνώμη μου είναι πως το αγόρι αυτό σε θέλει ερωτικά, αλλά χωρίς να νιώθει το ίδιο με σένα. Δε σου τηλεφωνεί, δε σε διεκδικεί, αλλά δε σου κλείνει και την πόρτα. Σε κρατά st by ή ελληνιστί καβάτζα. ʼσχημο, αλλά ξεκάθαρο θα έλεγα. Δε θα έπρεπε να σε απασχολεί αν ισχύει η πρόσκλησή του (ισχύει) ή πώς θα το πάρει αν του ανακοινώσεις ότι αποφάσισες να πας να τον βρεις (αυτή η ανασφάλεια δείχνει ότι κι εσύ καταλαβαίνεις πως δεν έχετε κάτι…συγκεκριμένο). Βασικά δε θα σε συμβούλευα να πας να τον βρεις. Ρισκάρεις να κολλήσεις εντελώς ή να περάσεις χάλια βλέποντάς τον να “παίζει” με διάφορες (με την ιδιοτητα του μπάρμαν) ή με το να σε αφήνει μόνη πολλές ώρες και να καταστρέψεις τις διακοπές σου. Καλύτερα λοιπόν για σένα θα ήταν να πας με φίλες/ους σε κάποιο άλλο μέρος και να φροντίσεις να περάσεις υπέροχα. Βρίσκω επίσης πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι εκ μέρους του το Σεπτέμβρη που θα επιστρέψετε κι οι δύο στη βάση σας. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να το συνεχίσει μαζί σου όπως είναι τώρα, χαλαρά και χωρίς δεσμεύσεις. Όντας εσύ ήδη ερωτευμένη (ή κολλημένη) μαζί του, μετά δε θα ξεκολλάς με τίποτα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πληγωθείς. Και το χειρότερο είναι πως δε θα φταίει εκείνος, γιατί εμένα μου φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο το τι θέλει. Η τελική απόφαση φυσικά είναι δική σου. Εγώ θα σου ευχηθώ να πάρεις τη σωστή για σένα. Καλό καλοκαίρι!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More