Α. Σρόιτερ: Δεν φορούσε την βέρα του εδώ και ένα μήνα!

Ο χωρισμός του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη έφτασε στα αυτιά μας σαν κεραυνός εν αιθρεία. Είναι παντρεμένοι μόλις τέσσερις μήνες και ξαφνικά η Δήμητρα ανακοινώνει το τέλος του γάμου τους στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Ωστόσο αν κάνουμε μία αναδρομή στο κοντινό παρελθόν, θα δούμε πως υπήρχε ένα στοιχείο που έδειχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον γάμο του Αντώνη και της Δήμητρας. Όπως είδαμε στο Star, ο Αντώνης την τελευταία φορά που φόρεσε την βέρα του στο δελτίο που παρουσιάζει, ήταν στις 27 Οκτωβρίου.

Πράγμα που σημαίνει ότι η απόφαση του χωρισμού είχε παρθεί περίπου ένα μήνα πριν, από την ημέρα που έγραψε η Δήμητρα Αιγινίτη στο προφίλ της στο facebook.

Και ο Αντώνης Σρόιτερ όμως μέσα σε αυτήν την περίοδο που δεν φορούσε τη βέρα του και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου, έγραψε στο status του κάτι που ίσως και να παραπέμπει στην κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους μέσα από το προφίλ της Δήμητρας Αιγινίτη, στον τοίχο του Facebook του Αντώνη γράφει αρκετός κόσμος μηνύματα συμπαράστασης!

Read More

And More