E. Κοκκίνου για το διαζύγιό της: ”Ακόμα είμαστε σε ένταση”!

Η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ”Βράδυ” και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της. Ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε ήταν για τη συμμετοχή της στο Greek Idol. ”Θα είμαι αυστηρή σαν κριτής και αντικειμενική χωρίς όμως να είμαι σκύλα”, είπε. Ο Πέτρος της έκανε μία έκπληξη. Τραγούδησε το ”Ξανθή αγαπημένη Παναγιά” για να την κρίνει. Εκείνη του είπε: ”Τα ζητάει ο οργανισμός σου! Κοίταξε Πέτρο μου έχεις μία αυτοπεποίθηση που είναι καλό, νομίζεις πως τα λες, δεν τα λες όμως. Και ύψος έχεις και βάθος και ομορφιά, η κίνηση σου ήταν λίγο τρομακτική. Με λίγη προσπάθεια όμως μπορεί και να το πιάσεις. Έλα στη θέση σου γιατί με το τραγούδι δεν το’χεις καθόλου”.

Πηγαίνοντας σε πιο προσωπικά θέματα, η Έλλη μίλησε και για το διαζύγιό της. ”Ο χωρισμός μου είναι λίγο περίεργος αλλά με τον καιρό ελπίζω πως θα στρώσει. Ακόμα είμαστε σε ένταση. Πάντα φταίνε και οι δύο. Ο καθένας παίζει τον ρόλο του πυροσβέστη όταν χρειάζεται ή τον ρόλο αυτού που ψάχνει αφορμές για να φουντώσει. Αλλά το θέμα είναι πως είναι ακόμα έντονη η φάση. Είμαστε στην φάση που ο καθένας μπορεί να εμφανιστεί με κάποιον άλλον”. Δεν θέλησε ωστόσο να πει αν βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτή τη στιγμή.

Δεν δίστασε όμως να αποκαλύψει πως έχει κάνει one night stand: ”Μία φορά έχω κοιμηθεί μ’ έναν άνδρα για ένα βράδυ χωρίς να έχω σχέση μαζί του αλλά ήταν φίλος μου δεν ήταν άγνωστος”. Δήλωσε επίσης πως μεθάει εύκολα αλλά κι όι θέλει να μικρύνει το στήθος της.

Για τον μικρό της γιο είπε: ”Ο γιος μου είναι ακόμα μικρός, είναι 2,5 ετών. Είναι τρελό γκομενάκι, ανδράκι. Αλοίμονο στο κοριτσάκι που θα βρεθεί στο διάβα του, θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από ότι θα μπορεί να είναι”.

Read More

And More