Ο νέος 24χρονος έρωτας της Madonna δηλώνει: είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες!

Αυτός είναι ο νέος και … νεαρός έρωτας της βασίλισσας Μadonna! Οι φήμες για τον νέο μελαμψό έρωτα της Marge έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα έχουμε και … δηλώσεις!

“Η Μadonna είναι μια εκπληκτική τραγουδίστρια, παγκοσμίως γνωστή, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γυναίκα”! δήλωσε ο 24χρονος χορευτής Brahim Zaibat.

“Όταν τη γνώρισα και χαιρετηθήκαμε δεν ένιωσα σαν να γνώρισα ένα τέρας! Είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες! Εχω γνωρίσει και άλλες διάσημες. Δεν τα βρήκαμε αμέσως! Τα πράγματα ήλθαν μόνα τους”

Το νέο ειδύλλιο της 52χρονης star με το νεαρό χορευτή ξεκίνησε 5 εβδομάδες πριν . Ο νεαρός όμως δεν είχε περάσει απαρατήρητος, όταν χόρεψε το material girl στο event που έκανε η Madonna, για να λανσάρει τη νέα κολεξιόν ρούχων που σχεδίασε με την κόρη της Λούρδη.

Άρχισαν να βγαίνουν και σιγά σιγά, έδεσε το …γλυκό!

Και βέβαια η ιστορία …επαναλαμβάνεται! Tα media άρχισαν πάλι να μιλάνε για το toy-boy της 52χρονης star! Ότι είναι 28 χρόνια μεγαλύτερη από τον εραστή της και 8 χρόνια μεγαλύτερη από τη μητέρα του νεαρού χορευτή! Αλλά μάλλον η Marge τα έχει συνηθίσει όλα αυτά…

Βέβαια υπάρχει και το άλλο… που φούντωσε τα κουτσομπολιά στα πηγαδάκια και τα έντυπα…Ο Brahim είναι μουσουλμάνος ενώ η Madonna έχει ασπαστεί την Kabbalah. Πάντως τη Madonna δεν φαίνεται να την ενοχλεί και ιδιαίτερα…

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να κάνουν την κλασσική κακιασμένη ερώτηση για τον αν ο Brahim, θαύμαζε την Madonna, όταν ήταν μικρός!

Εκείνος όμως απάντησε αρνητικά! “Τα τραγούδια της τα ήξερα όλα αλλά δεν ήταν αυτά που είχα στο i pod μου”

Read More

And More