Το πάρτυ του Τρύφωνα Σαμαρά για το νέο video clip του!

Ένα μοναδικό πάρτυ σε γνωστό club της Αθήνας διοργάνωσε ο γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς για να γιορτάσει το νέο video clip που δημιούργησε.

Στο πάρτυ βρέθηκε μαζί με την Αλκμήνη Χατζηγιάννη, σε συνεργασία με την οποία δημιούργησε το τραγούδι Calendar Girl. Η Αλκμήνη είναι πρώην μέλος των Mystique και ανερχόμενη τραγουδίστρια και αποτέλεσε την έμπνευση του Τρύφωνα.
Ακόμη, στη λαμπερή βραδιά βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του γνωστού hair stylist, αλλά και αρκετές κοπέλες από το χώρο του μόντελινγκ.
Ο ίδιος μιλώντας πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό είχε πει πως ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από αυτήν την εμπειρία και τη δημιουργία του video clip, τονίζοντας πως ήταν κάτι που δοκίμαζε για πρώτη φορά. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ήταν αμήχανος και αγχωμένος στην αρχή.
Το Calendar Girl μιλά για την ομορφιά της γυναίκας, που δεν στηρίζεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά πηγάζει μέσα από την ψυχή της. Για τη συγκεκριμένη παραγωγή συνεργάστηκαν ‘Eλληνες σχεδιαστές, ανάμεσά τους και η Σίλια Κριθαριώτη, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Βασίλειος Κωστέτσος, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν δικές τους δημιουργίες για το video clip.

Δες φωτογραφίες από το πάρτυ:

Read More

And More