Τι είπε η Μ. Μπεκατώρου για τον Χρ. Χολίδη;

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την συνεργασία της με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, το ”Just the two of us” αλλά και για την συμμετοχή της στο νέο βιντεοκλίπ του Χρήστού με τίτλο ”κακομαθημένο”. Άραγε η Μαρία σαν άνθρωπος είναι κακομαθημένη; Τι δήλωσε η ίδια;

”Όχι καθόλου! Πιο μικρή ίσως, μιας και ήμουν μοναχοπαίδι. Τότε γκρίνιαζα παραπάνω για να μου κάνουν τα χατίρια, δεν κάνω πια όμως τέτοια πράγματα”, εξηγεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό ”Τηλέραμα”. Σε ερώτησε για το αν η επιτυχία του show θα την ξανακάνει κακομαθημένη είπε: ”Το ”Just the two of us” είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Εγώ μάλιστα που δεν θέλω και πολλά για να χαρώ, μπορώ να σου πω ότι είμαι και ευτυχισμένη κιόλας με ότι μου συμβαίνει. Γιατί λοιπόν να γλιστρήσω στην κακομαθησιά μια τέτοια στιγμή;”.

Για τον Χρήστο Χολίδη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε πως οι δυο τους τα πάνε πάρα πολύ καλά. ”Είμαστε μια χαρά, περνάμε ωραία κι είναι σαν να βρισκόμαστε διαρκώς σε ένα ατελείωτο πάρτι. Γελάμε συνέχεια. Είναι εκπληκτικός και με βοηθάει πολύ”. Τέλος υπογράμμισε ότι δεν είναι και πολύ δυναμική γυναίκα αλλά ούτε και τσαμπουκάς”.

Read More

And More