Χ. Χολίδης: ”Δεν με φαντάζομαι με παιδιά τα οποία θα με φωνάζουν μπαμπά”!

Ο Χρήστος Χολίδης μιλάει για τη συμμετοχή του στο Just the two of us: ”Βρίσκομαι με μεγάλη χαρά στο συγκεκριμένο σόου, καθώς γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα κυλούν πολύ καλά και ομαλά και είμαι ευχαριστημένος. Η πρόταση μου έγινε τους καλοκαιρινούς μήνες και ήμουν αρκετά ανοιχτός και συζητήσιμος. Ήταν ένα καινούριο concept για την Ελλάδα και το μόνο που ήθελα να ξέρω με κάθε λεπτομέρεια ήταν οι συντελεστές, το πώς είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι να στήσουν το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό, τραγουδιστικό σόου και το ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα συμμετείχαν σε αυτό. Δεν είχα ποτέ την πόρτα μου κλειστή ούτε ήμουν αρνητικός σε κάτι χωρίς να γνωρίζω τις επιμέρους λεπτομέρειες. Είμαι άνθρωπος που συζητά κι αυτό έκανα και σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη πρόταση”, δηλώνει στο περιοδικό HELLO!

Για την Μαρία Μπεκατώρου λέει: ”Η Μαρία είναι μία πολύ έξυπνη και ευχάριστη προσωπικότητα. Συνεργάζεται στο έπακρο μαζί μου και πιστεύω πως αυτό που εξωτερικεύει στο κοινό, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που είναι και στην προσωπική της ζωή. Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας, είναι εξαιρετικά υπάκουη και δεν με έχει δυσκολέψει σε κάτι μέχρι στιγμής”.

Ποιες είναι οι σχέσεις του με τις γυναίκες; ”Φλερτάρω, αλλά λιγότερο απ’ότι παλιότερα. Αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο περιορισμένος λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου. Το φλερτ άλλωστε έχει τους δικούς του κώδικες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιέσω την κατάσταση. Οι περισσότερες γυναίκες οι οποίες με προσεγγίζουν έρχονται στον Χρήστο, για να με κάνουν να αισθανθώ εξ αρχής ασφάλεια. Από την άλλη, είμαι σε μια ηλικία που οι εμπειρίες της μου επιτρέπουν να καταλαβαίνω ή και να διαισθάνομαι κάποιες φορές ποιος με προσεγγίζει για τον Χρήστο και ποιος για τον Χολίδη. Αυτό που δεν αντέχω, είναι η ζήλεια”.

Στην ερώτηση για το αν θέλει να αποκτήσει την δική του οικογένεια απαντά: ”Η οικογένεια για μένα δεν είναι τρελό, αλλά ένα μακρινό όνειρο! Σ’αυτή τη φάση της ζωής μου, δεν με φαντάζομαι με παιδιά τα οποία θα με φωνάζουν μπαμπά. Όμως, κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό. Είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί.

Read More

And More