Κ. Βουτσάς: ”Mισώ τους άνδρες που πιέζουν τα κοριτσάκια για να τα βοηθήσουν”!

Κοντεύει 80 χρονών, όμως έχει ενέργεια και δημιουργικότητα που βάζουν κάτω 30άρη. Ο Κώστας Βουτσάς μεγαλώνει σρο σώμα, αλλά στην ψυχή παραμένει ένα μικρό παιδί. Γι’αυτό και δεν του αρέσει να κάνει παρέα με τους συνομιλήκους του. ”Ξέρω πως τα νιάτα είναι της μόδας, αλλά ξέρω και πως ο χρόνος μετράει ό,τι ζεις. Περνάω πολύ ωραία και θα περνάω. Και τώρα πια οι φίλοι μου είναι νέοι άνθρωποι. Τους συνομηλίκους μου, τους αποφεύγω. Τι; Να μαζευτούμε μαζί να κάνουμε to Χ – factor της πίεσης; Κάνω παρέα με νέους ανθρώπους, πηγαίνω σε κλαμπ και σε μπαράκια, όπως ας πούμε, στο Villa Mercedes στην Αθήνα ή στο Maison στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να συγχρωτιστώ με μεγάλους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα μυστικό ελιξίριο νεότητας που έχω ανακαλύψει από άλλους”,δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

Τι ρόλο έχουν παίξει οι γυναίκες στη ζωή του; ”Ως αρσενικό ήθελα να τις κατακτήσω. Ποτέ δεν είχα δεσμό με γυναίκα που δεν ερωτεύτηκα τρελά. Όμως ποτέ δεν έθιξα γυναίκα ή δεν πίεσα γυναίκα να ενδώσει σε εμένα. Θεωρώ άνανδρους τους άντρες ηθοποιούς που πιέζουν τα κοριτσάκια για να τα βοηθήσουν στη δουλειά. Τους μισώ. Οι γυναίκες είστε ιερά πλάσματα, μαγικά, βασίλισσες, αρχόντισσες,τσαρίνες”.

Έχει απωθημένα; ”Πάντα υπάρχουν ελλείμματα. Δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα στη ζωή. Όμως είμαι στο θέατρο 63 χρόνια και τα πήγα καλά έχοντας κάνει πολλούς ωραίους ρόλους. Έχω ζήσει τα μπουλούκια, δυστυχίες και φτώχειες αλλά έβγαλα λεφτά και βγάζω. Και έκανα παιδιά. Οι κόρες μου είναι εξασφαλισμένες. Δουλεύω πια γιατί δεν μπορώ να κάθομαι. Το θεωρώ ένα είδος θανάτου το να μη δουλεύω. Αν δεν δουλεύω τις ώρες της παράστασης ανεβάζω πυρετό. Μετά τις 11:00 που τελειώνουν τα θέατρα συνέρχεται το σώμα μου και πέφτει ο πυρετός. Είναι σωματικό το θέατρο πια για μένα”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Read More

And More