Β. Χατζηβασιλείου στην Τατιάνα: “Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να κάνω κάτι δικό μου”!

Στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπου μίλησε για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, τις δυσκολίες που είχε περάσει στην αρχή της καριέρας της και την εκπομπή της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που τα τελευταία 6 χρόνια μας προσφέρει πολλές στιγμές συγκίνησης, μέσα από την εκπομπής της “Έχεις πακέτο” δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που μένει στη Θεσσαλονίκη. “Μου αρέσει που μένω στη Θεσσαλονίκη”, είπε και υπογράμμισε πως με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει όλα αυτά τα events που πρέπει να πηγαίνουν τα άτομα της ελληνικής showbiz.
Μιλώντας για τις δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της, η διάσημη παρουσιάστρια είπε το εξής: “Η παραγωγή γίνεται στη Θεσσαλονίκη και οι ανθρωποι που εργάζονατι και συμμετέχουν είναι εκεί. Τα έσοδα μένουν στον τόπο και δεν υπάρχουν δουλειές για ‘μας στη Βόρεια Ελλάδα. Ξέρεις πόσα παιδιά πόσα τα λέντα υπάρχουν και μένουν ανεκμετάλλευτα, περιμένοντας να ξημερώσει κάτι. Εκεί οι ευκαιρίες είναι λιγότερες”.
Παράλληλα, σημείωσε πως όσα παιδιά ξεκινούν από εκεί και τους δίνεται η ευκαιρία, το παλέυουν περισσότερο και δείχνουν πάθος για να τα καταφέρουν, γιατί ξέρουν ότι τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία και μπορεί να μην έχουν άλλη. Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά έκαναν καριέρα στην Αθήνα. “Ονόματα που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ράνια Θρασκιά, η Σίσσυ Χρηστίδου αναγνωρίστηκαν στην Αθήνα. Η αξία τους ήταν ίδια αλλά εκεί έγιναν γνωστοί, εκεί έγιναν ονόματα.”, δήλωσε.
Όσο για τις δικές της δυσκολίες, η ίδια τόνισε το εξής: “Κανένας δεν ξεκίνησε εύκολα. Κι εγώ εννιά χρόνια έβγαινα στον Παπαδάκη. Έπρεπε να αποφασίσω να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα για να κάνω κάτι δικό μου”.
Τέλος, η συμβουλή της προς τους νέους που θέλουν ν’α σχοληθούν με το χώρο ήταν η εξής: “Δεν πρέπει να φοβάσαι τα τεράστια όνειρα. Όταν πιστεύεις στις δυνατότητές σου, όταν οραματίζεσαι και προσπαθείς έρχονται όλα. Τα καταφέρνεις!”

Read More

And More