Σεράινα: Δεν έχω μετανοιώσει που πήρα μέρος στο Next Top Model!

Η νικήτρια του προηγούμενο Next Top Model, Σεράινα, πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας Byblos. Σταδιακά βλέπει την καριέρα της να εκτινάζεται στα ύψη ενώ στο εξωτερικό είναι πλέον ένα αναγνωρισμένο μοντέλο. Πώς τα κατάφερε;

”Η αλήθεια είναι ότι στάθηκα πάρα πολύ τυχερή με αυτήν τη δουλειά. Όταν γινόταν το casting για τη συγκεκριμένη καμπάνια στο Μιλάνο είχε πάρα πολύ άσχημο καιρό και έβρεχε πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τελευταία στο ραντεβού, μούσκεμα από τη βροχή. Με το που έφτασα μου είπαν ότι το casting μόλις είχε τελειώσει. Τότε τους πρότεινα πριν με διώξουν να ρίξουν μια ματιά στο book μου όπως κι έγινε. Έπειτα από δεκαπέντε μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν πως επέλεξαν εμένα για την παγκόσμια καμπάνια”, δηλώνει στο OΛΑ People.

Μέρα με τη μέρα αποδεικνύει πως δικαίως κέρδισε στο ριάλιτυ των μοντέλων. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που την αμφισβήτησαν. Τι τους απαντά; ”Το μόνο που έχω να πω είναι πως η καμπάνια που έκλεισα με κάνει περήφανη και είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να μιλήσουν άσχημα για μένα, τόσο όσο βρισκόμουν στο Next Top Model όσο και μετά. Για μένα το Next Top Model ήταν μια καλή προετομασία για τη συνέχειά μου στον χώρο του modeling. Δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου που πήρα μέρος σε αυτή την εκπομπή, ενώ σίγουρα με αυτή τη παγκόσμια καμπάνια οι πόρτες της μόδας ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα. Αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό και θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη δουλειά μου”.

Read More

And More