K. Γκαγκάκη: ”Δεν μου λέει κάτι να παντρευτώ, αλλά θέλω να κάνω παιδί”!

H Kατερίνα Γκαγκάκη σχολιάζει τον κόσμο της τηλεόρασης και το κατά πόσο μπορεί να σε αλλάξει. ”Δεν έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν χαρακτήρα, αλλά έχω δει να σκληραίνουν και να συνειδητοποιούν την υφή του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η Ελεονώρα Μελέτη πέρασε μια άσχημη περίοδο με όλη αυτή την ξαφνική δημοσιότητα, αλλά τώρα είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πιο δυνατός άνθρωπος. Η Ευγενία στην αρχή κλονιζόταν με αυτά που συνέβαιναν γύρω της, αλλά μπόρεσε και το διαχειρίστηκε πολύ σωστά”, δηλώνει στο ΟΛΑ People.

Στην προσωπική τη ζωή είναι πολύ καλά. Αλήθεια, τον σκέφτεται τον γάμο; ”Δεν μου λέει κάτι να παντρευτώ αλλά θέλω να κάνω ένα παιδί χωρίς προγραμματισμό. Θα μου άρεσε να συμβεί σε δύο χρόνια. Τώρα αν αυτό γίνει σε έξι μήνες ή τρία χρόνια ποιος ξέρει; Αλλά αν αυτό δεν συμβεί στα επόμενα δύο χρόνια θα χτυπήσει το καμπανάκι και θα πρέπει να το προγραμματίσω. Αλλά δεν θα έκανα ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Απλώς επειδή είμαι πολύ αναβλητικός τύπος, θα το μεθόδευα καλύτερα. Είμαι ερωτευμένη και περνάω πολύ καλά. Καμία σχέση δεν οδεύει στον γάμο αν δεν φτάσει η στιγμή να το συζητήσεις και να το αποφασίσεις. Με τρομάζει πολύ που ακούω ζευγάρια ότι θα παντρευτούν σε έναν χρόνο, με πιάνει δύσπνοια”.

Για την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη λέει: ”Το συμβόλαιο του Γιώργου έληγε το Μάιο. Είναι μια νέα επαγγελματική πρόκληση η καινούρια του δουλειά. Όσοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι έχει ανήσυχη φύση και πάντα είναι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στο εξωτερικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σε μεγάλο βαθμό ήθελε τα παιδιά του να παίξουν στο εξωτερικό νομίζω ότι αυτή η πρόταση του ήρθε κουτί. Συνδυάζει τη μουσική, την τηλεόραση και όλα όσα δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Αν γνωρίζεις τον Γιώργο, ξέρεις ότι δεν θα μπορούσε να του έχει συμβεί κάτι καλύτερο”.

Read More

And More