Ε. Μελέτη στην Τατιάνα: “Θα έκανα παιδί με τον Γιάννη…”

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα ήταν η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη, τη σκέψη ενός παιδιού, την Ελένη Μενεγάκη, τον ΑΝΤ1, τον Γιώργο και τη Φαίη. Μάλιστα δήλωσε ότι με όλα αυτά που γράφονται κι ακούγονται κατά καιρούς, η τηλεόραση θα έχει πολύ reality φέτος.
Η παρουσιάστρια της ”Πρωινής Μελέτης” δήλωσε ότι όσο ήταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ήταν παγιδευμένη στα ”πρέπει” και σε καλούπια καθώς κι ότι άφηνε να την καθοδηγούν, γιατί δεν είχε αυτοπεποίθηση, αλλά αντίθετα πολλές ανασφάλειες. Ουσιαστικά, όπως τονίζει ήταν έρμαιο των άλλων και μέσα της πνιγόταν.
Το γλυκό αυτό κορίτσι, με το γνήσιο χαρακτήρα που διαθέτει, αποκάλυψε ότι προσπάθησε πάρα πολύ για να βγάλει τον αληθινό της εαυτό κι αυτό γιατί φοβόταν πως κάποιοι θα τον απέρριπταν, αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη και την υποτιθέμενη κόντρα τους, η ίδια είπε: ”Δεν είχα γνώμη για την Ελένη για να την αλλάξω, από τη στιγμή που δεν την γνώριζα. Την αντιμετώπιζα σαν ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, το ”φάντασμα” του οποίου υπήρχε στον ΑΝΤ1 και με βασάνιζε. Με προσέβαλε το γεγονός ότι περίμεναν να κάνω κάτι για να της μοιάσω… Ποτέ δεν ήθελα να τα βάλω μαζί της. Η κόντρα, που είχαν δημιουργήσει άλλοι, ήταν κλισέ και άτοπη” και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι όταν βρέθηκε στο πλατό του “Καφές με την Ελένη”, πέρασε πολύ ευχάριστα και πως τα καλύτερα τα είπαν πίσω από τις κάμερες.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ”κόντρα” της με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα. Χαρακτηριστικά είπε: ”Από την εκπομπή της Φαίης στο ALTER, αλλά και από την ίδια έχουν ειπωθεί πολλά για ‘μένα” και συνέχισε δηλώνοντας την άποψή της, ότι την Φαίη την καθοδηγούσαν να τα κάνει αυτά.
Επίσης, ξεκαθάρισε τι εννοούσε πιο παλιά λέγοντας: ”Καλό είναι να πουλάς κι όχι να πουλιέσαι”. Η Ελεονώρα ανέφερε πως όταν είχε χρησιμοποιήσει αυτήν τη φράση δεν ήθελε να στοχοποιήσει κάποιον και δήλωσε πως αυτό που έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, ήταν κάτι που έγινε στο πλαίσιο του χιούμορ και το οποίο ξεκαθαρίστηκε με ένα μήνυμα που της έστειλε ο ίδιος.
Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτεται προς το παρόν να παντρευτεί… δηλώνοντας: ”Πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι στο γάμο. Όσο περνά ο χρόνος σκέφτομαι, όχι το γάμο, αλλά ένα παιδί…”
 

 

Read More

And More