Γ. Σαμπάνης: “Δεν αρραβωνιάστηκα με την Πατρίτσια”

Στις φήμες που τον θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη απάντησε ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξη που έδωσε στο “10 με 1 μαζί”. Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για τη σχέση του με την Πατρίτσια και την αγάπη για τη μουσική.

Για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν οτι αρραβωνιάστηκε με την Πατρίτσια, ο ίδιος είπε το εξής: “Αν αρραβωνιάστηκα… άλλη ερώτηση. Δεν αρραβωνιάστηκα με την Πατρίτσια. Ποιος σκέφτηκε ότι έγινε σε ουζερί; Δεν ισχύει και αυτό για το ουζερί ήταν κάπως άσχημο”.
Όσον αφορά τη σχέση του με τη δημοσιότητα στα προσωπικά του ζητήματα, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι πολύ συνηθισμένος. “Δεν είμαστε πολύ συνηθισμένοι σε αυτό το στυλ, θα συνηθίσουμε. Δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά είναι δύσκολο… Το επάγγελμά μας μας αναγκάζει να δεχόμαστε ότι ο κόσμος δείχνει παραπάνω ενδιαφέρον για τα προσωπικά μας. Δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Απλώς, δεν μου είχε ξανατύχει και δεν ήξερα πώς να ανταποκριθώ, πώς να είμαι…”, ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.
Παράλληλα, ο ίδιος είπε πως η δημοσιότητα δυσκόλεψε στην αρχή τη σχέση του. “Αυτή η δημοσιότητα στην αρχή κόντεψε να δυσκολέψει πάρα πολύ την σχέση μας. Δεν ζούμε όμως σε ένα γυάλινο σπίτι. Ξέρουμε πως πρέπει να πας σε κάποια συγκεκριμένα μέρη για να σε βγάλουν 2-3 φωτογραφίες, μπορεί όμως να πάμε σε κάποιο άλλο μαγαζί χαμένο από όλους και το ίδιο το μαγαζί να φωνάξει κάποιους φωτογράφους. Στον Νότη Σφακιανάκη πήγα με την Πατρίτσια γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Ήθελα να πάω στην γιορτή της εταιρίας μου μαζί με την κοπέλα μου. Γιατί να πάω μόνος μου;”, συμπλήρωσε.
Άλλωστε και η Πατρίτσια είχε μιλήσει στο TLIFE για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη και επίσης δήλωσε και η ίδια πως δεν έχει αρραβωνιαστεί με τον Γιώργο Σαμπάνη.
Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του με τη μουσική, που είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη, ο ίδιος αποκάλυψε το εξής: “Ήμουν μουσικός εξαιτίας της δουλειάς της μητέρας μου η οποία ήταν σʼ ένα γραφείο και με έστειλε όταν ήμουν 5 ετών στο ωδείο για να μην είμαι μόνος στο σπίτι. Λάτρεψα την μουσική αλλά ασχολήθηκα και με το στίβο με τον οποίο ασχολιόταν ο πατέρας μου και ήθελα να έχω παρόμοια πορεία”.

Read More

And More