Π. Αναστασοπούλου: Έχω πέσει θύμα ξυλοδαρμού και με έχουν συλλάβει!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο. Πώς είναι όταν ερωτεύεται; ”Πέφτω με τα μούτρα, όπως κάνω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχω ένα τεράστιο απόθεμα πάθους, που το εκτονώνω με την πρώτη ευκαιρία στο απόλυτο! Το πάθος μου δεν τελειώνει ποτέ και είναι βασανιστήριο όταν δεν μπορώ να το μοιραστώ. Αυτό με δυσκολεύει στις προσωπικές μου σχέσεις. Για κάποιους ίσως είμαι υπερβολικά εκρηκτική”, απαντά στο περιοδικό ΕΓΩ!

Σχετικά με τον γάμο λέει: ”Είμαι υπέρ του εκφρασμένου συναισθήματος. Ο γάμος, έτσι όπως τον ορίζει η κοινωνία είναι ένα συμβόλαιο. Για μένα είναι κάτι ρομαντικό.Γιορτάζουμε με τους φίλους μας το επιστέγασμα μιας ωραίας σχέσης. Αυτό θέλω να ζήσω. Το ονειρεύομαι το νυφικό μου γι’αυτό έκανα πρόσφατα φωτογράφηση με νυφικό”, ενώ για τα παιδιά υποστηρίζει: ”Ονειρεύομαι πολλά παιδιά. Θα τα παρατούσα όλα αύριο το πρωί αν ήταν να δημιουργήσω δική μου οικογένεια. Αυτό το πάθος υπερβαίνει όλα τα υπόλοιπα”.

Στην ερώτηση για το αν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση απαντά: ”Με το σώμα μου νιώθω φοβερή εξοικείωση και αγάπη. Η δουλειά που κάνω δεν μου επιτρέπει να έχω ταμπού. Μπορεί και να κάνω γυμνή φωτογράφηση αν το αποτέλεσμα με καλύπτει αισθητικά”.

Η ηθοποιός πέρασε μία πολύ άσχημη εφταετία, μπλεγμένη σε κάτι που δεν είχε φταίξει. ”Παρακολουθούσα στο θέατρο Πέτρας μια συναυλία των Rage against the Machine. Κάποια στιγμή ξεκίνησαν επεισόδια και αποφάσισα να φύγω, 5 λεπτά πριν τελειώσει η συναυλία για να πάω προς το αμάξι, που δυστυχώς ήταν παρκαρισμένο κοντά στον χώρο των επεισοδίων. Χωρίς να έχω καμία ανάμειξη – μάλιστα έτρωγα τις μολότοφ στα πόδια – με συνέλαβαν, με οδήγησαν στην Ασφάλεια και με χτύπησαν. Για εφτά χρόνια, όσο εκκρεμούσε η υπόθεση, δεν μπορούσα να βγω από τη χώρα. Όταν αυτή η ιστορία τελείωσε και αθωώθηκα, αποφάσισα να κάνω μήνυση για τη σωματική βία που είχα υποστεί. Δεν μπόρεσα γιατί το αδίκημα είχε παραγραφεί. Για χρόνια έβλεπα εφιάλτες μετά από αυτή την ιστορία. Έφαγα την τρομοκρατία με το κουτάλι”, εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More