Σ. Ρουβάς: “Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά με την Κάτια!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει στην εφημερίδα “Real Life” για την ζωή του, το “X-Factor”, τις εμφανίσεις του στο “Αθηνών Αρένα” και το Σύλλογο “Ελπίδα”.

Αρχικά ο Σάκης Ρουβάς μιλά για τη ζωή του με την Κάτια και την μικρή Αναστασία. “Η οικογένειά μου είναι ότι πιο πολύτιμο για μένα. Αυτό το μαγικό στοιχείο που με ισορροπεί, με ηρεμεί, με γεμίζει όσο τίποτα. Η Κάτια και η Αναστασία είναι τα δικά μου δώρα ζωής. Και βέβαια, θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, τα παιδιά είναι ευλογία”, τόνίζει.
Όσον αφορά το “X-Factor”, ο λαμπερός τραγουδιστής και παρουσιαστής αποκαλύπτει: “Ο προσωπικός μου ρόλος μου αρέσει, με αγγίζει το πάθος των παικτών να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό σόου στον πλανήτη: δυναμικό, συναρπαστικό, αληθινά ψυχαγωγικό”.
Για τις εμφανίσεις του στο “Αθηνών Αρένα” και τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση λέει: “Με την Άννα δίνουμε στον κόσμο που έρχεται να μας δει μια αυθεντική διέξοδο ψυχαγωγίας. Όλοι μαζί ξεφεύγουμε και συμμετέχουμε σε ένα ζωντανό μουσικό πάρτι”.
Ακόμη, όσον αφορά τον τίτλο “Παράφορα”, που έχει στο νέο του album, ο Σάκης τονίζει: “Κλείνω 20 χρόνια πορείας και νιώθω ότι το άλμπουμ “Παράφορα” είναι το βήμα προς τον κύκλο της επόμενης 20ετίας που ξεκινά σύντομα”.
Τέλος, η ευαισθησία του φαίνεται από την έμπρακτη προσφορά του στο Σύλλογο “Ελπίδα”. Τι δηλώνει ο ίδιος; “Το όραμα και το έργο της Μαριάννας Βρδινογιάννη με ενέπνευσαν να προσφέρω κι εγώ οργανωμένα και συντονισμένα σε έναν ιερό σκοπό, με εξαιρετικά αποτελέσματα”.

Read More

And More