Π. Ζήνα: “Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει ένα παιδάκι!”

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει στην εφημερίδα “Espresso” για το μέλλον, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και φυσικά για ένα παιδάκι που θέλει πολύ και είναι έτοιμη να κάνει!

Η γνωστή τραγουδίστρια βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να γίνει γρήγορα μανούλα και όταν την ρωτούν αν θέλει παιδί, η ίδια απαντά: “Από πέρσυ θεωρώ ότι έχει αρχίσει να χτυπάει το καμπανάκι, ανεξάρτητα αν πάντοτε ήταν μια γλυκιά σκέψη, γιατί από πιτσιρίκι αγαπούσα πάντοτε τα παιδάκια. Εμένα πια θα με βρει έτοιμη”.
Μιλώντας για τα όνειρά της, η Πέγκυ δηλώνει πως θέλει μια μεγάλη οικογένεια. “Ένα όνειρό μου είναι ότι σε 10 χρόνια από σήμερα θέλω να είμαι με τον άνθρωπό μου και το παιδάκι μου και να μετράω και άλλα, πολύ όμορφα τραγούδια. Όσο και να αγαπάω την δουλειά μου, η προτεραιότητα μου είναι η οικογένειά μου”, σημειώνει.
Στη συνέχεια αναφέρεται στον σύντροφό της Γιώργο Λύρα και στη σχέση τους! Τι είναι, όμως, ο Γιώργος Λύρας για εκείνη;

“Θα απαντήσω με ένα τραγούδι της Χαρούλας: “Ο άνθρωπός μου”! Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα”, εξομολογείται και δε διστάζει να πει επίσης ότι εκείνη ζηλεύει στην σχέση, ενώ ο Γιώργος όχι. “Δεν ζηλεύει και καμιά φορά τον ρωτάω “καλά δεν ζηλεύεις;” και μου λέει “όχι, αφού δεν μου δίνεις δικαιώματα γιατί να ζηλέψω;” Εκείνος είναι λίγο πιο ώριμος από μένα!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αγαπημένο της συνάδελφο Δημήτρη Μητροπάνο. “Από τον Δημήτρη Μητροπάνο πήρα “Γαλόνια” στο τραγούδι αλλά και μαθήματα ζωής! Πιστεύω ότι ήταν ο μεγαλύτερος σταθμός στην καριέρα μου και είναι ο μεγαλύτερος σταθμός σε προσωπικό επίπεδο. Η λέξη συνάδελφος νομίζω τον χαρακτηρίζει απόλυτα. Αυτό που λέμε συναδελφική αλληλεγγύη θα μπορούσε να λέγεται Δημήτρης Μητροπάνος”, υπογραμμίζει.

Read More

And More