Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρ. Αμπράμοβιτς! Δες φωτογραφίες

Στην Καραϊβική αποφάσισε να περάσει την Πρωτοχρονιά ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την αγαπημένη του Daria. Ο ίδιος διοργάνωσε ένα από τα πιο glamorous πάρτι στο θέρετρο St Barts, στο οποίο πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να βρεθούν.

Ο Ρομάν φαίνεται πως ήθελε κάτι ξεχωριστό για το νέο χρόνο και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε μαζί με τους φίλους του σε μια μοναδική γιορτή, όπου υποδέχτηκαν όλοι μαζί το 2011. Ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα της ξένης showbiz, όπως η Demi Moore και ο Ashton Kutcher, ο διάσημος παραγωγός George Lucas, η πανέμορφη Salma Hayek, ο Sean ‘P Diddy’ Combs, το πρώην μοντέλο Stephanie Seymour, η Rosie Huntington-Whitely, η Victoria Silvstedt, το ζεύγος Ellen και Portia DeGeneres, καθώς και η Alicia Keys.

Φέτος, τη διασκέδαση ανέλαβαν προσωπικά οι Black Eyed Peas και η τραγουδίστρια Fergie, που έφθασε με ελικόπτερο στο εξωτικό νησί, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, ηθοποιό Josh Duhamel.
Ο Αμπράμοβιτς ξόδεψε για το πάρτι σχεδόν 6 εκατ. ευρώ και υποδέχτηκε τους καλεσμένους του μαζί με τη φιλενάδα του Daria Zhukova στην έπαυλη που έχει στο St Barts.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More