Ε. Παπούλια: “Δεν μου πάει ο γάμος!”

Η Εβελίνα Παπούλια περνά μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, σχεδιάζοντας με ενθουσιασμό νέες καλλιτεχνικές παραγωγές. Σε συνέντευξή της στο “ΟΛΑ people” μίλησε για τους προηγούμενους ρόλους της, το γάμο και την κόρη της.
Μιλώντας, αρχικά για το ρόλο της στους “Δυο Ξένους”, η ίδια αναφέρει ότι για μεγάλο διάστημα την ταύτιζαν με το συγκεκριμένο χαρακτήρα που είχε υποδυθεί στη σειρά. “Αυτό ήταν το πρόβλημα μου, αλλά και των άλλων. Δυσκολευόμουν να πείσω ότι ήταν ένας ρόλος και δεν έπρεπε να με ταυτίζουν με αυτόν, ειδικά οι άνθρωποι της δουλειάς. Είχα προτάσεις μόνο για τέτοιου είδους ρόλους. Έτσι επέλεξα ν’ ασχοληθώ με το θέατρο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να ασχοληθεί με την πολιτική, η Εβελίνα απάντησε αρνητικά. “ Δεν νομίζω ότι μπορώ ν’ ασχοληθώ όταν υπάρχει ένα πολιτικό σύστημα που ακόμη και να έχεις τη διάθεση να προσφέρεις βρίσκεις περισσότερα εμπόδια, παρά βοήθεια για να κάνεις κάτι καλό για την ομάδα. Επειδή μου αρέσει να λειτουργώ για την ομάδα “θα το έσπαγα το μαγαζάκι”. Ως χαρακτήρας δεν είμαι διπλωμάτης”, δήλωσε.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο γάμο, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Όχι, δεν μου πάει ο γάμος. Νομίζω ότι είναι στο μυαλό μου, δεσμεύει την ελευθερία μου. Μου αρέσει η ελευθερία του να νιώθω ότι συμβιώνω, συζώ και συνυπάρχω με κάποιον άλλο, όχι με την ταμπέλα του γάμου”.
Ακόμη, αναφορικά με το αν ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο από τα τηλεοπτικά σίριαλ που προβάλλονται αυτήν την περίοδο, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε το εξής: “Αν δεν μου προτείνει κάποιος κάτι, δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ. Το καλύτερο σίριαλ που τρέχει είναι “Το Νησί”. Αν δεν είχα όμως ρόλο σε αυτό, ούτε εκεί θα ήθελα να συμμετέχω”.
Τέλος, μιλώντας για την κόρη της, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ μαμά μαζί της, αλλά όταν έρχονται στα δύσκολα είναι κοντά της και ως φίλη της, χωρίς να χάνονται οι ισορροπίες.

Read More

And More