Χ. Σιμαρδάνης στην Τατιάνα: “Είμαι ομοφυλόφιλος… θα ήθελα να μεγαλώσω μόνος μου ένα παιδί”!

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” και αποκάλυψε πως θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και είναι υπέρ των ομοφυλόφυλων ζευγαριών που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την επιλογή του και τόνισε πως η υιοθεσία ενός παιδιού θα πρέπει να γίνεται με βάση τις αρετές ενός ανθρώπου και όχι με βάση τη σεξουαλική του ταυτότητα. “Δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι το παιδί θα έχει τη σωστή αγάπη και τη σωστή ανατροφή και ότι οι συνθήκες για να μεγαλώσει θα είναι οι κατάλληλες, αν βρίσκεται σε ένα ετερόφυλο ζευγάρι”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Το να είσαι γονιός είναι Πανεπιστήμιο, δεν μπορεί να γίνει ο καθένας γονιός”.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης ανέφερε ότι υπάρχει μια μανία να θέλουν να γίνουν όλοι γονείς, ακόμη κι όταν δεν είναι κατάλληλοι. “Θα πρέπει να πηγαίνει κοινωνική λειτουργός σε κάθε ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί. Γιατί θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο σε κάθε ομοφυλόφιλο ζευγάρι; Και βέβαια, πρέπει να πάει εκεί, αλλά θα πρέπει να πηγαίνει και σε κάθε ζευγάρι που κάνει σεξ, με σκοπό την αναπαραγωγή”, είπε.

Τέλος, ο ίδιος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του δικαιώματος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να υιοθετήσουν ένα παιδί και δήλωσε πως θα ήθελε και ο ίδιος να γίνει πατέρας ενός παιδιού. “Θα γινόμουν νονός ενός παιδιού, που θα είχε υιοθετήσει ένα ομοφυλόφυλο ζευγάρι. Θα ήθελα ακόμη και να γίνω πατέρας”, τόνισε.

Read More

And More