Μ. Μπεκατώρου: ”Δεν με νοιάζει ό,τι και να λένε για ‘μένα.”

Με όλη την ειλικρίνεια και την ευθύτητα που τη χαρακτηρίζει, δήλωσε σχετικά με τον λόγο που την επέλεξαν στην εκπομπή του MEGA: ”Λένε ότι με πήραν στο show επειδή ήξεραν ότι θα κάνω τη χαριτωμένη, χαζούλα, τσαχπίνα κ.λ.π. Κι όμως αυτό μου αρέσει που το ακούω. Γιατί νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από χαρά. Εγώ τόσα χρόνια, τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή μου, χαρά θέλω να δώσω. Όταν βαριέμαι, βαριέμαι. Κι όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω στον ίδιο κατά πρόσωπο. Δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω κανέναν πίσω από την πλάτη του.” Επίσης, ανέφερε ότι ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και δεν έχει καθόλου την αίσθηση ότι την ”δουλεύουν”.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ”Χωρίς ταμπού” όσο περισσότερο πλησιάζει το τέλος του”Just the two of us” τόσο πιο χαλαρή είναι, σε σχέση με το πρώτο χρονικό διάστημα, που είχε πολύ άγχος. Αποκάλυψε το παιδικό της όνειρο, που όπως τόνισε ήταν πολύ συγκεκριμένο: ”Όταν έκλεινα τα μάτια μου κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ”, είπε χαρακτηριστικά ”φανταζόμουν τον εαυτό μου σαν τη Βλαχοπούλου ή τη Βουγιουκλάκη, να παίζω, να χορεύω και να τραγουδάω, να είμαι πάνω σε μία σκηνή και να κάνω τον κόσμο να γελάει και να με χειροκροτά.”

Σχετικά με τουςκαλεσμένους της εκπομπής της, αυτούς που κάποιοι αποκαλούν ”γραφικούς”, η ίδια είπε πως περνάει πολύ καλά μαζί τους, δεν λέει ποτέ ”όχι” και σε κανέναν και δηλώνει ότι: ”Για πάντα όσο υπάρχει αυτή η εκπομπή, μπορούν να έρχονται εδώ και να λένε ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι αυθεντικοί.”

Η Μαρία παραδέχτηκε ότι δύσκολα θα εγκατέλειπε το κανάλι όπου εργάζεται και το οποίο χαρακτηρίζει ως ”φωλίτσα της” για να πάει σε κάποιο άλλο, αφού εκεί, όπως είπε η ίδια, έγινε γνωστή, προωθεί την εκπομπή της με τον δικό της τρόπο και η οικογένεια Καρατζαφέρη της έχει φερθεί άψογα, την αγαπούν, την προσέχουν και ποτέ δεν αναμείχθηκαν στη δουλειά της.

Τέλος, δεν την νοιάζει ό,τι και να λένε για εκείνη αφού όπως δήλωσε: ”εγώ είμαι έτσι ακριβώς επί 18 χρόνια που κάνω την εκπομπή στο Τηλεάστυ. Απλά τώρα το ανακάλυψαν οι άλλοι. Λέω ”ευχαριστώ Θεέ μου, γι’ αυτό που μου έφερες στη ζωή μου έτσι ξαφνικά, χωρίς να έχω κάνει τίποτα για να το προκαλέσω”.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More