Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Πρωτοχρονιά μαζί!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην αγκαλιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή της ζωής τους και προσπαθούν να περάσουν μαζί, όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.
Στενή φίλη της Ζέτας αποκάλυψε στο περιοδικό “People”: “Αυτό που θέλουν είναι να μην διαταράξει κανένας την ευτυχία τους. Γι’ αυτό και δεν κυκλοφορούν δημόσια. Προτιμούν να περνάνε ο ένας στο σπίτι του άλλου ήρεμες στιγμές, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό και η Ζέτα όταν έφυγε το πρωί της Παρασκευής, την παραμονή των Χριστουγέννων, με προορισμό την Λευκωσία, δεν το είπε παρά μόνο σε δυο τρεις κολλητούς της ανθρώπους όταν είχε ήδη φτάσει στην Κύπρο. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα περνούσε αυτή την νύχτα μαζί με τον Μιχάλη που βρισκόταν ήδη στην Κύπρο για μια εμφάνιση”.
Σύμφωνα με το περιοδικό, μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να ανταποδώσει το ταξίδι της αγαπημένης του και έτσι την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου πέταξε με προορισμό την Αθήνα αφού ήθελε οπωσδήποτε να τους βρει μαζί ο καινούριος χρόνος! Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε το εξής : “Η Ζέτα κανόνισε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της κάτω από την Ακρόπολη. Ήταν πολύ λίγα τα άτομα, οι άνθρωποι που εμπιστεύεται εκείνη, δηλαδή η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς και οι δύο κολλητές της που δεν αποχωρίζεται ποτέ”.
Ενώ, στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν ξεκόλλησε ο ένας από την αγκαλιά του άλλου και η Ελισάβετ με το γνωστό της χιούμορ τους πείραζε συνεχώς.
Τέλος άνθρωποι της Ζέτας λένε ότι: “Είναι απίστευτα ερωτευμένη με τον Μιχάλη. Δεν περίμενε ποτέ, ούτε στα όνειρά της, ότι θα ζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα που θα την απογείωνε”.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More