Ο Γ. Λιανός φωτογραφίζεται με τη σύζυγό του και μιλάνε για τη ζωή τους!

Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη, που έχουν συμπληρώσει δεκαέξι μήνες παντρεμένοι, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ”ΟΚ”, αποκάλυψαν ότι τους αρέσει πολύ να κάθονται σπίτι, γιατί είναι σπιτόγατοι, και να βλέπουν ταινίες. Ειδικά τώρα που γέννησε το σκυλάκι τους κι έχουν γεμίσει κουτάβια είναι όλη την ώρα εκεί.

Στο καινούργιο τους σπίτι, υπάρχουν δύο παιδικά δωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι γεμάτο παπούτσια, λόγω της πρόσφατης μετακόμισης, και το άλλο… δεν βιάζονται να το διακοσμήσουν. Όπως δήλωσε η Ανθή: ”Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολλά παιδιά. Θα ήθελα να κάνουμε και τρία και τέσσερα, αλλά ακόμα είμαστε μικροί. Αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί, εννοείται, θα ήταν καλοδεχούμενο, αλλά θέλουμε να ζήσουμε λίγο ακόμα ως ζευγάρι και να κάνουμε ταξίδια, κάτι που αρέσει πολύ και στους δυο μας. Πριν έρθω να μείνω στην Ελλάδα, με τον Γιώργο συναντιόμασταν στο Παρίσι ή το Μιλάνο.”

Πώς γνωρίστηκαν όμως; Ο Γιώργος βρισκόταν στην Αμερική για συναυλίες με την Πέγκυ Ζήνα και η Ανθή είχε πάει εκεί, μέσω κάποιου που διοργάνωνε τη συναυλία. Εκείνος της έκανε νοήματα από τη σκηνή και μετά έβαλε λυτούς και δεμένους να του τη συστήσουν. Επιπλέον, αποκάλυψαν για ποιους λόγους τσακώνονται. Η Ανθή είπε: ”Επειδή δεν ανοίγει το στόμα του να μιλήσει και να διεκδικήσει το δίκιο του” κι ο Γιώργος συμπλήρωσε: ”Μου έχει συμβεί αρκετές φορές να μπει μπροστά και να καθαρίσει για μένα. Αν νιώθει ότι με αδικούν, θα βρει έναν τρόπο να πει αυτό που σκεπτόμαστε και οι δύο και θα το κάνει και με χιούμορ, για να μην προσβάλει κανέναν.”
Η Ανθή βρίσκει σαν ελάττωμα σ’ εκείνον τ’ ότι είναι λίγο ακατάστατος, ενώ εκείνος ανέφερε ότι τον εκνευρίζει κάποιες φορές η πολύ δυνατή φωνή της, αφού μπορεί να μιλάει σε απίστευτα ντεσιμπέλ και να νομίζεις ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό. ”Θαυμάζω, όμως, την επιμονή της και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της”, τόνισε.
Ο γνωστός τραγουδιστής, παραδέχτηκε ότι αυτοπροτάθηκε για το ”Just the two of us”, αλλά εκ των πραγμάτων δεν συμμετείχε γιατί είχε ήδη συμφωνήσει για το ”X-factor”. Δήλωσε, ακόμη, ότι από το τρίτο Fame Story και μετά, δεν υπάρχει πια χώρος για νέους καλλιτέχνες, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει κι ίσως γι αυτό το ”X-factor 3” δεν σημειώνει, όπως παλιότερα, ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τέλος, ανέφερε ότι δεν θα ξαναδεχόταν να είναι υπηρεσιακός παρουσιαστής. Για την ακρίβεια είπε: ”Αν μου γινόταν και πάλι πρόταση να είμαι υπηρεσιακός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, όπως είχε γίνει με την Δέσποινα Καμπούρη, που μας πήραν τηλέφωνο στις επτά το απόγευμα και μας ανακοίνωσαν ότι την επομένη ξεκινούσαμε, δεν νομίζω ότι θα το ξαναέκανα. Δεν μπορώ να αποδώσω σε καθεστώς πίεσης.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More