Κρήτη: Δύο ανήλικα παιδιά προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν γιατί δεν τους άφηναν να είναι μαζί!

Τα δύο παιδιά ερωτεύτηκαν και ήθελαν να είναι μαζί αλλά οι γονείς τους είχαν σταθεί εμπόδιο λόγω του μικρού της ηλικίας τους. Οι γονείς της κοπέλας της έλεγαν ότι έπρεπε πρώτα ο 17χρονος φίλος της να τελειώσει με τις υποχρεώσεις τους και μετά να σκεφτούν τον δεσμό τους.

Ωστόσο εκείνοι δεν μπορούσαν να αντέξουν ο ένας μακριά από τον άλλο και το απέδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο17χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και του το είχε χαρίσει ο παππούς του. Η απόπειρα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης κατά την επιστροφή του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους του.

Μπήκε στο σπίτι και αφού πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και μία στο κεφάλι του φωνάζοντας: “Μαμά, μπαμπά σας αγαπάω”. Οι τραγικές φιγούρες των γονιών του χλώμιασαν βλέποντας το κοπέλι τους , όπως λένε στην Κρήτη, να πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Λίγη ώρα αργότερα, αρκετά νεαρή όπως ακούγεται αγαπημένη του, αλλά από το διπλανό χωριό στο άκουσμα της είδησης προσπάθησε και αυτή να δώσει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας χλωρίνη. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ δεν διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο.

Ο νεαρός από το χωριό Κυνηγιανά του δήμου Μυλοποτάμου μεταφέρθηκε άμεσα από τους δικούς του στο κέντρο υγείας Περάματος. Η ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση της υγείας του οδήγησε τους γιατρούς στο κέντρο υγείας Περάματος στο Ρέθυμνο, να διακομίσουν τον έφηβο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εκεί διασωληνώθηκε.

Ο 17χρονος βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την πορεία της υγείας του καθώς από την Τετάρτη δεν φαίνεται να έχει καμία βελτίωση.

Στο TLIFE μίλησε ο αδερφός του παππού του αγοριού που μένει μόλις 50 μέτρα από το σπίτι τους.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ. Εγώ άκουσα περίπου στις 5.00 το πρωί δύο αυτοκίνητα, να φτάνουν κάτω από το σπίτι και ήταν η παρέα του “ανηψιού” μου. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί και δεν ήταν καθόλου περίεργο όλο αυτό. Ήταν περίπου 6-7 παιδιά παρέα. Μετά από λίγο άκουσα έναν πυροβολισμό και στην πορεία ακόμη έναν! Τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του παιδιού και να τσιρίζουν. Τότε είδα τους γονείς του παιδιού να παίρνουν αιμόφυρτο το παιδί και να το βάζουν στο αυτοκίνητο, φεύγοντας για το ιατρικό κέντρο. Σήμερα έμαθα από τη μία αδερφή του παιδιού η οποία είναι και σε ενδιαφέρουσα ότι έχει επανέλθει λίγο το χρώμα του παιδιού αν και το κεφάλι του είναι αρκετά πρησμένο. Θα κάνει αξωνική για να δουν πώς πάει. Για τη σχέση που λένε έμαθα μετά από αυτό το γεγονός και μάλλον πρόκειται για μία κοπέλα 14-15 ετών. Δεν είχα ακούσει γι’αυτά τα προβλήματα.”

Στο TLIFE μίλησε ακόμη μία συγγενής της οικογένειας. “Γνωρίζω γι’αυτή τη σχέση και το μόνο που ξέρω είναι ότι ότι αυτή η κίνηση του αγοριού με την απόπειρα έχει να κάνει όντως με την κοπέλα. Η οικογένεια του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορούν να μιλήσουν”

Read More

And More