Βόλος: ”Έσβησε” στα 20 χρόνια της από μηνιγγίτιδα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου κινήθηκαν όλες οι ενέργειες έτσι ώστε η σωρός της κοπέλας να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του MagnesiaNews.gr από το νοσοκομείο Βόλου, η 20χρονη κοπέλα, κατέληξε από καλπάζουσας μορφής μηνιγγίτιδα.

Τις πρωινές ώρες διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας εμφανίσει συμπτώματα υψηλού πυρετού και πονοκεφάλου. Τα συμπτώματα αυτά ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης (06-01-2011), όταν η 20χρονη πήρε αντιπυρετικά. Ο πυρετός υποχώρησε, όμως ξαναεμφανίστηκε το απόγευμα. Η άτυχη κοπέλα πήρε πάλι αντιπυρετικά, όμως ο πυρετός δεν υποχωρούσε και τελικά οι γονείς της την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να κρατήσουν την κοπέλα στη ζωή με αποτέλεσμα, δυο ώρες από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ν’ αφήσει την τελευταία της πνοή. Φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην σωρό της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το πρώτο κρούσμα στο ΤΕΙ Λάρισας ήταν ένας σπουδαστής στο τμήμα της Μηχανολογίας.

Read More

And More